- 21 Kasım 2017
- 27.812
- 122.000
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.721
Peki bir şey daha soracağım. Bu telefon benim kaç adım attığımı nasıl anlayacak? Telefonu hep üzerimde taşımıyorum ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıldığım tek yarışın KK yemek yarışması olması…Ne ararsan var keşfet su takibi kalp tansiyon regl sporlar yarışa bile katila bilirsin
Üzerinde taşıman gerek ya da akıllı saatin olmalıPeki bir şey daha soracağım. Bu telefon benim kaç adım attığımı nasıl anlayacak? Telefonu hep üzerimde taşımıyorum ki.
OhoooooooooooooÜzerinde taşıman gerek ya da akıllı saatin olmalı
Bahane yok yapicazz birgunde telefonu üzerinde gezdir hem çalışıyorsun sen o adım çabuk biter 10bin biraz zor bitiyorOhooooooooooooo
Evet yürürüm bir şekilde hiç sorun olmaz. Ne kadar sürede bitirmem lazım peki?Bahane yok yapicazz birgunde telefonu üzerinde gezdir hem çalışıyorsun sen o adım çabuk biter 10bin biraz zor bitiyor
Bizimki 7500
Ne zaman istersen tamamla at ama bu hafta icersinde olsun. Zaten her yeni gun sifirlaniyor adimlar.Ben yapa bilsem ya bugun ya sabah tamamlayip atarim biraz hastayimda şuan.Evet yürürüm bir şekilde hiç sorun olmaz. Ne kadar sürede bitirmem lazım peki?
Senin için en güzeli akıllı saat kullanman sabah kalktınmı tak koluna olsun bitsin,telefonu sürekli taşımakla zor olur .Peki bir şey daha soracağım. Bu telefon benim kaç adım attığımı nasıl anlayacak? Telefonu hep üzerimde taşımıyorum ki.
Ge.miş olsun hayırdır grip filanmı oldun yoksa.Ne zaman istersen tamamla at ama bu hafta icersinde olsun. Zaten her yeni gun sifirlaniyor adimlar.Ben yapa bilsem ya bugun ya sabah tamamlayip atarim biraz hastayimda şuan.
Olur herhalde hiç denemedim onu,normalde türk kahvesiyle yapıyorlardı dene olmazsa onuda.Ablacım bu hindistancevizi yağı ve tarçın karışımını Türk kahvesinde değil de filtre kahvede yapsak nasıl olur? HanimKelesimiGetir
Sagol abla evet çocuklarim grip oldu bugün banada geçti maalesefGe.miş olsun hayırdır grip filanmı oldun yoksa..
Bende de yok saat ya. Ucuz decathlondan falan bi uyduruk saat mi alsak? Apple olanlar milyor milyonOhooooooooooooo
Xaomi veya huaweinkiler de iş görür applea gerek yok. Bende Xaomi band 9 var memnunum.Bende de yok saat ya. Ucuz decathlondan falan bi uyduruk saat mi alsak? Apple olanlar milyor milyon
Uyğun fiyatlara akilli saatler var illa apple olmak zorunda degil ala bilirsiniz bende alicam yakındaBende de yok saat ya. Ucuz decathlondan falan bi uyduruk saat mi alsak? Apple olanlar milyor milyon
Çok geçmiş olsun hepinize eve girdimi herkese geçiyor maalesef.Sagol abla evet çocuklarim grip oldu bugün banada geçti maalesef
Xaomi veya huaweinkiler de iş görür applea gerek yok. Bende Xaomi band 9 var memnunum.
Öneri model varsa değerlendiririmUyğun fiyatlara akilli saatler var illa apple olmak zorunda degil ala bilirsiniz bende alicam yakında
Xaomi band 8 veya 9 olur. Minimal şıklar bir de. Ben şu kare büyük olanlardan almıştım rahat edemedim devasa geldi.Öneri model varsa değerlendiririm
benim elim ufak bileğim çöp gibi. Saatin küçük olması lazım anasının saatini takan çocuk gibi oluyor yoksaXaomi band 8 veya 9 olur. Minimal şıklar bir de. Ben şu kare büyük olanlardan almıştım rahat edemedim devasa geldi.
Sagol ablacım öyle vallaha yayılıyor hemen bir türlüde gecmiyorÇok geçmiş olsun hepinize eve girdimi herkese geçiyor maalesef.
Huawey band 6 benimki çok mennunum şimdi pek bulunmaz herhalde 1,5 yıl filan oldu alalı onu.Xaomi veya huaweinkiler de iş görür applea gerek yok. Bende Xaomi band 9 var memnunum.
Huawey güzel media marktan almıştım .Öneri model varsa değerlendiririm
Honorun akıllı saatleri iyi hem zarif modelleride var bilegin ufak diyorsun ya hemde fiyatlari cebe uygun öyle uçuk rakamlar degil. Apple hem fiyatlari uçuk yapıyor hemde özellik olarak hepsinden geri kalıyor o yüzden ben telefon alirkende apple markasini tercih etmiyorum.Öneri model varsa değerlendiririm