- 20 Kasım 2024
- 230
- 1.097
- Konu Sahibi accessdenied
Görüntüden değil tartıda gördüğüm sayıdan rahatsızım zatenResimlerinde hiç kilonu göstermiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüntüden değil tartıda gördüğüm sayıdan rahatsızım zatenResimlerinde hiç kilonu göstermiyorsun
Sorma benide ediyorGörüntüden değil tartıda gördüğüm sayıdan rahatsızım zaten
accessdenied etiketleyin boy kilo hedef kilonuzu yazin o ekliyor tabloyaGı benide ekleyin vermem lazım
Neyse halledeceğiz hep birlikte. Sadece yılbaşı günü bozabilirz değil mi lkdfjkdgSorma benide ediyor
İyiki varsın prensessen üzülme arkadaşım ben burdayım biz vericez kilocukları evvelallah
Tabi ki bozariz yılbaşındada diyet yapacak halimiz yokya bayram ama çokta cozutmamak lazimNeyse halledeceğiz hep birlikte. Sadece yılbaşı günü bozabilirz değil mi lkdfjkdg
Bu arada ben 2 haftadır online diyetisyen ile çalışıyorum. Size de katılmak istedim motivasyon olur diye
Hangi grup oben şimdi şu bahsettiğiniz diyet topiğinden geliyorum o menüler ne öyle bizim grubu alıp başımda gezdiriyorumsaygılar efendim
Ne var bunda yaaMutlu musunuz
Kendimi 61 kilo sanıyordumNe var bunda yaa
Ben de 60larda sanıyordum 70 çıkmıştımKendimi 61 kilo sanıyordum
Womanım gel sarılalımSabah 68.2 ciktim tartida accessdenied musait bir zamanda gunceller misin sahip
Gel bebisim gelWomanım gel sarılalım
hedef60kilo olmak galiba diyet günlüklerindeHangi grup o
bende her sabah 57 görcem diye tartıya çıkıyorum ama bi bakıyorum hala 58 imKendimi 61 kilo sanıyordum