Diyetin Sultanları 😎

ARZELYAA ARZELYAA ve yosunlupapatya yosunlupapatya artık listedesiniz👍
Çarşamba günleri saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz, kilo veremeyene 7.500 adım cezası.
Regl mazeretten sayılmıyor ama grip, soğuk algınlığı, ishal, kusma vb sizi yatak döşek yatıran hastalık durumlarında mazeret bildirip o hafta tartı vermeyebilirsiniz ama 2 hafta üst üste mazeretsiz tartı vermemek listeden çıkmak demek.

Şahsım adına yazmam gerekirse, zaten amacınız kilo vermek olduğundan yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyorsunuzdur ama su tüketimine önem vermenizi istiyorum, su hem genel sağlığınız için çok önemli hem de kilo vermenizi destekleyicidir.
Bu sebeple her gün en azından 8 bardak su içmeye özen gösterin😊

Dusun iste ben bu istahla (ozellikle tatli istahiyla) kendimi nasil frenlemeye calisiyorum 🥲
Tatlı benim de yumuşak karnım, aksi gibi evde muhallebi, kalburabastı, üzümlü kek, reçel, tahin pekmez var😵‍💫 bu kadar tatlının arasında savaşmak zor dolabı açtıkça ekşi elmaya saldırıyorum ki tatlı yemeyeyim 🤣
Başlangıç kilosunun baz alındığını bilmiyordum. Ben 1. haftaya göre kilo almıştım, o yüzden dedim. (1. hafta yanlış yazıyor, 63.2 olacak.) Zaten bugün de yürüdüm. Çünkü günüm vardı ve bedelini ödedim dkdkdkdkd
Anladım, 1. haftayı düzelttim😌 bir de banlı olarak bedel ödüyorsun😬 hem yürüme cezası veren hem banlayan bir zalim olarak yapacak bir şeyim yok🤷‍♀️
Cezamı yuruyemedim inşallah yarın yürümüş olurum bugün pazara arabayla gitmek zorunda kaldık 😑
Bu hafta yürürsün inşallah değil mi😂
7500 8bin yaptım abla hedef tamam şuan başım agriyor biraz ama olsun🥹🤣 Mune Mune
Eki Görüntüle 3523404
🙏
Hastasın, senin için acelesi yoktu kuzucum, biraz iyi hissedince yapardın.
Mune Mune abla ben biraz şımardım sen beni şımartmıyorsun ama bak telefon bildirim atıyor🥹🥹🥹🥹😌🥹😌🥹😌🥹😌🥹
Eki Görüntüle 3523506
Üstüme iyilik sağlık, ne yapayım keşkül mü atayım üzerine 😂😂

Çarşamba günleri saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz, kilo veremeyene 7.500 adım cezası.
Regl mazeretten sayılmıyor ama grip, soğuk algınlığı, ishal, kusma vb sizi yatak döşek yatıran hastalık durumlarında mazeret bildirip o hafta tartı vermeyebilirsiniz ama 2 hafta üst üste mazeretsiz tartı vermemek listeden çıkmak demek.

Şahsım adına yazmam gerekirse, zaten amacınız kilo vermek olduğundan yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyorsunuzdur ama su tüketimine önem vermenizi istiyorum, su hem genel sağlığınız için çok önemli hem de kilo vermenizi destekleyicidir.

Tatlı benim de yumuşak karnım, aksi gibi evde muhallebi, kalburabastı, üzümlü kek, reçel, tahin pekmez var😵‍💫 bu kadar tatlının arasında savaşmak zor dolabı açtıkça ekşi elmaya saldırıyorum ki tatlı yemeyeyim 🤣

Anladım, 1. haftayı düzelttim😌 bir de banlı olarak bedel ödüyorsun😬 hem yürüme cezası veren hem banlayan bir zalim olarak yapacak bir şeyim yok🤷‍♀️

🙏

Gece gece formundasın abla tek espriyle hem laf sokup hem aferin diyip hem gece oldu yeme mesajını verdiğin için teşekkür ediyorum su içmeye devam ediyorum😂

🙏

Listeye girişimi limonlu soda ile kutlayayım bari kendime yeni kutlama şekilleri uretmeliyim 🤣

Abla şimdi biz cezalilar olarak tek seferde mi o kadar adım aticaz 🙈
Yaaa telefon hep üzerimde olmuyo tam adım sayısı olmadı diye cezayı saymıyorum 3 gündür hep yürüyorum olmuyo napcam ahshshshshs

Hazır gelmişken bugünkü yediklerimi yazayım.
Sabah her zamanki gibi 2 bardak suyla başladım, kahvaltı öncesi 20 dakika egzersiz.
Kahvaltıda bir parça peynir yedim 1 dilim ekmek ve 2 zeytin eşliğinde, 1 bardakta şekersiz çay.

