Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

yok tatlım o ınce halıme donme cabasındayım ayrıca 48 olsamda benden kurtulamazsınız pesınızı bırakmam buradayım

of su bel boyun fıtıklarından nefret edıyorum ablamda bu yuzden yapamıyor

vayyy vayyy gunaycim nerde bu fotograflar banada at bakiyim

aklın yolu bir:))

biz de incelene kadar bırakma zaten işi biten giderse buralar çok ıssızlaşır
ben nerede olursam olayım internet erişimim olduğu müddetçe burada sizlerle olmak istiyorum vallaa arkadaşlar, zayıflamak bir yana, sırf şu sohbet için bile gelinir yani bilemiyorum :112:

geçmiş olsun canım
aslında pilates bel ve boyun kaslarını güçlendirdiği için fıtığa karşı koruyucu bir egzersiz ama fıtık varsa bazı hareketlerden özellikle kaçınmak gerekiyormuş ben tecrübeyle öğrendim:94:

gecmıs olsun canım fıtık ıllet ablamda amelıyat gecırdı buyuzden

sağol canım zor gerçekten , ameliyat olsan da tam olarak kurtulamıyorsun ağrılardan, asla zorlamaman , ağır hiçbirşey kaldırmaman, yatakta dönerken bile dikkatli dönmen gerekiyor, doktorum öyle demişti, sağından soluna dönerken bile aynı diskin tekrar kayabilir diye, nitekim babamın aynı diski 3 kez kaydı, ilk 2 sinde ameliyat oldu , üçüncüyü olamıyor yaşı ileri ve kalp ameliyatı da olduğu için (

evet maalesef, özel yaptırdıkları hareketler bile çok ağrılı bir dönem geçirmeme neden oldu, işyerinde zor oturuyordum , zaten 12 saat çalışıyorsun oturarak, bir de ağrın olup rahat oturamayınca hepten sinir harbi...
sana da çok geçmiş olsun canımm umarım ağrıların geçici olur, aman allah saklasın

ahhh ahhh canim cok gecmisler olsun ebru sallinin dedigi gibi boynunda ve belinde sorun varsa bir doktora danisip oyle basla pilatese canimcim

kizzzzzlar canim nasil patlamis misir istedi misira baktim dolabi acip oyle mazlum biseyrettim o an aklimdan neler gecti kizima biseyler karistirdiginda dedigim gibi icimdeki sese ciiizzzzzz deyip kapayyyyttimmmm icim buruk olsa vicdanim rahatttt napiyim baska bisey gelmez elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…