- 15 Şubat 2013
- 24.904
- 94.406
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.021
Noway seni ortaya alıp döveriz valla en daş aensin, Fiktorya siktırı gibi gadınsın delirtme beni cnnxbcBen tartı falan atmıycam. Benim morel sifir sifir sifir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noway seni ortaya alıp döveriz valla en daş aensin, Fiktorya siktırı gibi gadınsın delirtme beni cnnxbcBen tartı falan atmıycam. Benim morel sifir sifir sifir
Fiktoryanın neyi neyi?Noway seni ortaya alıp döveriz valla en daş aensin, Fiktorya siktırı gibi gadınsın delirtme beni cnnxbc
Noway seni ortaya alıp döveriz valla en daş aensin, Fiktorya siktırı gibi gadınsın delirtme beni cnnxbc
Hahahahah sesli güldümLavuk beni sinir ediyor yaa ahshshsh bi çarpcam sensin kilolu
Terbiyesiz yaaa, ele dümdük söylenir miLavuk beni sinir ediyor yaa ahshshsh bi çarpcam sensin kilolu
Açızsen nasılsınLan güldüm sabah sabah bxbxb nassınız aşkolar
Hee dimi pşikolociki bozulur kendini yemeğe verir de demiyoTerbiyesiz yaaa, ele dümdük söylenir mi
2 kilo fazla çıktın diye sabah sabah ne bu tantana karşiim yaaBen tartı falan atmıycam. Benim morel sifir sifir sifir
Oeaya bi maruzatım var kızmazsan söylüycem yazması lazımdı bdbdbHee dimi pşikolociki bozulur kendini yemeğe verir de demiyo
Sen o hayal kırıklığının ne demek olduğunu bilir misin ficdansız gadın2 kilo fazla çıktın diye sabah sabah ne bu tantana karşiim yaa
Döv onuuLavuk beni sinir ediyor yaa ahshshsh bi çarpcam sensin kilolu
En iyi ben bilirim desemSen o hayal kırıklığının ne demek olduğunu bilir misin ficdansız gadın
Haftasonu alkol ve de meze günüEki Görüntüle 3515904
Mutlu günleeeerrrr
eeeeee o zaman noel ve yılbaşının geçmesini bekleyecektiniz tam mevsimiHaftasonu alkol ve de meze günü
Pes etmeme şu kadar kaldıEki Görüntüle 3515904
Mutlu günleeeerrrr