- 12 Temmuz 2006
- 55.880
- 214.814
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.441
Bilseydim imzamı atardım, ileride belki çok para edecek, telif melif de mi yapsam, bu benim deyip milyor milyor paralar götürme sonraÇok sanatsal değeri var bence topiğin girişine asalım
Mona Lisa yaşasa asıl paraya konardı bence hakkıdırBilseydim imza mı atardım, ileride belki çok para edecek, telif melif de mi yapsam, bu benim deyip milyor milyor paralar götürme sonra
Ahahahahahaha sen antrenörü cipse boğar iceteayle yıkarsın, sana antrenör dayanmazBen henüz yarışmalara katılıcak yetkinlikte görmüyorum kendimi,antrenör lazım bana
He diyorsun ki bu yüzyılın mona lisası benim sana ne oluyor da vinciMona Lisa yaşasa asıl paraya konardı bence hakkıdırDa Vinciyi kaç kişi biliyor
Ay fantazisi bile güzel beeeAhahahahahaha sen antrenörü cipse boğar iceteayle yıkarsın, sana antrenör dayanmaz
Gibi cnbxbxHe diyorsun ki bu yüzyılın mona lisası benim sana ne oluyor da vinci
Sizi özgün bir çizmek isterim bu yy monası olarakGibi cnbxbx
Sağlıklı çorba pırasa çorbası var ama patateste konuyo içine bi de süt dur tarif bulamHanımlar, ben çalışan bir bağyan olduğum için bu akşam 3 4 çeşit yemek çorba sağlıklı kahvaltılar hazırlayacağım toplu bir şekilde, tarifi veya önerisi olan varsa alırım bi kuple
22 sinde geliyorum istersen poz vereyim nxbdb sahilde bira pattes yerkenSizi özgün bir çizmek isterim bu yy monası olarakkurban olduğum Rabbiiiiim accessmonadaki göbüş bendeki muazzam çizim yeteneği bir araya gelirse nasıl bir eciş çıkar meraktayım hahahahahahahha
Mercimek çorbası, tavuk çorbası, sebze çorbası, brokoli çorbası, yoğurt çorbasıHanımlar, ben çalışan bir bağyan olduğum için bu akşam 3 4 çeşit yemek çorba sağlıklı kahvaltılar hazırlayacağım toplu bir şekilde, tarifi veya önerisi olan varsa alırım bi kuple
Hanımlar, ben çalışan bir bağyan olduğum için bu akşam 3 4 çeşit yemek çorba sağlıklı kahvaltılar hazırlayacağım toplu bir şekilde, tarifi veya önerisi olan varsa alırım bi
Ay öyle çorba içemiyorum kdkfkdk tavuk mercimek vs yaparım yemek olarak varsa pratik olarSağlıklı çorba pırasa çorbası var ama patateste konuyo içine bi de süt dur tarif bulam
Portakallı pırasa tarifi vereyim ?Ay öyle çorba içemiyorum kdkfkdk tavuk mercimek vs yaparım yemek olarak varsa pratik olar
Pırasa seviyorum ama sebze çorbalarını kremasız sevmiyorumPırasa mı sevmiyor musun?
Tarif var mı? Sen feldin tarif var mı diye ben sende kileri alıp gideyimMesela kabak yulaf lorlu bi poğaça yapıyorum unsuz kahvaltıya çok iyi oluyor gibi
En çok kaybedenler yarışını kazanırız biz ancak diyet grubu yarışmasina katilsakTamam grubuz ama bireysel gruplar diyet günlüklerine açılıyor, diyet grupları yarışmalıydı yani şöyle gruplar birbiriyle yarışıyordu editör gözetiminde.
Biz gruplarla yarışırsak ağlarız bu kadar yemeyezaten diyet grupları artık pasif bir bölüm.
Senin o profil foton bemi benden alıyoEn çok kaybedenler yarışını kazanırız biz ancak diyet grubu yarışmasina katilsak