Diyetin Sultanları 😎

Muneciim bu kadar kadının olduğu yerde dedikodu da kaçınılmaz, kavga da. O kavgalar bana Tosun paşa hamam kavgasını hatırlatıyo Adile Naşitin 15 yaşında da Leyla hanım ağzını yırtarım diye diye hdhdh

Son düzenleme:
Topiklere giremez oldum, kimsenin derdine derman olamıyorum

Boyunu da yazar mısın kışum

Ay rezil oldum ndndnb
Heee hem de nasıl yıllardır siteye girmeyen benzer nickli birini almışsın listeye, neyse düzeltirsin sorun değil.

Sondan başa gitmiş gibi olacağım ama Herkese Merhabaaaaa Nassınız maşallah iyisinizdir inşallah

Öğlen uyandım 5 bardak su içtim 20 dakika spor yaptım sonra hafif bir kahvaltı ve buradayım

Eskiden o sahnenin videosunu ekleyerek topik kapatıyordum hatırlıyor musun

Dün genel olarak kimselerin keyfi yoktu ben de yazmadım. Nası gidiyo diyetler inşallah

Dün genel olarak kimselerin keyfi yoktu ben de yazmadım. Nası gidiyo diyetler inşallah
Ben dün güne iyi başlamıştım ama Orange’nin duvarını okuyunca alt üst oldum, sanırım bir çoğumuz yaşamışızdır bu duyguları, insan doğumda eşi kadar annesini de yanında istiyor arıyor o anın duygusallığıyla, doğum yaptığın gün anneni kaybetmek
O yüzden duramadım sitede çıktım, gece de epey geç girdim, bugün iyi başladım valla iyi gidecek inşallah, güne bol bol su içip spor yaparak başladım daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…