- 6 Temmuz 2023
- 5.600
- 21.020
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.401
Konuşma zayıf seni maşallah diye yorum yaptım ertesi gün burada seni gördüm zayıfsın sen zayıfahahahah kızlar kendinize gelin biri iki lahmacun kıvırıp yiyelim dese herkes okey , kilo vereceğiz tabi ki az da olsa. bu yüzden indirim yapmayın cezada!!!
Segz diyeti geldi aklıma tövbe deyince dkkddnBaşka türlü diyet nasıl oluyor tövbe yarabbim.
Olm kadın 3 kilo vericek diye kurşuna dizdiler, sen bence tuvalete gitsen çözülecek gibi senin sorunYarım kilo içün alır mısınız benibeni beniiii bihterini
Onu ima etmiştim de tövbe demiştim çak 5Segz diyeti geldi aklıma tövbe deyince dkkddn
İşte ondan dolayı başka diyetler türetmeliyim. Taşlanmak istemiyorumOlm kadın 3 kilo vericek diye kurşuna dizdiler, sen bence tuvalete gitsen çözülecek gibi senin sorun
1kilodan yarım kiloya indik 100gram içinde gruba giren olursa şaşmam artıkYarım kilo içün alır mısınız benibeni beniiii bihterini
İşte hep segz yüzünden aldım o yarım kiloyu demekkiOnu ima etmiştim de tövbe demiştim çak 5
ama onun diyeti zayıflatmaz daha çok segz daha çok kalori daha çok efor
Yazın yaptım ben diyetimi 10 kiloya yakın verdim. Verecek bir canım kaldı artık1kilodan yarım kiloya indik 100gram içinde gruba giren olursa şaşmam artık
Anladım sanırım sana partner lazımİşte hep segz yüzünden aldım o yarım kiloyu demekki
Önce kocamı boşamam lazımAnladım sanırım sana partner lazım
Boşama ya ne gerek var, enişteye verin ordan iki kilo cevizli sucuk, bir kilo baklava börekÖnce kocamı boşamam lazım
Yazın yaptım ben diyetimi 10 kiloya yakın verdim. Verecek bir canım kaldı artık
Ee nasil verdin peki taktik ver bariYazın yaptım ben diyetimi 10 kiloya yakın verdim. Verecek bir canım kaldı artık
Aman koca dediğin elinin kiriÖnce kocamı boşamam lazım
Cevizli sucuğa ihtiyacı yok da benim ruha ihtiyacım varBoşama ya ne gerek var, enişteye verin ordan iki kilo cevizli sucuk, bir kilo baklava börek
YemedimEe nasil verdin peki taktik ver bari
Ayy bencede. Bebem çok kederleniyor birde para lazım malum. SürünüyoruzAman koca dediğin elinin kiriboşa gitsin nedir
4den sonra yemedinmi yaniYemedimstres sıkıntıyla doyum sağladım. En geç 4 de yedim yemeğimide
BOŞAN.Önce kocamı boşamam lazım
Yemedim valla yatarkende bir yeşilçay patlattım sabahları -1 garantili4den sonra yemedinmi yanistreste bile olsam yerim