- 21 Kasım 2017
- 27.725
- 121.631
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.401
O kuru tabakları bırak artık.Tünaydın bu aradaBen diyete malumunuz pazartesi başlıyorum ama gorun bakın 2 günde nasıl eksilcem
Muneciim bu kadar kadının olduğu yerde dedikodu da kaçınılmaz, kavga da. O kavgalar bana Tosun paşa hamam kavgasını hatırlatıyo Adile NaşitinHe vallahi çok pis kavgalar çıkıyordu toplu katliamlar oluyorduama şu anda da var böyle kavgalar, bazen gözün üstünde kaş var’dan bir kavga çıkıyor, heee bir de siz yokken yeni bir kavgamız eklendi, profil savaşları
Topiklere giremez oldum, kimsenin derdine derman olamıyorumYok ben kaybolduğuna inanıyorum da tartının kaybolması kısmı komik geldien küçüğü bile belli bir boyut ve ağırlıkta ya nasıl bulunamaz diye gülme geliyor
Bu topikte grup dışındaki üyelerin dedikodusu (biz birbirimizin gıybetini yapıyoruz burada uluorta, o serbest :))) başka topiklere laf atma vs yasak, onun dışında valla siyaset ve din hariç her telden konuşmak serbest :))
Aynen aynen, beğeni kavgaları, profillerde gıybet laf atma kışkırtma savaşlarıprofil savaşlarından topiklerde kavgaya vakit ayıramıyorlar hahaha
Kız etikeyledim ilk sayfaya işteKızz beni etiketlememişsinizz
Boyunu da yazar mısın kışumTünaydın kızlar,
Başlangıç kilom 66.8
Hedef 58 inşallah.
Benim göbek ve bel bölgemde tek sıkıntı. Maalesef tüm vücuttan almıyorum direkt göbek ve bel kalınlaşıyor. İşten dolayı da bütün gün hareket olmadığı için, sadece akşamları evde kendi çapımda spor yapabileceğim.
Yanlis uyeyi etiketlemissinKız etikeyledim ilk sayfaya işte
Ashshshsh bir de gelmiş anlatıyorCledyana anneme sordum
Lokma bitimi bize lokma tatlisi da yaparlar mı dedim .sen istiyorsan yaptırırım dedi
Kibarca olur dedim
edep sen ne güzel şeysin
Ay rezil oldum ndndnbYanlis uyeyi etiketlemissin
Allahtan obur uye 11 senedir yok ahshajzhjsAy rezil oldum ndndnb
Yoksa mecburen gelip diyete başlıycaktı ndjcjAllahtan obur uye 11 senedir yok ahshajzhjs
Heee hem de nasılAy rezil oldum ndndnb
Eskiden o sahnenin videosunu ekleyerek topik kapatıyordum hatırlıyor musunMuneciim bu kadar kadının olduğu yerde dedikodu da kaçınılmaz, kavga da. O kavgalar bana Tosun paşa hamam kavgasını hatırlatıyo Adile Naşitin15 yaşında da Leyla hanım ağzını yırtarım diye diye hdhdh
Dün genel olarak kimselerin keyfi yoktu ben de yazmadım. Nası gidiyo diyetler inşallahHeee hem de nasılyıllardır siteye girmeyen benzer nickli birini almışsın listeye, neyse düzeltirsin sorun değil.
Sondan başa gitmiş gibi olacağım ama Herkese MerhabaaaaaNassınız maşallah iyisinizdir inşallah
Öğlen uyandım 5 bardak su içtim 20 dakika spor yaptım sonra hafif bir kahvaltı ve buradayım
Demek ordan kalmış bende bilinçaltı nanahsh ay kahkaha attım hatırladım evetEskiden o sahnenin videosunu ekleyerek topik kapatıyordum hatırlıyor musun
Mecbuuuur anshsjhzjsjsYoksa mecburen gelip diyete başlıycaktı ndjcj
Simit yiyorumDün genel olarak kimselerin keyfi yoktu ben de yazmadım. Nası gidiyo diyetler inşallah
Ben dün güne iyi başlamıştım ama Orange’nin duvarını okuyunca alt üst oldum, sanırım bir çoğumuz yaşamışızdır bu duyguları, insan doğumda eşi kadar annesini de yanında istiyor arıyor o anın duygusallığıyla, doğum yaptığın gün anneni kaybetmekDün genel olarak kimselerin keyfi yoktu ben de yazmadım. Nası gidiyo diyetler inşallah
Neyssseeee abartılmadığı sürece simit yemek de sıkıntı yokmuş, bir tepsi simit yemiyorsan kilo verirsinSimit yiyorum