Diyetin Sultanları 😎

Honorun akıllı saatleri iyi hem zarif modelleride var bilegin ufak diyorsun ya hemde fiyatlari cebe uygun öyle uçuk rakamlar degil. Apple hem fiyatlari uçuk yapıyor hemde özellik olarak hepsinden geri kalıyor o yüzden ben telefon alirkende apple markasini tercih etmiyorum.
Ya ben Apple seviyorum adamlar bir yapıyor pir yapıyor. Ama saat henüz gerekli gibi gelmiyor yani şey gibi, makyaj yapmıyorum niye çok iyi marka makyaj malzemesi alayım gibi. Ucuz alıp bakarım, seversem iyisine de bakarım sevmezsem çocuğa oyuncak olur max

Ya ben Apple seviyorum adamlar bir yapıyor pir yapıyor. Ama saat henüz gerekli gibi gelmiyor yani şey gibi, makyaj yapmıyorum niye çok iyi marka makyaj malzemesi alayım gibi. Ucuz alıp bakarım, seversem iyisine de bakarım sevmezsem çocuğa oyuncak olur max
Iyi yapıyor ola bilir ama çok geriden geliyor rakiplerinde 10 yildir olan özellikler ona daha bu yil geldi yeni özellik diye sunuyorlar.Diger markalar kullanış olarak çok lüks sunuyor rahatlar şarj iyi sakliyorlar.Ben telefonlarla çok ilgilendigim için bilgim var biraz bu konuda.Apple görünum olarak çok dikkat çekiyor gayet güzel gorunumu var birde kamera ama o fiyata degermi bana gore degmez farkli markanin ayni özellikli daha uyguna ala bilirsin.Ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi herkes istedigini alır. Ben hepsini kullandım ama tercihimi samsungtan yana yaptım daha yeni honor aldim gayet bunuda beğendim.
Bende saat gerek duymadigim icin almadım ama şuan spor için olsa iyi diyorum telefonu hep üzerimde tutamiyorum.

Heeeeerkese Merhabaaa :KK3:
Tüm mesajları okuyamadım, accessdenied accessdenied hasta olduğu için giremiyor, ben fırsat bulur bulmaz okuyup verilen kiloları bir mesajda toplarım 😘

Orenda Orenda canımcım bu hafta ben de Türk Misafirperverliğimin mağduruyum 😂

IMG_4358.jpeg

Kilo almışım ama regl ödemi eminim ahzhshshs
Eki Görüntüle 3522603
Mune Mune
Geçen hafta 63.90
Bu hafta +0.30
Bu hafta grubun bir kısmı kilo almış bir kısmı vermiş🤣🧿yalnız değilsiniz canolarr
Margaretle bende aldık Margaret Hale Margaret Hale
7500 adim bizi bekler:KK73::KK73::KK73:
Ben dün hafif beslendim geçen hafta 94.3 olmama rağmen bu sabah 95.2 geldim. :olamaz:

Eki Görüntüle 3522605

Saglam başlamam lazım gittikçe yukarı çıkıyorum o_O
accessdenied accessdenied

X