- 2 Ocak 2017
- 3.218
- 19.144
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.001
bende her sabah 57 görcem diye tartıya çıkıyorum ama bi bakıyorum hala 58 im
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende her sabah 57 görcem diye tartıya çıkıyorum ama bi bakıyorum hala 58 im
O kullanıcı adıhedef60kilo olmak galiba diyet günlüklerinde
ay evet olabilir yaaa konunun adı aklıma gelmediO kullanıcı adı
Yaza kadar zayıflayalım mı ne öyle bir şeyay evet olabilir yaaa konunun adı aklıma gelmedi
prenses uyanırsa inşallah güncellesin. Hedefim de 55 olsun. Yavaş yavaş gideyim sksksksj accessdeniedSon kararım skskskskksks
Eki Görüntüle 3515875
Ben de ilk hedefimi 64 yaptim, 4 kg verip sonra devam edecegimprenses uyanırsa inşallah güncellesin. Hedefim de 55 olsun. Yavaş yavaş gideyim sksksksj accessdenied
İşte feraset, işte cesaret, işte kadın gibi kadınlarBen de ilk hedefimi 64 yaptim, 4 kg verip sonra devam edecegim
Bir bakayimhedef60kilo olmak galiba diyet günlüklerinde
He halay çekiyorumMutlu musunuz
Hedefi buyuk tutarsam pes edebilirim, kendimi biliyorum canisiİşte feraset, işte cesaret, işte kadın gibi kadınlar
Yaza kadar zayıflayalım mı ne öyle bir şey
yaza kadar zayıflayabilirse bu menülerle inşallahYaza kadar zayıflayalım mı ne öyle bir şey
Acelemiz yok, yavaş yavaş vereceğiz beybimHedefi buyuk tutarsam pes edebilirim, kendimi biliyorum canisi
Ne var menülerdeyaza kadar zayıflayabilirse bu menülerle inşallah
Diyorum size hangi yaz olduğunu belirtmemiş neden olmasınyaza kadar zayıflayabilirse bu menülerle inşallah
Yanlış yazılmıştır kucağıma çocuğu alıp tartılıp zayıflamış gibi yansıtsaymışım keşke. Nitelikli mi dolandırıcılık olurdu?Bu arada tabloya yine baktim da, biz Processes e kilo aldirmaya caliscaz heralde
KxjxjjcjcHe halay çekiyorum
Şişmanız sen nasılsınLan güldüm sabah sabah bxbxb nassınız aşkolar
Çay içip kuaföre gidicem koşturmam lazımŞişmanız sen nasılsın