Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öğlen//5 Yk. Pirinç pilavı 1yk. Bezelye yedim bir kase de cacık içtimİyi aksamlar. Tek öğün yapacağımı söyledim ama ara ara atistirmalarim oldu. Açlık cok hissettim. Akşama bezelye yemeği vardı ama içinde patates de vardı. Şeker oranı, karbonhidrat orani yüksek bir öğün oldu yani. 2 litreye yakın suyumu içtim.
Kızımı uyuturken biraz ben de uyumuşum. Az önce uyandım ama basım cok ağrıyor. Agri kesici de yok evde. Gündüz sıcaktan usenip spor yapmamıştım, akşam yaparım demiştim. Simdi de hem basım ağrıyor hem yapasim yok. Yarın inşallah daha istekli olurum
Meraba yavrunuz hayırlı olsun sağlık ve neşe ile uzun ömürlü olsun.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım
110 kilo ile doğum yaptım kızım şu anda tam 20 aylık bu zamana kadar yeri geldi düzenli yeri geldi şok diyetlerle ite kalka devamını bir türlü getiremesemde ancak 90 kiloya kadar dusebildim doğum kilolarımdan kurtuldum en azından çünkü tam 90 la hamile kalmıştım ama en az 75 olmam lazım neler yapıyorsunuz bahsedebilir misiniz biraz ? En iyi ve en cabuk nasıl kilo verebilirim?
Çok sağolun amin inşallahMeraba yavrunuz hayırlı olsun sağlık ve neşe ile uzun ömürlü olsun.
Boyunuz kaç?
90 kg dan 75 e düşmek çok da zır değil açıkcası
Herhangi bir rahatsızlığınız var mı? Yoksa iki öğün deneyebilirsiniz. Emzirme devam ediyor mu. ?
Maşallah gene iyi vermisssiniz 20kilo birden diyetisyenle birlikte gittiniz mi hiç çünkü bı 20kilo daha vermek istiyorsunuz kastan değil de yağ dan vermek önemli sağlığınızdan olmayın dikkat edin yinede kilo verirkenÇok sağolun amin inşallah
Emzirme yok
Boyum 165 normalde 70 li kilolardan yukarıya hiç çıkmamıştım ama tedavi ile hamile kaldığım için ilaçlarla birlikte bir anda 90 a fırlayıp öyle de hamile kaldim ve hamileliğim kilolara bir türlü alışamadıgım ve rahat hareket edemediğim için çok zor geçti ve daha da kilo çok kilo alarak 110 kilo ile doğum yaptım ve tabi sonrası da çok zorlu geçti...Şimdi de tekrardan eski kiloma dönmek istiyorum bir an önce ama sanki 90 da takıldım kaldım ne yapsamda veremiyorum kırmam gerekiyor bu döngüyü
ne yapsam veremiyorum' çok karamsar bi bakış T Tugbis96 .Çok sağolun amin inşallah
Emzirme yok
Boyum 165 normalde 70 li kilolardan yukarıya hiç çıkmamıştım ama tedavi ile hamile kaldığım için ilaçlarla birlikte bir anda 90 a fırlayıp öyle de hamile kaldim ve hamileliğim kilolara bir türlü alışamadıgım ve rahat hareket edemediğim için çok zor geçti ve daha da kilo çok kilo alarak 110 kilo ile doğum yaptım ve tabi sonrası da çok zorlu geçti...Şimdi de tekrardan eski kiloma dönmek istiyorum bir an önce ama sanki 90 da takıldım kaldım ne yapsamda veremiyorum kırmam gerekiyor bu döngüyü
Maşallah gene iyi vermisssiniz 20kilo birden diyetisyenle birlikte gittiniz mi hiç çünkü bı 20kilo daha vermek istiyorsunuz kastan değil de yağ dan vermek önemli sağlığınızdan olmayın dikkat edin yinede kilo verirkenÇok sağolun amin inşallah
Emzirme yok
şuan kaç kilosun canım birde yotubeda videolar mı çekiyorsun bakmak isterimm :)Herkese selam!
8.30 da Espresso içtim.
Su tüketiyorum. Dayanabildiğim zamana kadar yemeyi düşünmüyorum. Zira nasipse akşam arkadaş buluşmam var.
