Diyetin Sultanları 😎

Buydu söylemek istediğim ahretlik aç karnına ve wc öncesi ve sonrası tartı olacak cidden çok fark ediyor,sonra suyunu içersin gene tartıl bak aradaki farkı göreceksin efenimmm saygılar sevgiler benden :KK60:
Bu sabah dediğin gibi yaptım, tartıyı wcye aldım 🤣🤣🤣 wc sonrası kıyafetler fora ve tartıya çıkışla bitirdim olayı 🤣

Bendede öyle bir anda içersem anında uzaya çıkmış gibi oluyorum :21:

Anaaaa daha emekli olmadın mı yoksa bak ben kocadan tekaüt maaaşı alıyorum sjksjksjksjk :KK70::KK70:
Benim kelminatör de emekli oldu şükür, maaş kartını kaptıranlar gibi oldu garibim :KK70:

IMG_7484.jpeg
Diyet grubunda bir kilo alındı.
Aferin bana
Ama regl günümdeyim
Mune etiketledi ya kalplerine inicek birazdan hahahahhasgvchgsvdcgh :KK70: :KK70: :KK70:
Şimdi girdim Mune ablanın adını görür görmez havale geçirir gibi oldum

Kızlar yediklerimi yazdım hep aman şunu yazmayayım demedim midemde zaten bir rahatsızlık var anlamış değilim bir şeyler yiyince batma hissi oluyor, sonucum bu 😂 eczanede hızlı hızlı çektirdin ben kilo aldığıma inanmıyorum regl üçüncü günüm ama ceza verirseniz okeyim çabuk rakam verin yürüyüşe çıktım zaten 😌😂😂😂

Enişte zati evde değilmiydi aradaki fark emekli kartının ele geçirilmesi oldu çok aminnn :KK70: :KK70:
Aynen doğru hatırlıyorsun, isteğe bağlı ödettim ona yıllardır, bir de toplu ödeme yaptırdım emekli oldu, kadın bana değil devlete çalışıyor bir şeyi de aksat deyip duruyordu, şimdi emekliyim keh keh diyor 🤣 maaş kartı benim hakkım o yüzden, k.kartı da ben de, para bende şöhret bende hahahahahahaha

Eki Görüntüle 3519144 Diyet grubunda bir kilo alındı.
Aferin bana
Ama regl günümdeyim

Kızlar yediklerimi yazdım hep aman şunu yazmayayım demedim midemde zaten bir rahatsızlık var anlamış değilim bir şeyler yiyince batma hissi oluyor, sonucum bu 😂 eczanede hızlı hızlı çektirdin ben kilo aldığıma inanmıyorum regl üçüncü günüm ama ceza verirseniz okeyim çabuk rakam verin yürüyüşe çıktım zaten 😌😂😂😂
Şükür ben 700 gr aldım :dua: tüm cezayı gelengiden e versinler çok amin :dua:

Eki Görüntüle 3519144 Diyet grubunda bir kilo alındı.
Aferin bana
Ama regl günümdeyim

Ablacım ama sen reglsin dün yazmıştım vücudun şişer diye, haftaya verirsin ama kilo veremedim diye salma kendini 😊

Aynen doğru hatırlıyorsun, isteğe bağlı ödettim ona yıllardır, bir de toplu ödeme yaptırdım emekli oldu, kadın bana değil devlete çalışıyor bir şeyi de aksat deyip duruyordu, şimdi emekliyim keh keh diyor 🤣 maaş kartı benim hakkım o yüzden, k.kartı da ben de, para bende şöhret bende hahahahahahaha
İyi olmuş emekli olması bak bizim kide işe gitmesem mi diyor,yok olmaz çalış köle diyorum :KK70: :KK70:
Herşey bizde zati,diyorum senin paran benim benm param benim diyip çöküyom hemen :KK70::KK70:

İyi olmuş emekli olması bak bizim kide işe gitmesem mi diyor,yok olmaz çalış köle diyorum :KK70: :KK70:
Herşey bizde zati,diyorum senin paran benim benm param benim diyip çöküyom hemen :KK70::KK70:
Espriler bir yana da ahretliğim bizimki kazancım bize ömür boyu yeter emekliliği ne yapacaksın emekli maaşı atla deve değil ya deyip duruyordu, tamam çok şükür ama biliyorsun kızımız var, evlendi ama artık kimseye güven olmuyor, iyi dersin kötü çıkar dünyanın binbir türlü hali var, zayıf noktasından kızından vurdum eşimi, biz ölsek evliliği iyi gitmese ayrılsa, belli yaştan sonra iş bulamasa ne yapacak bu kız, hazıra dağ dayanmaz elindekiler de gider çocuğun dedim kızına olan düşkünlüğünden yararlanıp ikna ettim.

Fena da olmadı o ara kızına da sermaye yaptırdı piyasayı öğretti, baba kız birikim yapıyorlar, biz ölürsek yalnız da kalsa garantisi de var daha ne olsun.

X