- 17 Ağustos 2023
- 7.526
- 20.864
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.421
Abla birtane yedim ya ne tepsisiNeyssseeee abartılmadığı sürece simit yemek de sıkıntı yokmuş, bir tepsi simit yemiyorsan kilo verirsin
gerçekten ben de aynıydım, gitmiyor bu aradaDün genel olarak kimselerin keyfi yoktu ben de yazmadım. Nası gidiyo diyetler inşallah
Zaten arada inişler çıkışlar oluyor illa ki diyet yaparken, ruh halimizde değişiyo, normal yani bi ileri iki geri.gerçekten ben de aynıydım, gitmiyor bu arada
Mune sen nerde yaşıyordun?Seyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez miaz sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu
Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin
Pazar kahvaltısına simit yeme isteği geldi bak offAbla birtane yedim ya ne tepsisisabahtan pek birşey yememiştim oglum için alinca yedim o çok seviyor simiti her dışarı çıktıgimizda aldiriyor bana.
Yaş 31 bende biliyorum 51 bilinmeyen bir şey miMune sen nerde yaşıyordun?
51 bilen bi kadın da hiç duymamıştım.Biz de oynardık çok eskiden, aynı oyun mu acaba, bi ara oynayalım
Benim de aynı korkularım var process yadünki ölüm ve doğum haberini aşamadım bir şey bile yazamadım. Hayat ne garip.
Ciğerlerim ağzımdan çıkmaya çalışıyor bir taraftan. Çocuğum olduğundan beri tek düşüncem sağlık, onu yalnız bırakmak fikrinden çok korkuyorum. Ömrüm yettiğince sağlıkl yanında kalmak destek olmak istiyorum. Bu diyet spor işlerinde de tek motivasyonum bu.
Kız bi daha çıkarsa benim içim çek bariSeyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez miaz sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu
Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin
Aydın.Mune sen nerde yaşıyordun?
51 bilen bi kadın da hiç duymamıştım.Biz de oynardık çok eskiden, aynı oyun mu acaba, bi ara oynayalım
Ben kafaya geçirecektim diyorum sen benim için kart çek diyorsunKız bi daha çıkarsa benim içim çek bari
Aydın mı? İncirliovadan ahbaplarım taşınmıştı Aydın merkeze, bu vesileyle büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperimAydın.
Nasıl yaaakadınlar 51 oynamıyor muydu ki okeyin kâğıt versiyonu işte, çifte gitme, renge gitme, çift okeyle gözlük yapma 51, okey, tavla bilirim
Ben kafaya geçirecektim diyorum sen benim için kart çek diyorsunadam belli ki yeni yeni başlamış tecrübe kazanmak için sallayacak birilerini arıyor, 3-5 aylık bir tecrübe sonrası her karta para alır
Berhudar ol el öpenlerin çok olsunAydın mı? İncirliovadan ahbaplarım taşınmıştı Aydın merkeze, bu vesileyle büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
Çaktırma bende sulu köfte yapmıştım 4 tane köfte yedim ekmek yok amaTavuklu pilavvv
3 kaşık amaTavuklu pilavvv
Sende görünce dolapta sucuk olduğunu hatırladımUyanınca 2 bardak su içtim
14.30
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
2 dilim ekmek
19.00
3 yk kuru fasulye
3 yk tavuklu pilav