- 17 Ağustos 2023
- 7.543
- 20.906
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.741
Yo saklı degilim diyorum ne yersem işte bugunde dayimlar çağırmışti gitmesem olmazdi e yemesemde olmazdi ayip olurdu normal yedim işte ama diyetde yememem gerekenlerdi maalesef işin şakasina biraz abartiyorum işteSaklı gizli neler gömüyorsun ya sen. Hatunlar günde 24 öğün şeker basıyorlarmış bünyeye
Tamam kuşum suçlu bulundu. Dayılar.Yo saklı degilim diyorum ne yersem işte bugunde dayimlar çağırmışti gitmesem olmazdi e yemesemde olmazdi ayip olurdu normal yedim işte ama diyetde yememem gerekenlerdi maalesef işin şakasina biraz abartiyorum işte
Zaten bu hafta ben pek kilo vermem alışmaya çalışıyorum bir anda bırakmak zor çünki.
Canım dayim davet edecek vakti bulduTamam kuşum suçlu bulundu. Dayılar.
Yesillik onemli tabi evedBen 5 tane çiğ köfte, marul ve maydonoz yedim
Hep de zamanını bulurlar zaten. Ya ben şanslıyım şehirde akrabam yok. Ne pişirirsem o yeniyorCanım dayim davet edecek vakti buldugitmeyecektim israr etdiler kiramadim
Yapma, gelme oyuna yapmaaaaYesillik onemli tabi evedben de zivanadan ciktim tahin pekmez yicem simdi
Aynen diyet zamani gelince herşey zorla gözüne sokuluyor gibi karısida çok marifetli her çeşit yapmışti sağolsunHep de zamanını bulurlar zaten. Ya ben şanslıyım şehirde akrabam yok. Ne pişirirsem o yeniyor
Reglim, cikolatadan iyidir diye dusundum. Tatli tatli diye duvarlari kemirecegim anzbjahzYapma, gelme oyuna yapmaaaa
Aman senin cok bi fazlan yok bulmuşken gömüleydin.Aynen diyet zamani gelince herşey zorla gözüne sokuluyor gibi karısida çok marifetli her çeşit yapmışti sağolsungönül isterdi ki çok yiyeyim ama işte
Ben de bir tane baklava yiyeyim o zamanReglim, cikolatadan iyidir diye dusundum. Tatli tatli diye duvarlari kemirecegim anzbjahz
Gömülemde sonra onu vermeklemi ugraşayim aman kalsın zaten iki dilim pasta yedim diye vicdan azabi çekiyorum şurdaAman senin cok bi fazlan yok bulmuşken gömüleydin.
Yarın pazartesi nolcek
İki ince mi dilimGömülemde sonra onu vermeklemi ugraşayim aman kalsın zaten iki dilim pasta yedim diye vicdan azabi çekiyorum şurda
Ye gitsin emaaaan, cemos 1 kilo seker yedi nerdeyse, herkesler sapitti o yuzden rahat olBen de bir tane baklava yiyeyim o zaman
Zaten gömülmüşsün ya kız abshsjsGömülemde sonra onu vermeklemi ugraşayim aman kalsın zaten iki dilim pasta yedim diye vicdan azabi çekiyorum şurda
Maalesef inceydiİki ince mi dilim
Gömülmek var gömülmek var aşko karıştirmayalim lütfenZaten gömülmüşsün ya kız abshsjs
Yok artik pastalar falan yeniyorGömülemde sonra onu vermeklemi ugraşayim aman kalsın zaten iki dilim pasta yedim diye vicdan azabi çekiyorum şurda
Tahmini kaç dilim pastada gömülmüş olursunuz hanfendiGömülmek var gömülmek var aşko karıştirmayalim lütfen
Kendi hür irademle yemedimYok artik pastalar falan yeniyorbenim tahin pekmezin son derece masum bu durumda
3 büyük dilimde dikkatinizi çekmek isterim ki BÜYÜK dilimdeTahmini kaç dilim pastada gömülmüş olursunuz hanfendi