- 30 Mart 2009
- 14.297
- 64.097
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.761
Tamam, herkes oyle diyorsaKendi hür irademle yemedimbir kereden birşey olmaz inş bugün herkes yemiş zaten bence dert etmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, herkes oyle diyorsaKendi hür irademle yemedimbir kereden birşey olmaz inş bugün herkes yemiş zaten bence dert etmeyelim
Afiyet olsunbugün yediklerimiz kilodan sayılmasın çok amin
Lutfen yaaaAfiyet olsunbugün yediklerimiz kilodan sayılmasın çok amin
Ben 72.4 ile başlıyorum pazartesi ozaman olur mu? Boy 160cm hedef 60 şimdilikOlur tabii
Hoşgeldin gerçekten başlıyorsun dimiBen 72.4 ile başlıyorum pazartesi ozaman olur mu? Boy 160cm hedef 60 şimdilik
Noluyor burada bakalım tararım hepinizi ona göreHanım abla keleşini kap gel. Motivasyon bozuyolla HanimKelesimiGetir
Bence tartıl WOMAN . Ben korkacak çıktım tartıya ama kilo almamışım neyse ki. Vermemeşim de ama olsunGunaydin herkese, bu sabah tartilmadim dunku tatli krizimden sonra
Ciktim ki evden beybisi, yarina artikBence tartıl WOMAN . Ben korkacak çıktım tartıya ama kilo almamışım neyse ki. Vermemeşim de ama olsun
Bir eczanede tartildim, asiri kat kat kiyafet kg’ini ciktigim zaman ben de ayniyim 3 asagi 5 yukariBence tartıl WOMAN . Ben korkacak çıktım tartıya ama kilo almamışım neyse ki. Vermemeşim de ama olsun
Hello aşko hoşgeldinMerhaba kızlarrr bu saate kadar yedim ictim sistim ajajjs yarından itibaren buradayım spor ile destekleyeceğim ins benim cok az kilom kalmıstı en son 57 gördüm ama iste saldım eve tasınma falan derken neys 60 varım herhalde sabah tartılıcam hedef aynı 53 1 ayda bitirmek istiyorum bu işin tadı kaçtı artık
hoşgeldiniz hedefimizde kilomuzda aynı hadi birbirimize gaz verelimde bitsin artık bu işMerhaba kızlarrr bu saate kadar yedim ictim sistim ajajjs yarından itibaren buradayım spor ile destekleyeceğim ins benim cok az kilom kalmıstı en son 57 gördüm ama iste saldım eve tasınma falan derken neys 60 varım herhalde sabah tartılıcam hedef aynı 53 1 ayda bitirmek istiyorum bu işin tadı kaçtı artık