Diyeti Sürdürme ve Motivasyon

Yaaa kolay gelsin diyecegim ama bitmiş isler. Dün biz de o haldeydik. Ama taşınma işlerinden dolayı bütün dağınıklığı toplayamadik. O da zamsnls inşallah. Bugün şöyle dolu dolu bir kahvaltı yapin bence. Dünün acısını çıkarın 😅
Çok teşekkür ederim:) her şeyi toplayamasanız bile gözle görünen dağınıklığı toplamak bile evi rahatlatıyor bence. Siz de inşallah en kısa sürede taşınma işini halleder, düzeninizi kurarsınız. 😍
Muhtemelen kahvaltı ya yapamayacağım ya da üstünkörü olacak. Hazırlanıp kayınvalidemlere gideceğiz, bayramda oradayız. İki buçuk saatlik bir yolumuz var. Kızıma yaptıracağım kahvaltı, kalanlara talibim yine 😂

Günaydın. Hayırlı bayramlar diliyorum. 😍
Dün aç kalmamın etkisi çok oldu. Bu gerçek kilom mu bilmiyorum ama az önce tartıldım 63.75 kg çıktım.

Hepinize günaydın, hayırlı bayramlar dilerim ♥️
Bugün tartı günümüzdü. 73leri tekrar gördüm. 73.9 olmuşum. Çok mutlu oldum. Sabah 6.45te kalktım. Eşime kahvaltı vs hazırladım. Saat şu an 8.16 11'den önce kahvaltı yapmak istemiyorum. Akşamı da sanırım 4 gibi yerim. Menüm belli değil
Bende bugün bir tam simit yedim iki üç çatal yumurta iki küçük dilim kaşar bir bardakta çay içtim şekersiz 🥹

Çok teşekkür ederim:) her şeyi toplayamasanız bile gözle görünen dağınıklığı toplamak bile evi rahatlatıyor bence. Siz de inşallah en kısa sürede taşınma işini halleder, düzeninizi kurarsınız. 😍
Muhtemelen kahvaltı ya yapamayacağım ya da üstünkörü olacak. Hazırlanıp kayınvalidemlere gideceğiz, bayramda oradayız. İki buçuk saatlik bir yolumuz var. Kızıma yaptıracağım kahvaltı, kalanlara talibim yine 😂
Sağlık olsun. Bayram zamanı dengesiz besleniyor insan mecburen. Bayram sonrası daha iyi şekilde devam edersiniz inşallah

Günaydın. Hayırlı bayramlar diliyorum. 😍
Dün aç kalmamın etkisi çok oldu. Bu gerçek kilom mu bilmiyorum ama az önce tartıldım 63.75 kg çıktım.

Ben sabah tartildim 61.20 çıktim ha gayret bı 60olaydim Allahiimm🥹

Ay durun yazayım listeye. Hep unutuyorum ben. Acabs bir kagida mi yazsam diye geçiyor içimden 😂 bizle devam eden çoğu kişiden de ses seda yok. Hepsinin ismini de ezberleyemedim açıkçası 😅
Simdi yeniden ekle, hiç yazmayanlari sil vs zor oluyor 😅

İyi aksamlar.
Kahvaltıyı 11 gibi yaptim. 2,5 kaşık yulafı öğütüp un haline getirdim. Biraz su ekleyip az zeytinyağında lavaş gibi pişirdim.
1 yumurtaya 1 tk yogurt karıştırıp omlet yaptım.
Yanına marul, 1 dilim peynir,3 zeytin, küçük bir domatesin yarısı ve küçük yeşil biber doğrayıp yedim.

