- 15 Şubat 2013
- 24.904
- 94.403
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.381
Ahahah bendearkadaşlar burası diyet grubu değil mi ben sizi okuyunca acıkıyorum yav
NerdeKaos çıktıona bakırdım
Grup açıldığı gün 55 tim ben açılır açılmaz zayıfladım “psikolocikmen” (bununla dalga geçerken de doğru)
Eki Görüntüle 3515403
Ulan seni bi türlü doğrusunu tutturamıyorum neden acaba bdbdbaccessdenied bebeyim, şeker pancarım, dış güçlerim, benim listedeki güncele bi bakar mısın biraz eksik yazılmış alıntılandığım posttaki foto doğrusu
Geleceği görüp haftaya inmiş olduğum kiloyu yazmışsındır bence, gayet mümkünUlan seni bi türlü doğrusunu tutturamıyorum neden acaba bdbdb
İlk defa diyete uygun bir şeyler yedim, onda da sen bu yorumu yaptın. Evren benim diyet yapmamı istemiyor
Gel tabii biz çogzel zayıflıyorusBende diyet yapıcam beni de alın
Diyete uygun yemediğini söylerken inciciksin bundan sonra diyet korksun yok olmaya doğru 5 adımİlk defa diyete uygun bir şeyler yedim, onda da sen bu yorumu yaptın. Evren benim diyet yapmamı istemiyor
Listeye bakma işini hepimizin aklına Z zxshermine soktu kimse farkında bile değildi. Üstelik grupta bile değil, yenge gibi sinsice gelmiş şuraya.İlk defa diyete uygun bir şeyler yedim, onda da sen bu yorumu yaptın. Evren benim diyet yapmamı istemiyor
İlla yiyecek diyeti olmak zorunda mıGel tabii biz çogzel zayıflıyorus
Başka türlü diyet nasıl oluyor tövbe yarabbim.İlla yiyecek diyeti olmak zorunda mıçünkü ben yarım kilo verebilirim ancak
Şermin her yerde ya hu. Benim odalardan birinde çıkacak bir gün karşıma diye korkuyorum bazenListeye bakma işini hepimizin aklına Z zxshermine soktu kimse farkında bile değildi. Üstelik grupta bile değil, yenge gibi sinsice gelmiş şuraya.
Bi de çıkardı koydu masaya herkes şok bxbdbbListeye bakma işini hepimizin aklına Z zxshermine soktu kimse farkında bile değildi. Üstelik grupta bile değil, yenge gibi sinsice gelmiş şuraya.
Başka ne diyeti yapmak istiyosun mesela ne verelim ablama ?İlla yiyecek diyeti olmak zorunda mıçünkü ben yarım kilo verebilirim ancak
Yarım kilo içün alır mısınız beniBaşka ne diyeti yapmak istiyosun mesela ne verelim ablama ?