- 17 Ağustos 2023
- 7.547
- 20.988
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.361
Ben evin içinde tamamliyordum çıkamayinca dışarı leslie falanlaBen alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda
Evde 30-40 dakkalik cardiyolar da kabuldürBen alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda
Koşcaz mı evin içindeEvde 30-40 dakkalik cardiyolar da kabuldür
Amuda kalkip takla atıcazKoşcaz mı evin içinde
Kardio neydi gidip bakamAmuda kalkip takla atıcaz
Yaparsın kuşum nolcak ki sandalyeye oturup ayaklarını yere değdirme yokE doğru biliyomuşumritm arttırcak işte dıptıs dıptıs stayl
Yürürüm ben fıtıfıtıYaparsın kuşum nolcak ki sandalyeye oturup ayaklarını yere değdirme yok
Kaptandan herkese birer koşu bandı ooooooYürürüm ben fıtıfıtıuğraşamam alengirli işlerle
Telefonda adimlari sayiyorLeslie kardio yapılır evde ya ama aksi gibi ben akıllı saatimi geçen hafta akrdesime verdim all bana lazım değil diye nerden bileyim diyete baslicagimizi
Tebrik ediyorum djhdhdLeslie kardio yapılır evde ya ama aksi gibi ben akıllı saatimi geçen hafta akrdesime verdim all bana lazım değil diye nerden bileyim diyete baslicagimizi
Kaptan grubu terk ettiKaptandan herkese birer koşu bandı oooooo
Yeterki grubumun totosu donmasın diyor
Sen de haklisin ama cay kahve cok icmistim, ya ne iceydim gece 12’deAlkolsüz kokteyl dediğin meyve suyundan halliceay şimdi bi de sinemaya götürücem söz verdim
Ashshshs koşarak kaçarken zayıflarKaptan grubu terk etti
Gerçekten gitti galibaAshshshs koşarak kaçarken zayıflar
Böyle toz olacağını düşünmemiştimGerçekten gitti galiba