- 2 Ocak 2017
- 3.215
- 19.138
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.461
Pırasa seviyorum ama sebze çorbalarını kremasız sevmiyorumkrema da koymayacağım için normal çorbalardan yaparım 1 çeşit. Biz öğlen de eve geliyoruz uygun olursal yemek için hızlı pratik oluyor hazır şeyler
ne tür kahvaltılıklar yiyorsunuz bilmiyorum ama ıspanak brokoli gibi sebzeleri haşlayıp dondurucuya koyarsınız, kahvaltıda az yağla omlet de yapabilirsiniz baharatlarla tatlandırıp.Mesela kabak yulaf lorlu bi poğaça yapıyorum unsuz kahvaltıya çok iyi oluyor gibi
Benim gibi rahat işte cezasini bekliyorSenin o profil foton bemi benden alıyo
Teşekkür ederim
omlet tercih etmiyorum ama yulaf meyve süt ya da yoğurtlu yapıyorum teşekkürlerne tür kahvaltılıklar yiyorsunuz bilmiyorum ama ıspanak brokoli gibi sebzeleri haşlayıp dondurucuya koyarsınız, kahvaltıda az yağla omlet de yapabilirsiniz baharatlarla tatlandırıp.
Kendiniz içinse eğer müsli ve sevdiğiniz meyveleri yoğurtla buluşturup biraz ceviz badem ekleyerek çok az da balla tatlandırdıktan sonra yiyebilirsiniz
Ay dereotu da koyabilirsin ben kapıya biber koyuyor 1 tane de güzel oluyor, bir de diyetisyenimin attığı tarif var ekledim onu da şimdiTeşekkür ederimay maydanoz almadım
Ellerim ıslakken yazmaya çalışıyorumdur; kapya biber koyuyorum*Ay dereotu da koyabilirsin ben kapıya biber koyuyor 1 tane de güzel oluyor, bir de diyetisyenimin attığı tarif var ekledim onu da şimdi
Fransızlar çok mu yiyor pırasayıPırasa mı sevmiyor musun?
Karın hareketleri yaparken karnı sıkı tutup beli korumayı ihmal etmeyin şekerler.
Bu hanımefendiyi de takip etmenizi öneririm. Çok güzel ve kolay , evde yapılabilecek spor hareketleri var.
Bu çorbayı seviyolar frenk soğanı serpip üstüneFransızlar çok mu yiyor pırasayı
Rejim de yaptın mı?Ya bu arada ben yazın evde haftada min 4 gün olmak kaydıyla 40 dakika kadar spor yaparak 1 ayda yaklaşık 5 kilo zayıfladım 2 ayda kasları toparladım 8 kg vermiş oldum. Azdan az çoktan çok gider sporla beslenmeyle yürüyüşle olmayacak yok bence. Enseyi karartmayın
Hanlı sporu yaptınYa bu arada ben yazın evde haftada min 4 gün olmak kaydıyla 40 dakika kadar spor yaparak 1 ayda yaklaşık 5 kilo zayıfladım 2 ayda kasları toparladım 8 kg vermiş oldum. Azdan az çoktan çok gider sporla beslenmeyle yürüyüşle olmayacak yok bence. Enseyi karartmayın
Yaptık ya birlikte başladık yazınRejim de yaptın mı?
bir spor antrenörü eşliğinde zoom üzerinden ders alıyorum cüzi miktarlar üstelik. Instagram hesabı var atarım isterseniz. 3 aylık programlar oluyor, haftada 2 gün ders veriyor.Hanlı sporu yaptın
At kız şu an değil de şu tatiller bitsin bakamYaptık ya birlikte başladık yazın
bir spor antrenörü eşliğinde zoom üzerinden ders alıyorum cüzi miktarlar üstelik. Instagram hesabı var atarım isterseniz. 3 aylık programlar oluyor, haftada 2 gün ders veriyor.