• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Kılosu kimi yerde 50 tl kimi yerde 40 tl ben 100 gr aldım 5 tl verdim sanırım illere göre değişiyor 100 gr bir ay yeterli oluyormuş 5 tl 2.5 tlyede elma sirkesini aldım sandoloz sakızını ciğnedikden sonra muhakkak ılık sıcaga yakın 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup peşine hemen içiceksin yemeklerden 45 dk önce günde 3 bardakda yeşil çay içersen süperrrrrr...

kızlar dün kendim ikontrol edemedim canım istediyi kadar kraker yedim kimse elimden alamıyordu:1:şimdi kendimi aff edemiyorum bu gün 3 bardak yeşil çay yerine 5 bardak yeşil limonlu çay içicem

beni listeden çıkarımrısınız diyeti yapmaktan vazgeçtim anladımki liste işi bana göre değil ne zaman böyle listeli bir diyet yapsam sürekli yeme ihtiyacı oluyor oyüzden yapmamaya karar verdim

Kılosu kimi yerde 50 tl kimi yerde 40 tl ben 100 gr aldım 5 tl verdim sanırım illere göre değişiyor 100 gr bir ay yeterli oluyormuş 5 tl 2.5 tlyede elma sirkesini aldım sandoloz sakızını ciğnedikden sonra muhakkak ılık sıcaga yakın 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup peşine hemen içiceksin yemeklerden 45 dk önce günde 3 bardakda yeşil çay içersen süperrrrrr...

canım sandoloz sakızını nerden aldın aktarcılardan mı nerde bulunur o ?? bende denemek istiyorum daha öncede duymuştım baya işe yarıomuş ??

kızlar sabah sporumu yaptım ama sadece 20 dk oldu evde..kahvaltımıda yapıyorum şimdi ...sanki vücudumda bi şişik vardıda iniyor gibi hissediyorum..arkadaşlar bu arada aranızda benim gibi tiroit problemi olan varmı ben haşimato hastasıyım.doktor metabolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi herkes 3 kg verir sen ancak aynı şekilde 1 kg verirsin demişti inşallah öyle olmaz pazartesiiyi merakla bekliyorum bakalım bende normal kilo verebilecekmiyim..unutmadan bugün misafirliğe gidicem ve boğazıma sahip çıkıcam inşallah...herkese kolay gelsin...:32:

Selam kızlar,bende bu dıyetı yapıyordum cok guzel kılo verdım ama bır cozuttum sımdı tekrardan basladım bugun.dıyetı 1 ayın sonunda ne olacak merak edıyorum...benıde lısteye alır mısınız lutfen verdıgım kıloma gerı dondum 86.3 kg.

Canım napıyım ya tatlısız olmuyor sabahları 1 tk yiyorum ama mayhoş olanları tercih ediyorum kızılcık marmalatı gibi hem kanda sulandırıyor kızılcık bak bahanemde hazır::))))
canım bahaneye bak benimde neler canım çekiyo ama yiyemiyorumki kendimi şartlandırdıgım için herşeybebegin için diyorum birşeyi yemek istedigimde elimi geri çekiyorum:43::43:azimliyim bu sefer vericem işşallah başarıcam kupamı burda kaldırıcam:15::15:
ahahahaaa...güldürdün beni gece gece..

bende nadiren bira içiyorum..neden?çünkü böbreklere iyi geliyor:1::1: başka bir nedeni yok...

allah seni deli şey sesim evi inletti kız ne güldüm:1::1::1:

kızlar 4 günümdeyim ve sanki karnım küçülmeye başladı tartılmadım pazartesi tartılacağımız için dun hastalanmıstım gece gec yattım sabahta kalkamadım tabı bende oglen kasarlı tost 1 yumurta şekersiz çay peynir domates biber yedim dun bıraz kacırdıgım için bugun aksama ve aralarda hafıf gecirmeyı düşünüyorum sizde işler ne alemde nasıl hissediyorsunuz?

