Diyetin Sultanları 😎

Benim buralarda işim yok 3-5 kilo fazlası olanlar toplanmış buraya.. 40 kilo vermem lazım, benim napmam gerekiyor? Motive olacağım grup bulmak için

Ben alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda 🥺

Burası halbüsü pikini kampı. Olm ilk kar önce buraya düştü bilmem hatırlar mısın?😑
lamı cimi yok yürüyüş yapacaksınız, yapmam diyorsanız evde daha ağır sporlar yapacaksınız.
Sanki ben Ege’de mi doğdum 😂 şundan 13 yıl öncesine kadar İstanbul’un sabah ayazında, kar çamur fırtına demeden yürüyordum.

Sağlık sorunu, bebek vb engeller yoksa, o yürüyüşler yapılacak nohta 😂

Mecbur kaldım dış minnaklar zorladı 😐
Ne bilem 👀 Mune gelirse bizi yolar yannız 😑
Diğerleri için bir şey diyemiyorum ama sen bittin farkında değilsin ☠️

IMG_4335.jpeg

Benim buralarda işim yok 3-5 kilo fazlası olanlar toplanmış buraya.. 40 kilo vermem lazım, benim napmam gerekiyor? Motive olacağım grup bulmak için
Bu bölümdeki konulara bakın, uygun bir topik bulabilirsiniz belki.

Aaa niye biz de grubuz kendi çapımız da 🫨
Tamam grubuz ama bireysel gruplar diyet günlüklerine açılıyor, diyet grupları yarışmalıydı yani şöyle gruplar birbiriyle yarışıyordu editör gözetiminde.
Biz gruplarla yarışırsak ağlarız bu kadar yemeye :KK70: zaten diyet grupları artık pasif bir bölüm.

Tamam grubuz ama bireysel gruplar diyet günlüklerine açılıyor, diyet grupları yarışmalıydı yani şöyle gruplar birbiriyle yarışıyordu editör gözetiminde.
Biz gruplarla yarışırsak ağlarız bu kadar yemeye :KK70: zaten diyet grupları artık pasif bir bölüm.
Ben henüz yarışmalara katılıcak yetkinlikte görmüyorum kendimi,😑 antrenör lazım bana 🤣

X