- 18 Haziran 2015
- 3.771
- 37.669
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.421
Çözeceğim bu işleri accık daha zamanı var. O sırada segz diyeti sjnsndkBOŞAN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözeceğim bu işleri accık daha zamanı var. O sırada segz diyeti sjnsndkBOŞAN.
3 5 kg fazlası değil aslında ilk hedeflerimizi yazdık yani benim bir 12 var meselaBenim buralarda işim yok 3-5 kilo fazlası olanlar toplanmış buraya.. 40 kilo vermem lazım, benim napmam gerekiyor? Motive olacağım grup bulmak için
Direkt 40 kilo hedef edersen motiveyi nasıl sağlayacaksın beybisiBenim buralarda işim yok 3-5 kilo fazlası olanlar toplanmış buraya.. 40 kilo vermem lazım, benim napmam gerekiyor? Motive olacağım grup bulmak için
Benimde +20 kilom varBenim buralarda işim yok 3-5 kilo fazlası olanlar toplanmış buraya.. 40 kilo vermem lazım, benim napmam gerekiyor? Motive olacağım grup bulmak için
Ben alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda
lamı cimi yok yürüyüş yapacaksınız, yapmam diyorsanız evde daha ağır sporlar yapacaksınız.Burası halbüsü pikini kampı. Olm ilk kar önce buraya düştü bilmem hatırlar mısın?
Mecbur kaldım dış minnaklar zorladı
Diğerleri için bir şey diyemiyorum ama sen bittin farkında değilsinNe bilem Mune gelirse bizi yolar yannız
Bu bölümdeki konulara bakın, uygun bir topik bulabilirsiniz belki.Benim buralarda işim yok 3-5 kilo fazlası olanlar toplanmış buraya.. 40 kilo vermem lazım, benim napmam gerekiyor? Motive olacağım grup bulmak için
Cipsler içinde mi bdbdb kız ağzından bal damliyir ay sanki içime Şener Şener kaçmış gibi hissettim hdhshsg
Çöp adamdan daha ileri gidemeyen resim becerimle sana bir mezarla üstüne çiçek bile yaptımCipsler içinde mi bdbdb kız ağzından bal damliyir ay sanki içine Şener Şener kaçmış gibi hissettim hdhshsg
Mezarımı da icetea şeftaliyle yıkayın bari ndnfnÇöp adamdan daha ileri gidemeyen resim becerimle sana bir mezarla üstüne çiçek bile yaptım
Onu da depresife vasiyet et resmi güzel biri var mı ? İki tane çubuğu zor çiziyorum da ama yine de el emeği göz nuru özgün bir çalışma benimkisi hahahahahhahaaMezarımı da icetea şeftaliyle yıkayın bari ndnfn
Çünkü diyet gruplarına açmışsın, orası değil diyet günlüklerine açılması lazımdı, af buyur o nadide vücudunu oradan buraya savurdum ama hoş gör artıkAy hareket ettik taşındık
Çok sanatsal değeri var bence topiğin girişine asalımOnu da depresife vasiyet et resmi güzel biri var mı ? İki tane çubuğu zor çiziyorum da ama yine de el emeği göz nuru özgün bir çalışma benimkisi hahahahahhahaa
Aaa niye biz de grubuz kendi çapımız daÇünkü diyet gruplarına açmışsın, orası değil diyet günlüklerine açılması lazımdı, af buyur o nadide vücudunu oradan buraya savurdum ama hoş gör artık
Tamam grubuz ama bireysel gruplar diyet günlüklerine açılıyor, diyet grupları yarışmalıydı yani şöyle gruplar birbiriyle yarışıyordu editör gözetiminde.Aaa niye biz de grubuz kendi çapımız da
Ben henüz yarışmalara katılıcak yetkinlikte görmüyorum kendimi, antrenör lazım banaTamam grubuz ama bireysel gruplar diyet günlüklerine açılıyor, diyet grupları yarışmalıydı yani şöyle gruplar birbiriyle yarışıyordu editör gözetiminde.
Biz gruplarla yarışırsak ağlarız bu kadar yemeye zaten diyet grupları artık pasif bir bölüm.