- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
Gayet güzel bir kilo58.85’im hedef 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel bir kilo58.85’im hedef 55
Boy olsa güzelmiştiGayet güzel bir kilo
Aa ne güzel hedefimiz aynı, tek sorun aramızda ki 20 cmBeni niye kaydetmedin kız accessdenied
Ters çekildi bos verin onu
Hedef 57 boy 170
Eki Görüntüle 3515173
Bende uzun boylu değilim ki,yaşlanınca kısalmaya başladım sjksjksjkBoy olsa güzelmişti
Afiyetler olsun güzelmiydi dönerBen dün döner yedim
Sen benim annemle aynı boydasın oda 1.55Aa ne güzel hedefimiz aynı, tek sorun aramızda ki 20 cm
Ben yiyemedim senmi yedinBen dün döner yedim
Sen değil miydin geçen vermem gereken kilolar var ağğğğ kilo vermem lazım diye ağlayan beş kilo için mi? 5 beş?Beni niye kaydetmedin kız accessdenied
Ters çekildi bos verin onu
Hedef 57 boy 170
Eki Görüntüle 3515173
5 kilo azmı vicdansiz gadınnAnnem tartı alma
Sen değil miydin geçen vermem gereken kilolar var ağğğğ kilo vermem lazım diye ağlayan beş kilo için mi? 5 beş?Eki Görüntüle 3515186
ya sabır Allahım zayıflar içinde nasıl kilo verme psikolojisi yaşayacağım bilmiyorum5 kilo azmı vicdansiz gadınn
2kiloda ola bilirdi mesela
Ekstra motivasyon olsunya sabır Allahım zayıflar içinde nasıl kilo verme psikolojisi yaşayacağım bilmiyorum
Dert arama aşkımızEkstra motivasyon olsun
Bizim zayiflama aşkımız
Öyle demeben gruba ilk girdigim zaman 2aydır dogum yapmıştım 70 kiloydum indim 60 kiloya şuan kendimi saldim diye 62 oldum normalde herzamanki kilom 57 o yüzden o kiloya dönüyorum işte normalde nasilsam o kiloya.Dert arama aşkımız
Tartı aldın mı bebekimBen dün döner yedim