Öğlen ve ara öğün yok bende çünkü öyle bir alışkanlığım yok.
Öğleden akşama kadar bol su içiyorum.
Akşam üzeri alışverişe gittim 9400 adım attım.

Akşam yemeğinde 2 parça yoğurtlu börek yedim😵‍💫

23:00 sularında yürüyüşe çıktım, evin çevresinde benim 4 bacaklıyla 1670 adım attık.
Dönüşte yine 2 bardak su, tatlı krizim tutunca da 2 mandalina 1 tane de ekşi elma yedim.

Hazır gelmişken bugünkü yediklerimi yazayım.
Sabah her zamanki gibi 2 bardak suyla başladım, kahvaltı öncesi 20 dakika egzersiz.
Kahvaltıda bir parça peynir yedim 1 dilim ekmek ve 2 zeytin eşliğinde, 1 bardakta şekersiz çay.

Öğlen ve ara öğün yok bende çünkü öyle bir alışkanlığım yok.
Öğleden akşama kadar bol su içiyorum.
Akşam üzeri alışverişe gittim 9400 adım attım.

Akşam yemeğinde 2 parça yoğurtlu börek yedim😵‍💫

23:00 sularında yürüyüşe çıktım, evin çevresinde benim 4 bacaklıyla 1670 adım attık.
Dönüşte yine 2 bardak su, tatlı krizim tutunca da 2 mandalina 1 tane de ekşi elma yedim.
Benim dört bacaklı hava soğuk olunca dışarı çıkmak istemiyor tam bir premses 🤣🤣

Ablacım accesim biraz ağır geçiriyor bu süreci ya hem kulak hem boğaz enfeksiyonu olmuş hem de sinüzit maalesef 🥺 inşallah bir kaç güne birazcık toparlar çünkü pazar Türkiye’ye gelecekti 🥺
Offff kötü olmuş yaaa:KK43: bademcikleri şiştiyse kulağa vurur iltihap, sinüzit çok fenadır eşimde var bu mevsimde mahvoluyor adam, sinüzit için başını sıcak tutsun evde bile olsa bir yün bere taksın, eşimin sinüzitini öyle kontrol altına alıyoruz, epey rahatlatıyor.
Enfeksiyon için ilaç kullanıyordur o yüzden şunu içsin bunu yapsın diyemiyorum içtiği ilaçlarla birleşince yan etki yapar diye ama Fransa da bulunan bir şeyse vicks alsınlar sıcak suya atsın 1 tatlı kaşığı kadar, onun buharına tutsun yüzünü, alerjisi yoksa boynuna da sürebilir, bademcikler öksürük yapıyorsa onu da rahatlatıyor, bademcik acısını da hafifletiyor.
Geçmiş olsun dediğimizi söylersin, özledim hatunu.
Burası şimdilik bende ama onsuz olmuyor bilsin, inşallah bir an önce toparlar 🙏

Abla şimdi biz cezalilar olarak tek seferde mi o kadar adım aticaz 🙈
Yaaa telefon hep üzerimde olmuyo tam adım sayısı olmadı diye cezayı saymıyorum 3 gündür hep yürüyorum olmuyo napcam ahshshshshs
Makbulü tek seferde tamamlamak ama gün içinde birkaç kerede ulaşabilirsin 7500 adıma, yani amaç 1 gün içinde 7500 adım yapmak, günlere yaymıyoruz ablacım.

Benim dört bacaklı hava soğuk olunca dışarı çıkmak istemiyor tam bir premses 🤣🤣
Benim hanımefendi de yağmur yağınca çıkmak istemiyor, soğuk da olsa yağış yoksa çıkar, yaşından dolayı kışın çok üşüyor haminne kazaklar ördüm, içlikler yaptım onları giyince bomba gibi oluyor 🤣

Son düzenleme:
Benim hanımefendi de yağmur yapınca çıkmak istemiyor, soğuk da olsa yağış yoksa çıkar, yaşından dolayı kışın çok üşüyor haminne kazaklar ördüm, iplikler yaptım onları giyince bomba gibi oluyor 🤣
Benim hanimefendi 7 yaşında naz niyazdan çıkmıyor site kapısında birbirimize giriyoruz ben onu dışarı cikarmaya çalışıyorum o beni içeri sogukta benimde canıma minnet otursun evde 🤣

Benim hanimefendi 7 yaşında naz niyazdan çıkmıyor site kapısında birbirimize giriyoruz ben onu dışarı cikarmaya çalışıyorum o beni içeri sogukta benimde canıma minnet otursun evde 🤣
Benim kızda 10 yaşını bitirmek üzere, sokağa çıkmayı çok seviyor çıkmazsa çıldırır, ki zaten sokak sevdası yüzünden evde pede wc bile yapmadı alıştıramadık illa sokakta sosyalleşerek tuvalet yapacak😂
Bir sene o kadar hasta oldu ki kafasını kaldırmaya mecali yoktu altını bezledim evden çıkarmamak için ama ağladı inledi illa o sokağa çıktı sürünse de sokakçı bizimki :KK70:

