Diyetin Sultanları 😎

Bizim topiğin olayı bu, topiğin arka planda olanlar
kadin-hareketli-resim-0240.gif
kadin-hareketli-resim-0003.gif

Neyse ilk haftaya göre iyi kurtardık, genel başarı oranımız iyi, enseyi karartmıyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz😂

Parti zamanı

:KK73: :KK73: :KK73:

Reglden emekli olana kadar vücuduna da iyi bakman gerektiğini biliyorsun değil mi? Su içeceksin, kemik sağlığını korumak, kansızlık, vitamin eksikliği vs yaşamamak için sağlıklı ve dengeli besleneceksin, spor yapacaksın.

Henüz 1 yılı biraz geçti şimdilik bir sıkıntım yok, zaten kış aylarında bile pek üşümeyen biriydim lakin arada bir de yangın var diye böğüresim geliyor 🤣 askılılarla kısa kollularla sokağa atabiliyorum kendimi 😵‍💫
Al işte, bu da benim hayalim 😅 şöyle üşümefen herkes gibi dolaşabilsem, rahat giyinebilsem Allahım. Menepozda olacak mı acaba? Dünyanın ilacını vitamini kullandığım halde hala en ufak bi serinlikte donuyorum. Nefret ediyorum bu durumdan. Evde sürekli doğalgaz savaşları. Yok çok açtın sıcaktan ölücez diyenler falan 😅😅😅

Al işte, bu da benim hayalim 😅 şöyle üşümefen herkes gibi dolaşabilsem, rahat giyinebilsem Allahım. Menepozda olacak mı acaba? Dünyanın ilacını vitamini kullandığım halde hala en ufak bi serinlikte donuyorum. Nefret ediyorum bu durumdan. Evde sürekli doğalgaz savaşları. Yok çok açtın sıcaktan ölücez diyenler falan 😅😅😅
Menapoza ilk girdğim yıllarda kışın bile dolabın kağağını açıp buzluğa kafamı sokuyordum efil efil serinlik gelğyordu :olamaz::KK70::KK70:bildiğin domates gibi kızarıyordum helede dışardaysam tam itfaiyelik durum oluyordum :KK70::KK70::KK8::KK8:

X