Az önce video çekerken 'yanaklarımın tombikleştiğini' çok açık fark ettim üzgünüm.
Maşallah gene iyi vermisssiniz 20kilo birden diyetisyenle birlikte gittiniz mi hiç çünkü bı 20kilo daha vermek istiyorsunuz kastan değil de yağ dan vermek önemli sağlığınızdan olmayın dikkat edin yinede kilo verirken
şuan kaç kilosun canım birde yotubeda videolar mı çekiyorsun bakmak isterimm :)
yeme kuzum yeme yeme acıktıkca su iç yeşil çay iç şişir karnınıHerkese merhabalar. Yorumlar yazılmış hep ama detaylı bakamadim. Musait olunca geleceğim buraya. O değil de sabah 6-6.30 gibi kalktık kızımla, eşimi gönderdik. Tekrar uyutamadim kızımı. 9.30 gibi kahvaltı yaptik. Mantarli yumurta, 1,5 dilim ekmek, zeytin peynir, domates salatalik şekersiz çay vardı.
Birkaç gün önceden komşum aramıştı zeytinyağli dolma için. Hic yapmamış daha önce. Gelip gösterir misin demişti. 11 gibi ona gittim,dolmayi yaptık. Pirinci farklı almış,maydanoz yemiyorlarmis falan derken değişik bir şey çıktı ortaya. İnşallah güzel olmustur
Orda 1 dilim kek ve sekersiz kahve içtim. Ama su an o kadar açım ki anlatamam ne yesem diye düşünüyorum.
Valla gidip bir salatalık, marul falan yemeyi düşünüyorum. En azından kalorisi yüksek değil ve su oranı çokyeme kuzum yeme yeme acıktıkca su iç yeşil çay iç şişir karnını
evet yoğurtlu sarımsaklı bi salatalık salatası yap kendine öğlen bende ondan yedim yoğurt şişiriyor hem de mideyiValla gidip bir salatalık, marul falan yemeyi düşünüyorum. En azından kalorisi yüksek değil ve su oranı çok
Salatalık, 5-6 tane de kuruyemis aldım tabağa.limonlu yeşil çay yaptım. Eşim akşam 7'den sonra gelecekmiş. Akşamı erken diyebilirim diye düşünüp boyle bir ara öğün yapayim dedim.evet yoğurtlu sarımsaklı bi salatalık salatası yap kendine öğlen bende ondan yedim yoğurt şişiriyor hem de mideyi
çokk iyi akşamda 6 da yiyip günü kapatabilirsin eşinde tek yesin gelince ben bu uğurda harcarım yanii herkesi benim eşimde gelince telefonla takılığ yiyor onu beklersem kilo veremem yaniii geç saatde yememmem lazım ahaha :)Salatalık, 5-6 tane de kuruyemis aldım tabağa.limonlu yeşil çay yaptım. Eşim akşam 7'den sonra gelecekmiş. Akşamı erken diyebilirim diye düşünüp boyle bir ara öğün yapayim dedim.
Osteocare diye bir vitamin aldım arkadaşımın tavsiyesiyle. Kalsiyum, magnezyum, d vitamini, çinko vs var içinde. Sac dökülmem ve eklem ağrılarim vardi. Cok iyi diyorlar. Zayıflamaya da etkisi var diye okudum, inşallah doğrudur
kek şeker ihtiyacınızı arttırmıştır o sebeple acıktınız :)Herkese merhabalar. Yorumlar yazılmış hep ama detaylı bakamadim. Musait olunca geleceğim buraya. O değil de sabah 6-6.30 gibi kalktık kızımla, eşimi gönderdik. Tekrar uyutamadim kızımı. 9.30 gibi kahvaltı yaptik. Mantarli yumurta, 1,5 dilim ekmek, zeytin peynir, domates salatalik şekersiz çay vardı.
Birkaç gün önceden komşum aramıştı zeytinyağli dolma için. Hic yapmamış daha önce. Gelip gösterir misin demişti. 11 gibi ona gittim,dolmayi yaptık. Pirinci farklı almış,maydanoz yemiyorlarmis falan derken değişik bir şey çıktı ortaya. İnşallah güzel olmustur
Orda 1 dilim kek ve sekersiz kahve içtim. Ama su an o kadar açım ki anlatamam ne yesem diye düşünüyorum.