- 8 Nisan 2017
- 56.855
- 298.416
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.281
Bencede cemoos verdim verdim diyip duruyor bence ondan başlanmalı.Ne olur ki bu haftada en çok kilo veren ceza alsa bazen bünyeyi şaşırtmalıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede cemoos verdim verdim diyip duruyor bence ondan başlanmalı.Ne olur ki bu haftada en çok kilo veren ceza alsa bazen bünyeyi şaşırtmalıyız
Cemoş yiyorum diyordu tavuklu pilavlardan bahsediyordu görüyor musunBencede cemoos verdim verdim diyip duruyor bence ondan başlanmalı.
Sağ gösterip sol vurmuş. Nasıl antrenmanlar yaptı kim bilir.Cemoş yiyorum diyordu tavuklu pilavlardan bahsediyordu görüyor musun
Darısı başımaSağ gösterip sol vurmuş. Nasıl antrenmanlar yaptı kim bilir.
Sende sağol canısıSagol ablamm
Çok iyi oldu emekli olduğu dediğin gibi hazıra dağ dayanmaz sonu belli olmaz çünkü.Espriler bir yana da ahretliğim bizimki kazancım bize ömür boyu yeter emekliliği ne yapacaksın emekli maaşı atla deve değil ya deyip duruyordu, tamam çok şükür ama biliyorsun kızımız var, evlendi ama artık kimseye güven olmuyor, iyi dersin kötü çıkar dünyanın binbir türlü hali var, zayıf noktasından kızından vurdum eşimi, biz ölsek evliliği iyi gitmese ayrılsa, belli yaştan sonra iş bulamasa ne yapacak bu kız, hazıra dağ dayanmaz elindekiler de gider çocuğun dedim kızına olan düşkünlüğünden yararlanıp ikna ettim.
Fena da olmadı o ara kızına da sermaye yaptırdı piyasayı öğretti, baba kız birikim yapıyorlar, biz ölürsek yalnız da kalsa garantisi de var daha ne olsun.
Bence cezayı azmettiriciler alsa daha münasipNe olur ki bu haftada en çok kilo veren ceza alsa bazen bünyeyi şaşırtmalıyız
Verdim çok istiyosan 7500 üstü adım atarsan ceza is finitoAma ona bakılırsa miniko 102.300 gibi birşeydim aslında ben düz hesap yaptım
Ben cezaya okeyim yürüyüş yapan insanım verin 10bin adım
Verdim çok istiyosan 7500 üstü adım atarsan ceza is finito
Olmas ndnfncjBence cezayı azmettiriciler alsa daha münasip
Yok cnm ama ille de yürümem diyosan akışa ayağında kundurayı söyle kabulüm kcjcjcjŞükür ben 700 gr aldım tüm cezayı gelengiden e versinler çok amin
Biz burda tiramisu tarifi paylaşıyoruz kızım aralarda ndndbYazıklar olsun diyet grubuna da bu yazılmaz mi accessdenied bir ara mayonez yazani hakliyordik cledy ye de bir ceza yazarmisiniz
Ablacım atacağım bugün ne biçim bi gündü hiç anlamadım beni revirde gibi düşünün. Ne pis iki hafta geçirdik ailecek ya bi birimiz hastayız bi ötekimiz valla Allah sağlık versin herkese
Yarın sabah at kuzum hastasın sen de benden beterAblacım atacağım bugün ne biçim bi gündü hiç anlamadım beni revirde gibi düşünün. Ne pis iki hafta geçirdik ailecek ya bi birimiz hastayız bi ötekimiz valla Allah sağlık versin herkese
Amin amin Allah şifa versin ablacımAblacım atacağım bugün ne biçim bi gündü hiç anlamadım beni revirde gibi düşünün. Ne pis iki hafta geçirdik ailecek ya bi birimiz hastayız bi ötekimiz valla Allah sağlık versin herkese
Bizim topiğin olayı bu, topiğin arka planda olanlarSağ gösterip sol vurmuş. Nasıl antrenmanlar yaptı kim bilir.