Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

canim bisey sorucam ama yaptigimz diyetin kalorisi nekadar gunluk sen bilirsin 1 ayda 8 kilonun ilk listesi yapiyorum ama kalorisini merak ettim

canım ben o listeye birebir uymadım çünkü bana çok geldi kalorisi
çünkü ben ara öğün falan yapamıyorum pek, hem de ara öğünde ye denen bir tane yağsız tost 267 kalori. Ben hiç bir ana öğünde o kadar kalori almıyorum ki ara öğünde alayım
listenin ana kurallarına sadık kalmaya çalışarak ve kalorisepeti.com ' a göre yediklerimi dengeleyerek ilerliyorum...

Toplam :

1165.08 kal.

bugünde günü kapadım:))

bu arada dikkat ettimde bir çok kişinin hedefi 60 kg.bende dahil.ama ne yazık ki kilo cetvelini oluşturamadım ben.hala hamilelik diyor.çok üzülüyorum ya

kısslar müsade istiyorum
sefgilimle konuşayım azcık annesi 11 de interneti açmadan yakalayayım

ah şu kayınvaldeler

canım evlende kayınvaldeler diye bir topik açalımilk zamanlar oğulları biraz tatlı oluyor.ama sonradan alışıyorlar.paylaşmayı öğreniyorlar

canim 2 cocukla yuruyus yapamamda bide su leslie yi merak ediyorum nasil iyi mi

leslie de fena değil, seni küçük bir alanda bayaa hareket ettiriyor, hem de bütün vücudunu, bi dene tavsiye ederim.
ben koşu bandı almasaydım onunla devam ederdim de hem koşu bandı hem o çok yorar diye onu bıraktım. youtube da videoları var, aç karşına kadın yaparken sen de yap

ah şu kayınvaldeler

canım evlende kayınvaldeler diye bir topik açalımilk zamanlar oğulları biraz tatlı oluyor.ama sonradan alışıyorlar.paylaşmayı öğreniyorlar

inşallah canımm benimkinin bi de tek akrabası oğlu maalesef (
şimdilik aramız çok iyi maaşallah , hatta oğluna çatıp duruyormuş kızı daha ne kadar bekleticeksin, evlenin artık bir an önce, elim ayağım tutarken çocuk yapın da ben de bakayım diye
hayırlısıyla o günleri görelim de bakalım neler getirecek :26:

Toplam :

1165.08 kal.

bugünde günü kapadım:))

bu arada dikkat ettimde bir çok kişinin hedefi 60 kg.bende dahil.ama ne yazık ki kilo cetvelini oluşturamadım ben.hala hamilelik diyor.çok üzülüyorum ya

ben birinde gördüm hem hamilelik hem kilo cetveli vardı, ama kimdi hatırlamıyorum yaşlılık işte :26:
bi daha dikkat edeyim de senin için sorayım nasıl yapmış diye :13:
hem ilerde bana da lazım olacak inşallah hayırlısıyla

sevgi hanım sevgi hanım huu
öyle uzaktan uzaktan izlediğiniz yeter yahuu
hadi siz de gelin artık aramıza
bakın ne güzel hem zayıflıyoruz, kem keyifli keyifli sohbetler ediyoruz, hem dertleşiyoruz...
başlayın bi ucundan

kizlar ya kalori cdtveline uye oldum hedef kilomu verebilcegi tarihi onayladi fakat bugun yediklerimi ekleyemedim yahu bzna yardim edermisiniz

kizlar ya kalori cdtveline uye oldum hedef kilomu verebilcegi tarihi onayladi fakat bugun yediklerimi ekleyemedim yahu bzna yardim edermisiniz

tabi canım hemen :13:

ekranın sol üst tarafında kalori sepeti diye bir buton var, orayı tıklıyorsun,
ekranın ortasında isme gör ekle butonunu tıklıyorsun, altında açılan pencereye yediğin yiyeceğin adını yazıyorsun, yanındaki ara butonuna basıyorsun, sağ tarafa o yiyecek ismi geçen bütün seçenekleri döküyor ( kimisi adet, kimisi gram, kimisi porsiyon cinsinden )
uygun yiyeceği seçip orta altta MİKTAR...SÜRE.... yazan yerdeki kutucuğa miktarı yazıyorsun,
kutucuğun yanındaki sepet resmine tıklıyorsun, sana aşağı bir liste oluşturmaya başlıyor...
bi dene takıldığın yer olursa yine bakalım

tatlım benim deminki tarife göre yapabildin mi oluyor mu :44:

eğer bugün üye olduysan sana onay mesajı gelmeden yapamıyor olabilirsin. denedin olmuyorsa yarın bir daha dene, geçmişe dönük gün girebiliyorsun, yani yarın bugünkü tarihi yazıp bugün yediklerini girebilirsin...