Canikolarım nasıl gidiyo diyetimiz ben bugün 2.listeye başladım haydi hayırlısı sabah 4 kaşık corn flaks, 1 bardak süt ,öğlen 1tane minicik portakal ,6 kaşık kapuska,1dilim ekmek bakalım akşama kadar neler olsak haydi hayırlısı:16:

inanamıyorum kendime kızlar inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

bir tabak pilav yedim düşünebiliıomusunuz yetmedi 3 adet de köftee bir an kontrolümü kaybettimm
ayyy çok üzgünüm şu an ama okadar güzellerdiki dayanamadımmmm:((

neyseki artık bi portakal yer bu günü kapatarım..

bide hergün 20 dk yaptıgımı spora 30 dk çıkartırım

elimden gelen bu oldu bügünlük üzgünüm :(
hemde çoook...

beni listeden çıkarımrısınız diyeti yapmaktan vazgeçtim anladımki liste işi bana göre değil ne zaman böyle listeli bir diyet yapsam sürekli yeme ihtiyacı oluyor oyüzden yapmamaya karar verdim

hayır çıkaramayız:47::47:
pes etmek yok..yola devam..sonunda ulaşacağın mutluluğu düşün lütfen..
yazın dar tşhirtlerden etlerinin fışkırmadığını düşün..

listende değişiklik yap olmazssa ama lütfen motive ol..

bir tabak pilav yedim düşünebiliıomusunuz yetmedi 3 adet de köftee bir an kontrolümü kaybettimm

hemde çoook...

cokta abartmamişsın moralini bozma cnm bende dün yaptım kacamaklar ama bugun toparladım ne güzel spor yapıyomussun ama ben yapamıyrum ufff yaaa:26:

hemde çoook...

bir şey olmaz ya. bugün meyve dışında başka bir şey yemezsin olur biter:ssz:

varmı ben yor uldum geri dönüyorum demek senin kilona inmek için neler vermeyiz ah bir bilsen hem zannediyomusun bizler çok azimliyiz istikrarla hiç bozmuyoruz oohooooooooo helede ben beraber başarıcaz tabiki yorulup dinlenicez ama yazın düşün neler giycez yağlarımızı saklamadan kışın lahana modeli ama yazın ben çok biliyorum biryere giderken 50 tane kıyafet giyip koca göbeğimi kapatamıyıp delirdiğimi unutma İSTEDİĞİMİZİ YERSEK,İSTEDİĞİMİZİ GİYEMEYİZ.vede HİÇBİR LEZZET ZAYIFLAMAK KADAR TAD VEREMEZ hadi bakalım hazırlan yarın sabah tekrar yola çıkıcaz yolun sonunda AMACIMIZ var:47::47:

bakın ben naptım hani ayça kayanın zayıflattığı güzide arkadaşımız varya onu:16::16::16:nla arkadaş oldum ve kadınlar kulübüne davet ettim inşallah kayıt olur bizede tüyolar verir

allah kahretsin benim gibi birini.yapamıyorum.nezaman yemicem desem, illaki ogün akşama kadar boğazım durmuyo.koca boğazımı tutamıyorum.yarında annemin doğum günü ve parti var.pasta poğaça yeme içme işini ben halletcem.napcam yaaaaaaaaaaaa.haftaya pazartesi bari başlayabilsem:(((

kızlar sayfa için istek gönderirseniz zevkle üye olabilirim diyo ama ben nasıl gönderilir bilmiyorum şuanda konuşuyoruz 88 kiloya inmiş 4232 yapıyomuş onedir anlamadım ama istek gönderin lütfen onuda aramıza alalımmmmm

allah kahretsin benim gibi birini.yapamıyorum.nezaman yemicem desem, illaki ogün akşama kadar boğazım durmuyo.koca boğazımı tutamıyorum.yarında annemin doğum günü ve parti var.pasta poğaça yeme içme işini ben halletcem.napcam yaaaaaaaaaaaa.haftaya pazartesi bari başlayabilsem:(((

moral bozmak yok..diğer günler telafi edersin..biraz daha fazla efor sarfedersin..yediklerine daha dikkat edersin..ama pes etmek yok..
canım 2 kilo vermezssinde bu hafta da 1 kilo versin..nolcak.ama pes etme..:47::47:daha yeni başladık..

güzel günler göreceğiz güneşli günler..:16::16:

Back