- 17 Ağustos 2023
- 7.526
- 20.864
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.301
Bizim topiğin olayı bu, topiğin arka planda olanlar
Neyse ilk haftaya göre iyi kurtardık, genel başarı oranımız iyi, enseyi karartmıyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Parti zamanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim topiğin olayı bu, topiğin arka planda olanlar
Neyse ilk haftaya göre iyi kurtardık, genel başarı oranımız iyi, enseyi karartmıyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Parti zamanı
Bizim grup
Herşey beklene bilirOlamaz durun yapmayın diğer çarşambaya kaldı 6 gün
Ayıp ediyorsun ayaktaki kundura senin köpeğin olsun.Yok cnm ama ille de yürümem diyosan akışa ayağında kundurayı söyle kabulüm kcjcjcj
Hep mayonezcinin ahı buldu sizi.Biz burda tiramisu tarifi paylaşıyoruz kızım aralarda ndndb
Ben de henüz yapmadım. Yapıp duş alıp yatıyorum müthiş oluyo sen de deneeeSabah kahvaltı yapmadım.tarcinli su içtim.
Öğlen 5 6 yk kısır 6 7 tane yaprak sarması yedim.
Aksam
2 kepçe mercimek çorbası
Bol salata
3 köfte
Spor yapmadım
Bende biraz abarttim gibiben ekmek tırtıkladımNasılsa kilo vermişim deyip bugün yenmemesi gereken her şeyi yedim
Sabah kahvaltıda peynir zeytin vs kahvaltılık yanısıra yarım dilim kek, şekersiz çay
Akşam full kızartma ara ara çikolata tırtıklıyorum :)))
Keske biraz erken görseydim denerdim sabah kahvaltı öncesi deneyim olmamiiiBen de henüz yapmadım. Yapıp duş alıp yatıyorum müthiş oluyo sen de deneee
Günaydın kızlar, yeni görüyorum mesajları, bildirim gelmiyor bana ya. Ben artık yarın sabah tartılayım mademYarın tartı günü yarın gel başla hacı ndndh zabaanan tartı at
Al işte, bu da benim hayalim şöyle üşümefen herkes gibi dolaşabilsem, rahat giyinebilsem Allahım. Menepozda olacak mı acaba? Dünyanın ilacını vitamini kullandığım halde hala en ufak bi serinlikte donuyorum. Nefret ediyorum bu durumdan. Evde sürekli doğalgaz savaşları. Yok çok açtın sıcaktan ölücez diyenler falanReglden emekli olana kadar vücuduna da iyi bakman gerektiğini biliyorsun değil mi? Su içeceksin, kemik sağlığını korumak, kansızlık, vitamin eksikliği vs yaşamamak için sağlıklı ve dengeli besleneceksin, spor yapacaksın.
Henüz 1 yılı biraz geçti şimdilik bir sıkıntım yok, zaten kış aylarında bile pek üşümeyen biriydim lakin arada bir de yangın var diye böğüresim geliyor askılılarla kısa kollularla sokağa atabiliyorum kendimi
Menapoza ilk girdğim yıllarda kışın bile dolabın kağağını açıp buzluğa kafamı sokuyordum efil efil serinlik gelğyordu bildiğin domates gibi kızarıyordum helede dışardaysam tam itfaiyelik durum oluyordumAl işte, bu da benim hayalim şöyle üşümefen herkes gibi dolaşabilsem, rahat giyinebilsem Allahım. Menepozda olacak mı acaba? Dünyanın ilacını vitamini kullandığım halde hala en ufak bi serinlikte donuyorum. Nefret ediyorum bu durumdan. Evde sürekli doğalgaz savaşları. Yok çok açtın sıcaktan ölücez diyenler falan