- 12 Temmuz 2006
- 55.976
- 215.092
- 52
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.961
ARZELYAA ve yosunlupapatya artık listedesiniz
Çarşamba günleri saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz, kilo veremeyene 7.500 adım cezası.
Regl mazeretten sayılmıyor ama grip, soğuk algınlığı, ishal, kusma vb sizi yatak döşek yatıran hastalık durumlarında mazeret bildirip o hafta tartı vermeyebilirsiniz ama 2 hafta üst üste mazeretsiz tartı vermemek listeden çıkmak demek.
Şahsım adına yazmam gerekirse, zaten amacınız kilo vermek olduğundan yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyorsunuzdur ama su tüketimine önem vermenizi istiyorum, su hem genel sağlığınız için çok önemli hem de kilo vermenizi destekleyicidir.
Bu sebeple her gün en azından 8 bardak su içmeye özen gösterin
Hastasın, senin için acelesi yoktu kuzucum, biraz iyi hissedince yapardın.
Çarşamba günleri saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz, kilo veremeyene 7.500 adım cezası.
Regl mazeretten sayılmıyor ama grip, soğuk algınlığı, ishal, kusma vb sizi yatak döşek yatıran hastalık durumlarında mazeret bildirip o hafta tartı vermeyebilirsiniz ama 2 hafta üst üste mazeretsiz tartı vermemek listeden çıkmak demek.
Şahsım adına yazmam gerekirse, zaten amacınız kilo vermek olduğundan yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyorsunuzdur ama su tüketimine önem vermenizi istiyorum, su hem genel sağlığınız için çok önemli hem de kilo vermenizi destekleyicidir.
Bu sebeple her gün en azından 8 bardak su içmeye özen gösterin
Tatlı benim de yumuşak karnım, aksi gibi evde muhallebi, kalburabastı, üzümlü kek, reçel, tahin pekmez var bu kadar tatlının arasında savaşmak zor dolabı açtıkça ekşi elmaya saldırıyorum ki tatlı yemeyeyimDusun iste ben bu istahla (ozellikle tatli istahiyla) kendimi nasil frenlemeye calisiyorum
Anladım, 1. haftayı düzelttim bir de banlı olarak bedel ödüyorsun hem yürüme cezası veren hem banlayan bir zalim olarak yapacak bir şeyim yokBaşlangıç kilosunun baz alındığını bilmiyordum. Ben 1. haftaya göre kilo almıştım, o yüzden dedim. (1. hafta yanlış yazıyor, 63.2 olacak.) Zaten bugün de yürüdüm. Çünkü günüm vardı ve bedelini ödedim dkdkdkdkd
Bu hafta yürürsün inşallah değil miCezamı yuruyemedim inşallah yarın yürümüş olurum bugün pazara arabayla gitmek zorunda kaldık
Hastasın, senin için acelesi yoktu kuzucum, biraz iyi hissedince yapardın.
Üstüme iyilik sağlık, ne yapayım keşkül mü atayım üzerineMune abla ben biraz şımardım sen beni şımartmıyorsun ama bak telefon bildirim atıyor
Eki Görüntüle 3523506