tamam canim hallettim de yogurtta takildim ben kendim yapiyorum yogurdu hangisi sececegim ya kaymagini ayiriyorim normaldede yiyemem zaten iyyyy

tamam canim hallettim de yogurtta takildim ben kendim yapiyorum yogurdu hangisi sececegim ya kaymagini ayiriyorim normaldede yiyemem zaten iyyyy

süpersinn

annem yoğurdu yapmadan önce sütü iki kere kaynatıyor, ilkinde çok, ikincisinde daha az kaymak oluşuyor, onları alıp ondan sonra yoğurdu mayalıyor, o yüzden ben 7 nolu seçeneği seçiyorum.
sen yoğurdu yaptıktan sonra mı kaymağını ayırıyorsun, yoksa sütken mi bilmiyorum ama az yağlı seçeneği de yok maalesef
yoğurdu yaptıktan sonra kaymağını ayırıyorsan 22 yi de seçebilirsin.
7 nin 100 gr 50 kalori,
22 nin 100 gr 77 kalori

ben yogurdu yaptiktan sonra ustu den aliyorum ahhh kocisime yediriyorum kuzucuk ya olsada yese bayilir gelince artik
konumuza doneyim ki bari 22 yi seceyim

ah şu kayınvaldeler

öğrenmıyorlar valla

şşşşştttt

büyük konuşmayıııın

yarın sizin de çocuklarınız takıp koluna birilerini getiricek eve anne bak bununla evlenicem ben diye, o kadar sene gözünüzden sakınıp yetiştirdiğiniz biricik çocuklarınız, kimi getirirlerse getirsinler yanlarına yakıştıramayacaksınız, evlatlarınıza layık bulmayacaksınız, gelin ya da damat adayını bir türlü çok sevemeyeceksiniz, gözünüze hep kusurları batacak

bir de unutmayın o çok severek evlendiğiniz kocişlerinizi onlar yetiştirdi, sizin aşık olmanıza ya da evlenip mutlu olabileceğinize kanaat getirmenize sebep olan kişilik özelliklerinin büyük bir kısmını çocukluklarında annelerinden aldılar, şimdi siz çocuklarınıza ne fedakarlıklar yapıyorsanız, zamanında kocalarınız için anneleri de aynı fedakarlıkları yaptılar.

sizin evinizdeki huzurunuzu bozacak birşeyler yapıyorlarsa da onların değil, kocalarınızın kabahati, müdahele ettirmemeleri lazım kendi işlerine...
yarın öbürgün sizin çocuğunuz da sizin müdahele etmenizi engelleyebilir hazırlayın şimdiden kendinizi kayınvalide adaylarııı

ah şu kayınvaldeler

topic açıp dağılmaya gerek yok bence burdan çekiştirebilirsiniz
atış serbest

canim 2 cocukla yuruyus yapamamda bide su leslie yi merak ediyorum nasil iyi mi
leslie 3 mil 45 dk sürüyor ve çok iyi terletiyor
kadın bi de iyi gaza getiriyor :118::118:

iyi o zaman seni kızı gibi görür zaten uzakta olucaksınız sorun olmaz

inşallah canım seneye bu zamanlar karnı burnunda olursun da biz de maşallah deriz

şu örgü ören kadını kullanacak bi yer arıyodum sen tam yerine kondurmuşsun çok güzel yaa
burası küçük ve samimi bi topic oldu başka topiclerde kafam karışıyor
fransız kalıyorum buraya geleni kucağımız açık karşılıyoruz

bu kişinin karakteriyle ilgili
kendisiyle barışık biri gelin de olsa kaynana da olsa sorun çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…