Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım
60 a bi iniyim, halaa göbeğim olursa belki o zaman bir dr a gider pilates düşünürüm , şimdilik ıııhhhhh![]()
canim bisey sorucam ama yaptigimz diyetin kalorisi nekadar gunluk sen bilirsin 1 ayda 8 kilonun ilk listesi yapiyorum ama kalorisini merak ettim
kısslar müsade istiyorum
sefgilimle konuşayım azcık annesi 11 de interneti açmadan yakalayayım![]()
tatlım bir an önce başla bir spora, ne yaptığın önemli değil, pilates olur, leslie olur, yürüyüş olur...
hazır hızlı başlamışken diyeti destekle çabuk gitsin kilolar...
canim 2 cocukla yuruyus yapamamda bide su leslie yi merak ediyorum nasil iyi mi
ah şu kayınvaldeler
canım evlende kayınvaldeler diye bir topik açalımilk zamanlar oğulları biraz tatlı oluyor.ama sonradan alışıyorlar.paylaşmayı öğreniyorlar
![]()
Toplam :
1165.08 kal.
bugünde günü kapadım:))
bu arada dikkat ettimde bir çok kişinin hedefi 60 kg.bende dahil.ama ne yazık ki kilo cetvelini oluşturamadım ben.hala hamilelik diyor.çok üzülüyorum ya![]()
kizlar ya kalori cdtveline uye oldum hedef kilomu verebilcegi tarihi onayladi fakat bugun yediklerimi ekleyemedim yahu bzna yardim edermisiniz![]()
kizlar ya kalori cdtveline uye oldum hedef kilomu verebilcegi tarihi onayladi fakat bugun yediklerimi ekleyemedim yahu bzna yardim edermisiniz![]()
tabi canım hemen :13:
ekranın sol üst tarafında kalori sepeti diye bir buton var, orayı tıklıyorsun,
ekranın ortasında isme gör ekle butonunu tıklıyorsun, altında açılan pencereye yediğin yiyeceğin adını yazıyorsun, yanındaki ara butonuna basıyorsun, sağ tarafa o yiyecek ismi geçen bütün seçenekleri döküyor ( kimisi adet, kimisi gram, kimisi porsiyon cinsinden )
uygun yiyeceği seçip orta altta MİKTAR...SÜRE.... yazan yerdeki kutucuğa miktarı yazıyorsun,
kutucuğun yanındaki sepet resmine tıklıyorsun, sana aşağı bir liste oluşturmaya başlıyor...
bi dene takıldığın yer olursa yine bakalım
tamam canim hallettim de yogurtta takildim ben kendim yapiyorum yogurdu hangisi sececegim ya kaymagini ayiriyorim normaldede yiyemem zaten iyyyy
süpersinn
annem yoğurdu yapmadan önce sütü iki kere kaynatıyor, ilkinde çok, ikincisinde daha az kaymak oluşuyor, onları alıp ondan sonra yoğurdu mayalıyor, o yüzden ben 7 nolu seçeneği seçiyorum.
sen yoğurdu yaptıktan sonra mı kaymağını ayırıyorsun, yoksa sütken mi bilmiyorum ama az yağlı seçeneği de yok maalesef
yoğurdu yaptıktan sonra kaymağını ayırıyorsan 22 yi de seçebilirsin.
7 nin 100 gr 50 kalori,
22 nin 100 gr 77 kalori
ah şu kayınvaldeler
canım evlende kayınvaldeler diye bir topik açalımilk zamanlar oğulları biraz tatlı oluyor.ama sonradan alışıyorlar.paylaşmayı öğreniyorlar
![]()
ah şu kayınvaldeler
![]()
öğrenmıyorlar valla
topic açıp dağılmaya gerek yok bence burdan çekiştirebilirsinizah şu kayınvaldeler
![]()
leslie 3 mil 45 dk sürüyor ve çok iyi terletiyorcanim 2 cocukla yuruyus yapamamda bide su leslie yi merak ediyorum nasil iyi mi
inşallah canımmbenimkinin bi de tek akrabası oğlu maalesef
(
şimdilik aramız çok iyi maaşallah, hatta oğluna çatıp duruyormuş kızı daha ne kadar bekleticeksin, evlenin artık bir an önce, elim ayağım tutarken çocuk yapın da ben de bakayım diye
hayırlısıyla o günleri görelim de bakalım neler getirecek :26:
inşallah canım seneye bu zamanlar karnı burnundaben birinde gördüm hem hamilelik hem kilo cetveli vardı, ama kimdi hatırlamıyorum yaşlılık işte :26:
bi daha dikkat edeyim de senin için sorayım nasıl yapmış diye :13:
hem ilerde bana da lazım olacak inşallah hayırlısıyla![]()
şu örgü ören kadını kullanacak bi yer arıyodum sen tam yerine kondurmuşsun çok güzel yaasevgi hanım sevgi hanım huu
öyle uzaktan uzaktan izlediğiniz yeter yahuu
hadi siz de gelin artık aramıza
bakın ne güzel hem zayıflıyoruz, kem keyifli keyifli sohbetler ediyoruz, hem dertleşiyoruz...
başlayın bi ucundan![]()
bu kişinin karakteriyle ilgilişşşşştttt
büyük konuşmayıııın
yarın sizin de çocuklarınız takıp koluna birilerini getiricek eve anne bak bununla evlenicem ben diye, o kadar sene gözünüzden sakınıp yetiştirdiğiniz biricik çocuklarınız, kimi getirirlerse getirsinler yanlarına yakıştıramayacaksınız, evlatlarınıza layık bulmayacaksınız, gelin ya da damat adayını bir türlü çok sevemeyeceksiniz, gözünüze hep kusurları batacak
bir de unutmayın o çok severek evlendiğiniz kocişlerinizi onlar yetiştirdi, sizin aşık olmanıza ya da evlenip mutlu olabileceğinize kanaat getirmenize sebep olan kişilik özelliklerinin büyük bir kısmını çocukluklarında annelerinden aldılar, şimdi siz çocuklarınıza ne fedakarlıklar yapıyorsanız, zamanında kocalarınız için anneleri de aynı fedakarlıkları yaptılar.
sizin evinizdeki huzurunuzu bozacak birşeyler yapıyorlarsa da onların değil, kocalarınızın kabahati, müdahele ettirmemeleri lazım kendi işlerine...
yarın öbürgün sizin çocuğunuz da sizin müdahele etmenizi engelleyebilir hazırlayın şimdiden kendinizi kayınvalide adaylarııı![]()