Diyetin Sultanları 😎

Uyanınca 2 bardak su içtim. Canım bir şey istemedi bugün

15.00

Avuç içi kadar ekmekle tost
Çay

19.30

3 yk kuru fasulye
3 yk tavuklu pilav
1 kase salata
2 dilim ekmek

Su yine baya az içtim
Uyanır uyanmaz iki bardak su içen cindir dkdkkd

Selam kızlar iyi akşamlar
Orangeın annesinin kaybı beni çok etkiledi annelere karşı aşırı derecede zaafım var çok üzgünüm maalesef

Sabah kahve
Öğlen kahve
Akşam bir teyzemizi ziyarete gittik oğlanla çay ve bir tane kurabiye yedim
Totomun üstüne yeni oturdum çay içiyorum yanında bir şey yok

Gün içinde 8.927 adım atmışım

Bugünlük benden bu kadar

Bugün biraz keyifsizdim uğrayamadım buraya.

Sabah
1 dilim ekmek
Omlet
Zeytin
Peynir çay

Öğlen bir şey yemedim. Kahve içtim.

Akşam
Brokoli, karnabahar ve havuç haşlama zeytinyağlı ve limonlu ve de 3 tane nugget.

Saat 10 gibi kahve içtim.

Bana yalançı diyenler utanır mı SANMAM

Eklentiler

• IMG_2482.jpeg
    IMG_2482.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 18
Su dışındaki şeyler sonradan problem çıkarmasın? Aşırı tüketilen şeylerden korkarım

Ağustosta doğurmuştum sonraki kış Ankara’da iyi kar olmuştu, kısa kolla ben de bağrım başım açık gezmiştim gece zaten emzirme faslı kybele ya da Artemis misali her yerim açık uyuyakalıyordum şimdi öyle gezsem çarpılırım soğuktan
Her zaman tükettiğim şeyler simdiye kadar sorun cikartmadi dokunmadi yani. Sabahlari ilk isim kahve içmek. Hafta ici is yerimde hindiba hafta sonu evde cekirdek kahve. yemeyle arami gec tutuyorum. Yesil cayda mutlaka gunde bir içerim musaitsem aksam ikinciyide içerim. Gun icinde 1 fincanda Türk kahvem var.

Tünaydın kızlar,
Başlangıç kilom 66.8
Hedef 58 inşallah.
Benim göbek ve bel bölgemde tek sıkıntı. Maalesef tüm vücuttan almıyorum direkt göbek ve bel kalınlaşıyor. İşten dolayı da bütün gün hareket olmadığı için, sadece akşamları evde kendi çapımda spor yapabileceğim.

Eklentiler

• IMG_20241213_121248.jpg
    IMG_20241213_121248.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 11
X