Diyetin Sultanları 😎

Hanımlar, ben çalışan bir bağyan olduğum için bu akşam 3 4 çeşit yemek çorba sağlıklı kahvaltılar hazırlayacağım toplu bir şekilde, tarifi veya önerisi olan varsa alırım bi kuple

Hanımlar, ben çalışan bir bağyan olduğum için bu akşam 3 4 çeşit yemek çorba sağlıklı kahvaltılar hazırlayacağım toplu bir şekilde, tarifi veya önerisi olan varsa alırım bi kuple
Sağlıklı çorba pırasa çorbası var ama patateste konuyo içine bi de süt dur tarif bulam

Mercimek çorbası, tavuk çorbası, sebze çorbası, brokoli çorbası, yoğurt çorbası

Hanımlar, ben çalışan bir bağyan olduğum için bu akşam 3 4 çeşit yemek çorba sağlıklı kahvaltılar hazırlayacağım toplu bir şekilde, tarifi veya önerisi olan varsa alırım bi

En çok kaybedenler yarışını kazanırız biz ancak diyet grubu yarışmasina katilsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…