Siz gün içinde kaç kere çıkarabiliyorsunuz bilmiyorum ama bizimki günde 3 kere çıkıyor, şu an yanımda uyuyor aaa gezmeye mi gidiyoruz desem hemen fırlar kapıda bekler gezelim diye😂

Benim kızda 10 yaşını bitirmek üzere, sokağa çıkmayı çok seviyor çıkmazsa çıldırır, ki zaten sokak sevdası yüzünden evde pede wc bile yapmadı alıştıramadık illa sokakta sosyalleşerek tuvalet yapacak😂
Bir sene o kadar hasta oldu ki kafasını kaldırmaya mecali yoktu altını bezledim evden çıkarmamak için ama ağladı inledi illa o sokağa çıktı sürünse de sokakçı bizimki :KK70:

Siz gün içinde kaç kere çıkarabiliyorsunuz bilmiyorum ama bizimki günde 3 kere çıkıyor, şu an yanımda uyuyor aaa gezmeye mi gidiyoruz desem hemen fırlar kapıda bekler gezelim diye😂
Kendisine özel balkon tahsis ettim orda pede yapiyor dışarı çıktığında da canı isterse yapıyor bazen eve saklıyor 🤣

Kendisine özel balkon tahsis ettim orda pede yapiyor dışarı çıktığında da canı isterse yapıyor bazen eve saklıyor 🤣
Hepsinin farklı huyu var, eskiden terrierimiz vardı ona tuvalete bir yer yapmıştım oraya yapardı, misafirliğe gitmişsek tuvaleti gelince patisiyle bacağıma vurup yüzüme bakardı dışarı çıkarır yaptırırdım.

Bu cimcimem pekinez, inadın tanımı diyebilirim bir sürü köpek baktım en inatçısı bu, asla evde tuvalete alıştıramadım, komut dinlemez, yemeği beğenmezse günlerce aç kalır yine de yemez, sokakta sokak, gezmek hobisi, hele bisikletle gezmek en bayıldığı şey, bisiklet sürüyorsan durmayacaksın da kıyamet kopuyor 😂😂

Offff kötü olmuş yaaa:KK43: bademcikleri şiştiyse kulağa vurur iltihap, sinüzit çok fenadır eşimde var bu mevsimde mahvoluyor adam, sinüzit için başını sıcak tutsun evde bile olsa bir yün bere taksın, eşimin sinüzitini öyle kontrol altına alıyoruz, epey rahatlatıyor.
Enfeksiyon için ilaç kullanıyordur o yüzden şunu içsin bunu yapsın diyemiyorum içtiği ilaçlarla birleşince yan etki yapar diye ama Fransa da bulunan bir şeyse vicks alsınlar sıcak suya atsın 1 tatlı kaşığı kadar, onun buharına tutsun yüzünü, alerjisi yoksa boynuna da sürebilir, bademcikler öksürük yapıyorsa onu da rahatlatıyor, bademcik acısını da hafifletiyor.
Geçmiş olsun dediğimizi söylersin, özledim hatunu.
Burası şimdilik bende ama onsuz olmuyor bilsin, inşallah bir an önce toparlar 🙏
Ablacığım inşallah toparlar da Türkiye’deki günlerini güzel geçirir 🙏🏻 yarın mesajın ssini atarım accesime 🌸

Hepsinin farklı huyu var, eskiden terrierimiz vardı ona tuvalete bir yer yapmıştım oraya yapardı, misafirliğe gitmişsek tuvaleti gelince patisiyle bacağıma vurup yüzüme bakardı dışarı çıkarır yaptırırdım.

Bu cimcimem pekinez, inadın tanımı diyebilirim bir sürü köpek baktım en inatçısı bu, asla evde tuvalete alıştıramadım, komut dinlemez, yemeği beğenmezse günlerce aç kalır yine de yemez, sokakta sokak, gezmek hobisi, hele bisikletle gezmek en bayıldığı şey, bisiklet sürüyorsan durmayacaksın da kıyamet kopuyor 😂😂
Pekinez ırkı zormuş duymustum benimki golden her sözümü dinler uysal esyalara zarar vermez evde havlamaz dışarı çıkmaya zorlamam haricinde her sözümü komutumu dinler 🤣

Tanistirayim Profilimdeki fotoğraftaki hanimefendi olur kendileri adı fıstık 🤣
Allah nazardan saklasın 🧿🧿
Benim kızım da bu, emeklilik çocuğumuz 😂
20230415_152241.jpeg

X