Diyetin Sultanları 😎

Kendi hür irademle yemedim🥹🤣bir kereden birşey olmaz inş bugün herkes yemiş zaten bence dert etmeyelim😵‍💫
Tamam, herkes oyle diyorsa 🥲

IMG_5687.jpeg

Merhaba kızlarrr bu saate kadar yedim ictim sistim ajajjs yarından itibaren buradayım spor ile destekleyeceğim ins🙏🏼 benim cok az kilom kalmıstı en son 57 gördüm ama iste saldım eve tasınma falan derken neys 60 varım herhalde sabah tartılıcam hedef aynı 53 1 ayda bitirmek istiyorum bu işin tadı kaçtı artık 😆

Günaydııııın, sendromsuz pazartesilerrrrr hepimize 🧚🏼‍♀️
6.30 da uyandım 20 dk pilates yaptım hop işe kadar 1 buçuk saatim var azıcık ev toplama vs.
Hazır erken uyanmışkeeen kendime sağlıklı kahvaltı da hazırlar yanıma alırım 🫨
Eşim bırakmazsa işe 15 dk da yürürüm. Adam bırakmaya gelmeyince genelde küsüyorum ama 🤣 iyiliğim için bir süre gelmese iyi olacak😬

Merhaba kızlarrr bu saate kadar yedim ictim sistim ajajjs yarından itibaren buradayım spor ile destekleyeceğim ins🙏🏼 benim cok az kilom kalmıstı en son 57 gördüm ama iste saldım eve tasınma falan derken neys 60 varım herhalde sabah tartılıcam hedef aynı 53 1 ayda bitirmek istiyorum bu işin tadı kaçtı artık 😆
Hello aşko hoşgeldin

hoşgeldiniz hedefimizde kilomuzda aynı hadi birbirimize gaz verelimde bitsin artık bu iş:KK19:

X