ay sen bana mı kızdın
kızma kızma takılıyorum ama o ince resmin hamilelik öncesi olduğunu anlayamadım ben son halin zannettim ama arkadaşların dediği gibi bence de lohusalık halin en güzeli
burada bazen birbirimize takılıyoruz ancak zannetmeyesin ki bunlar kişisel tepkiler
bizsenin gibi incelere bakıp daha çok hırslanıcaz sen de bizlere bakıp kilonu kontrol altında tutacaksın aralarda birbirimize takılmalar da işin sempatisi
canım ne kadar güzel ismin varinsanda bir coşku , bir haykırma isteği uyandırıyor :13:
nasılsın canımbu arada tekinberrin sen nasılsın yarın detoksa baslıyorum
güzelim ben senin gibi daha çıtırdamamış değilim
39 yaşındayım bel fıtığı ameliyatı geçirdim, boynumda da iki küçük fıtık var...
Bir kere pilates yapmayı denedim , ki hocaya belimde ve boynumdaki problemleri söyledim, güya bana farklı hareket yaptırdı ama ben günlerce ağrıdan kudurdum,
İşte böyle, pilatesle ilk randevumuz pek içaçıcı geçmediğinden olsa gerek sevemedim...
maaşallah günayım fıstığım doğumdan önce de , hemen sonra da gayet hoş bir hatunsun vallaa
oğluşun da hakkaten tam cingöz afacan Allah seni evladına, evladını da sana bağışlasın canımm
ama ben en çok doğumdan hemen sonraki fotoğrafını beğendim Belgin Doruk muydu neydi bir zamanların
güzel ve çekici bir sinema sanatçısı vardı ya sanki ona mı benzettim ne :112:
yok tatlım o ınce halıme donme cabasındayım ayrıca 48 olsamda benden kurtulamazsınız pesınızı bırakmam buradayım
maaşallah günayım fıstığım doğumdan önce de , hemen sonra da gayet hoş bir hatunsun vallaa
oğluşun da hakkaten tam cingöz afacan Allah seni evladına, evladını da sana bağışlasın canımm
ama ben en çok doğumdan hemen sonraki fotoğrafını beğendim Belgin Doruk muydu neydi bir zamanların
güzel ve çekici bir sinema sanatçısı vardı ya sanki ona mı benzettim ne :112:
vayyy vayyy gunaycim nerde bu fotograflar banada at bakiyim
ben nerede olursam olayım internet erişimim olduğu müddetçe burada sizlerle olmak istiyorum vallaa arkadaşlar, zayıflamak bir yana, sırf şu sohbet için bile gelinir yani bilemiyorum :112:biz de incelene kadar bırakma zaten işi biten giderse buralar çok ıssızlaşır
güzelim ben senin gibi daha çıtırdamamış değilim
39 yaşındayım bel fıtığı ameliyatı geçirdim, boynumda da iki küçük fıtık var...
Bir kere pilates yapmayı denedim , ki hocaya belimde ve boynumdaki problemleri söyledim, güya bana farklı hareket yaptırdı ama ben günlerce ağrıdan kudurdum,
İşte böyle, pilatesle ilk randevumuz pek içaçıcı geçmediğinden olsa gerek sevemedim...
gecmıs olsun canım fıtık ıllet ablamda amelıyat gecırdı buyuzden
yaşaaaaben nerede olursam olayım internet erişimim olduğu müddetçe burada sizlerle olmak istiyorum vallaa arkadaşlar, zayıflamak bir yana, sırf şu sohbet için bile gelinir yani bilemiyorum :112:
geçmiş olsun canım
aslında pilates bel ve boyun kaslarını güçlendirdiği için fıtığa karşı koruyucu bir egzersiz ama fıtık varsa bazı hareketlerden özellikle kaçınmak gerekiyormuş ben tecrübeyle öğrendim:94:
canım arkadaslık attım kabul et bak
evet maalesef, özel yaptırdıkları hareketler bile çok ağrılı bir dönem geçirmeme neden oldu, işyerinde zor oturuyordum , zaten 12 saat çalışıyorsun oturarak, bir de ağrın olup rahat oturamayınca hepten sinir harbi...
sana da çok geçmiş olsun canımm umarım ağrıların geçici olur, aman allah saklasın
ahhh ahhh canim cok gecmisler olsun ebru sallinin dedigi gibi boynunda ve belinde sorun varsa bir doktora danisip oyle basla pilatese canimcim
sağol tatlım
60 a bi iniyim, halaa göbeğim olursa belki o zaman bir dr a gider pilates düşünürüm , şimdilik ıııhhhhh
bende 2 gundur basliycam insallah offfff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?