Diyetin Sultanları 😎

Annem de zor geçirdi ablacım dışarısı -30 olsa bile kısa kolla terliyor canımın içi sonra da hasta oluyor. Doğum sonrası ben de o evreye gelmiştim muhtemelen menopozda da öyle olurum. Allah kolaylık versin sağlık versin
Benim doğumum yaza gelmişti o yüzden ateş basmaları normaldi de gebelik kış aylarındaydı İstanbul’da lapa lapa kar yağarken herkes mont atkı bereyle gezerken, ben böğrüm açık geziyordum😵‍💫

COLIN,
Sizi görmeyeli uzun zaman oldu, hoşgeldiniz 😊 Valla umarım yaş ilerleyip menopoza ce-e yapınca üşümeleriniz de geçer, ben eskiden de pek üşümezdim😵‍💫
Hoşbuldum mune❤️ vallahi ben de özledim buraları, bdv de banlandığımız günleri falan 🤣
Ne günlerdi ama. Şimdilerde eskisi gibi olaylı konular çıkmıyor ya da ben denk gelmiyorum 🤣
Bu üşüme konusunda da en son bi doktor damarların çok ince olduğu için yeterince kan dolaşımı olmuyordur vücudunda dedi. Bir tür dolaşım bozukluğu sanırım. Kışın sert bi soğuk varsa mesela, ellerim direkt mosmor olur ceset gibi 🤣🤣

Bari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolur👀🤣
Hani cidden kaybolmuştur da nasıl kayboldu onu anlamaya çalışıyorum 😂 bir evde olsun olsun 5 oda olsun, 5 oda üzeriyse villadır, 50 odayı geçiyorsa artık saray tanımına girer diye düşünüyorum, hangisinde oturuyor önce onu bulmamız lazım :KK70:

Hani cidden kaybolmuştur da nasıl kayboldu onu anlamaya çalışıyorum 😂 bir evde olsun olsun 5 oda olsun, 5 oda üzeriyse villadır, 50 odayı geçiyorsa artık saray tanımına girer diye düşünüyorum, hangisinde oturuyor önce onu bulmamız lazım :KK70:
Bence bilerek kaybetti kendini unutmaya zorladi şuanda hatirlamak istemiyo ola bilir🤣

Hoşbuldum mune❤️ vallahi ben de özledim buraları, bdv de banlandığımız günleri falan 🤣
Ne günlerdi ama. Şimdilerde eskisi gibi olaylı konular çıkmıyor ya da ben denk gelmiyorum 🤣
Bu üşüme konusunda da en son bi doktor damarların çok ince olduğu için yeterince kan dolaşımı olmuyordur vücudunda dedi. Bir tür dolaşım bozukluğu sanırım. Kışın sert bi soğuk varsa mesela, ellerim direkt mosmor olur ceset gibi 🤣🤣
He vallahi çok pis kavgalar çıkıyordu toplu katliamlar oluyordu 🤣🤣 ama şu anda da var böyle kavgalar, bazen gözün üstünde kaş var’dan bir kavga çıkıyor, heee bir de siz yokken yeni bir kavgamız eklendi, profil savaşları 🤣

Sarayda mı yaşıyorsunuz, ev 500 odalı mı 😂
İğne iplik çorap yüzük vs kaybolur bulunamaz da kocccaaa tartı nereye kaçtı 🤣🤣
Abla yalan söylesem daha inandırıcı bir şey bulurdum ya. Deli miyim ben tartı kayboldu diye yalan mı olur Allahasen 🤣🤣🤣

He vallahi çok pis kavgalar çıkıyordu toplu katliamlar oluyordu 🤣🤣 ama şu anda da var böyle kavgalar, bazen gözün üstünde kaş var’dan bir kavga çıkıyor, heee bir de siz yokken yeni bir kavgamız eklendi, profil savaşları 🤣
Hahaha herkes birbirinin profilinde mi kavga etmeye başladı bu defa🤣 vallahi topikte diyet dışı konu yasak değilse dinlemek isterim 😅

Bari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolur👀🤣
Ya eve taşınalı bir ay oldu. Annem de geçen hafta geldi. Kendince gerekli gereksiz eşya ayırmıştı, bazılarını koliyle garaja kaldırtmıştı. Ondan şüpheleniyorum. İnşallah değildir. Çünkü onu arayıp bulacağıma gider yenisini alırım daha iyi ajsjjdjd

Bu sanırım bana da oldu bir zamanlar. 😅 Kaldırmıştım evde, sonra ara ara bulamadım yok Allah yok. Koyduğu yeri de unutuyor insan bazen.
İnanmıyorlar işte kardeş. Arkadaşımda da tartıldım bu arada ama aynı tartı olmalı, o fazla tartıyor dediler. Yine de az çıktım. 😂

X