- 20 Mart 2008
- 141.125
- 212.190
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.741
Eşimde öyle atladamadı hala kızıp kızıp duruyor .Sagol ablacım öyle vallaha yayılıyor hemen bir türlüde gecmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimde öyle atladamadı hala kızıp kızıp duruyor .Sagol ablacım öyle vallaha yayılıyor hemen bir türlüde gecmiyor
Ben de bir ara Huawei kullandım band kaçtı hatırlamıyorum kullanışlıydı. Sonra telefon değişince eşleştiremedim Xaomi aldım.Huawey band 6 benimki çok mennunum şimdi pek bulunmaz herhalde 1,5 yıl filan oldu alalı onu.
Huawey güzel media marktan almıştım .
İnşallah çabuk iyileşirEşimde öyle atladamadı hala kızıp kızıp duruyor .
Çok rahat kullanımı 14 gün dayanıyor şarjı.Ben de bir ara Huawei kullandım band kaçtı hatırlamıyorum kullanışlıydı. Sonra telefon değişince eşleştiremedim Xaomi aldım.
İnşallah çok teşekkürler sağol.İnşallah çabuk iyileşir
O kadar konuştuk ki spor yapasım geldi kahvemi içeyim de yapayım. Eksi çıkmışken gaza geldimÇok rahat kullanımı 14 gün dayanıyor şarjı
Afiyet olsun sanada,şimdi spor zamanı kolay gelsin.O kadar konuştuk ki spor yapasım geldi kahvemi içeyim de yapayım. Eksi çıkmışken gaza geldim
Tesekkürler ablacım sana da kolaylıklarAfiyet olsun sanada,şimdi spor zamanı kolay gelsin.
Ya ben Apple seviyorum adamlar bir yapıyor pir yapıyor. Ama saat henüz gerekli gibi gelmiyor yani şey gibi, makyaj yapmıyorum niye çok iyi marka makyaj malzemesi alayım gibi. Ucuz alıp bakarım, seversem iyisine de bakarım sevmezsem çocuğa oyuncak olur maxHonorun akıllı saatleri iyi hem zarif modelleride var bilegin ufak diyorsun ya hemde fiyatlari cebe uygun öyle uçuk rakamlar degil. Apple hem fiyatlari uçuk yapıyor hemde özellik olarak hepsinden geri kalıyor o yüzden ben telefon alirkende apple markasini tercih etmiyorum.
Rica ederim çok sağolTesekkürler ablacım sana da kolaylıklar
Iyi yapıyor ola bilir ama çok geriden geliyor rakiplerinde 10 yildir olan özellikler ona daha bu yil geldi yeni özellik diye sunuyorlar.Diger markalar kullanış olarak çok lüks sunuyor rahatlar şarj iyi sakliyorlar.Ben telefonlarla çok ilgilendigim için bilgim var biraz bu konuda.Apple görünum olarak çok dikkat çekiyor gayet güzel gorunumu var birde kamera ama o fiyata degermi bana gore degmez farkli markanin ayni özellikli daha uyguna ala bilirsin.Ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi herkes istedigini alır. Ben hepsini kullandım ama tercihimi samsungtan yana yaptım daha yeni honor aldim gayet bunuda beğendim.Ya ben Apple seviyorum adamlar bir yapıyor pir yapıyor. Ama saat henüz gerekli gibi gelmiyor yani şey gibi, makyaj yapmıyorum niye çok iyi marka makyaj malzemesi alayım gibi. Ucuz alıp bakarım, seversem iyisine de bakarım sevmezsem çocuğa oyuncak olur max
Maşallah maşallahhhh ohhhhh ohhhh süper az kaldı 50'ye ahretliğimmHeeeeerkese Merhabaaa
Tüm mesajları okuyamadım, accessdenied hasta olduğu için giremiyor, ben fırsat bulur bulmaz okuyup verilen kiloları bir mesajda toplarım
Orenda canımcım bu hafta ben de Türk Misafirperverliğimin mağduruyum
Eki Görüntüle 3522601
Gayet normal cemoscum sıkıntı yapma sakınKilo almışım ama regl ödemi eminim ahzhshshs
Eki Görüntüle 3522603
Mune
Geçen hafta 63.90
Bu hafta +0.30
Dikkat ettim bu hafta abla ama olmadı neyseki fark azGayet normal cemoscum sıkıntı yapma sakın
Arada oluyor böyle almalar fark çok az zatenDikkat ettim bu hafta abla ama olmadı neyseki fark az
Minnoşum tiroidlerine baktırdınmı hiç .Ben dün hafif beslendim geçen hafta 94.3 olmama rağmen bu sabah 95.2 geldim.
Eki Görüntüle 3522605
Saglam başlamam lazım gittikçe yukarı çıkıyorum
accessdenied
Bu hafta grubun bir kısmı kilo almış bir kısmı vermişyalnız değilsiniz canolarrKilo almışım ama regl ödemi eminim ahzhshshs
Eki Görüntüle 3522603
Mune
Geçen hafta 63.90
Bu hafta +0.30
Ben dün hafif beslendim geçen hafta 94.3 olmama rağmen bu sabah 95.2 geldim.
Eki Görüntüle 3522605
Saglam başlamam lazım gittikçe yukarı çıkıyorum
accessdenied