Diyetin Sultanları 😎

dünki ölüm ve doğum haberini aşamadım bir şey bile yazamadım. Hayat ne garip.
Ciğerlerim ağzımdan çıkmaya çalışıyor bir taraftan. Çocuğum olduğundan beri tek düşüncem sağlık, onu yalnız bırakmak fikrinden çok korkuyorum. Ömrüm yettiğince sağlıkl yanında kalmak destek olmak istiyorum. Bu diyet spor işlerinde de tek motivasyonum bu.

Seyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez miaz sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu

Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin

Mune sen nerde yaşıyordun?
51 bilen bi kadın da hiç duymamıştım. Biz de oynardık çok eskiden, aynı oyun mu acaba, bi ara oynayalım

Benim de aynı korkularım var process ya

Kız bi daha çıkarsa benim içim çek bari

Mune sen nerde yaşıyordun?
51 bilen bi kadın da hiç duymamıştım. Biz de oynardık çok eskiden, aynı oyun mu acaba, bi ara oynayalım
Aydın.
Nasıl yaaa kadınlar 51 oynamıyor muydu ki okeyin kâğıt versiyonu işte, çifte gitme, renge gitme, çift okeyle gözlük yapma51, okey, tavla bilirim

Kız bi daha çıkarsa benim içim çek bari
Ben kafaya geçirecektim diyorum sen benim için kart çek diyorsun adam belli ki yeni yeni başlamış tecrübe kazanmak için sallayacak birilerini arıyor, 3-5 aylık bir tecrübe sonrası her karta para alır

Aydın mı? İncirliovadan ahbaplarım taşınmıştı Aydın merkeze, bu vesileyle büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…