Diyetin Sultanları 😎

Mesela kabak yulaf lorlu bi poğaça yapıyorum unsuz kahvaltıya çok iyi oluyor gibi
ne tür kahvaltılıklar yiyorsunuz bilmiyorum ama ıspanak brokoli gibi sebzeleri haşlayıp dondurucuya koyarsınız, kahvaltıda az yağla omlet de yapabilirsiniz baharatlarla tatlandırıp.
Kendiniz içinse eğer müsli ve sevdiğiniz meyveleri yoğurtla buluşturup biraz ceviz badem ekleyerek çok az da balla tatlandırdıktan sonra yiyebilirsiniz.

omlet tercih etmiyorum ama yulaf meyve süt ya da yoğurtlu yapıyorum teşekkürler

Ya bu arada ben yazın evde haftada min 4 gün olmak kaydıyla 40 dakika kadar spor yaparak 1 ayda yaklaşık 5 kilo zayıfladım 2 ayda kasları toparladım 8 kg vermiş oldum. Azdan az çoktan çok gider sporla beslenmeyle yürüyüşle olmayacak yok bence. Enseyi karartmayın

hayatımın bir döneminde 90 kiloya yakındım. Doğumdan sonra 6 ay içinde az yiyip mümkün oldukça çok hareket ederek 25 kiloyu verdim. Toparlanmayı sporsuz yapamazdım. Evden olmaz demeyin düzgün bir spor grubu bulup sebaat edince daha fazla bile zayıflanır.

Rejim de yaptın mı?

Hanlı sporu yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…