2 gibi mecburi ara öğün yaptım. Eşim kurbanı getirdi. Normalde et işini akşama bırakmıştık ama erken olmak zorunda kaldı. Etleri dolaba koymak için dolabı bosalttim. Dünden kalma mercimek çorbası vardi 1 kepçe kadar. Ondan yrdim. Yeşil mercimek köftesi yapmıştım. 1 tane de ondan yedim.
15.30 aksam yemeğimi yedim. 1 tabak salata, 4 tane yeşil mercimek koftesi, yarim kase baharatli yogurttu menüm.
Bugünü böyle kapattim, akşama açlık hissetmeyeyim diye çok dua ediyorum 😂

Ay durun yazayım listeye. Hep unutuyorum ben. Acabs bir kagida mi yazsam diye geçiyor içimden 😂 bizle devam eden çoğu kişiden de ses seda yok. Hepsinin ismini de ezberleyemedim açıkçası 😅
Simdi yeniden ekle, hiç yazmayanlari sil vs zor oluyor 😅
Beni başlangıç 67.90 diye yazabilirsin ☺️ şuan saabh 61.20idi ama bugünki yedikleriminden sonra 62 olmuşumdur sanırım ya da 62.50 filan korkuyorum ama bugün tek diyeti bozdugum gündü yarın tekrarı olmayacak inşallah annemin dolmasına hayır diyemedim

Merhaba. Bugün 10 gibi kızımın kahvaltısından kalanları yedim. İki üçgen dilim omlet, haşlanmış yumurta, biraz domates ve biber. Yolda acıkınca bir tane yeşil biber yedim.
13.30 bir tane biber dolması, iki dilim peynir, çay, 6-7 tane sarma bol bol domates ve salatalık yedim.
16.30 Türk kahvesi yanına kiraz ve erik yedim. (2 şer tane)
18.30 üç çorba kaşığı taze fasülye yemeği ve iki çorba kaşığı yoğurt. Yarım haşlanmış mısır, yarım kalbura bastı tatlısı.

Akşam bir saat yürüyüş yaptık (bir kısmında 17,5 kiloluk kızımı kucağımda taşıdım) ama yürüyüş öncesi bir top dondurma yedim. (Saat 9 du)

Su çok az oldu bugün. Bir buçuk litre bile olmamış olabilir.

Günü tahminimden daha iyi kapattığımı düşünüyorum. Evde olsaydık dondurma ve kalbura bastı yemezdim mesela.

Eşim, kardeşi, eltim hepimiz diyetteyiz tatil öncesi. Birbirimizi motive ettik, destekledik mümkün olduğunca. Çok iyi oldu. :)))
Buradayken kilo verebileceğimi düşünmüyorum zaten ama en az şekilde kilo almış veya sabit olarak eve dönmek istiyorum.

Hayırlı geceler diliyorum. 😍

Beni başlangıç 67.90 diye yazabilirsin ☺️ şuan saabh 61.20idi ama bugünki yedikleriminden sonra 62 olmuşumdur sanırım ya da 62.50 filan korkuyorum ama bugün tek diyeti bozdugum gündü yarın tekrarı olmayacak inşallah annemin dolmasına hayır diyemedim
İkiniz de çok iyi kilo vermissiniz. Mimesis ilk zamandan beri burdaydi. Bir kendime bakıyorum bir size 😅 inşallah benimvkilo serüvenimin de devami gelir. İlk başlığa dönüp güncelleme yapmıştım. İlk yorumlari okurken benim başlangıç kilomun Ramazan öncesi 77 üstü olduğunu gördüm. Ramazanin ilk günü 76'ymışım. Ben 75 diye kazimistim aklıma. Okuyunca sevindim 2 kilo da olsa verdim diye. Bu hafta 73.0'ı görmek istiyorum inşallah

Günaydın herkese.
Dün ben öğünümü 15.30 gibi kapattim diye düşünüyordum ama esim geldiginde et işlerine giriştik. Acıktım da açıkçası. Biraz kavurmadan yemiş olabilirim. Hem de 19.30 gibi yedim 😔
Bugün dayanabilirsem geç saatte yapacağım kahvaltımı. Akşamı da eşimle yaparım sanırım. Kurban Bayramı'nda diyrt mi olur diye aklıma girmeye çalışıyor 😅

Günaydın herkese.
Dün ben öğünümü 15.30 gibi kapattim diye düşünüyordum ama esim geldiginde et işlerine giriştik. Acıktım da açıkçası. Biraz kavurmadan yemiş olabilirim. Hem de 19.30 gibi yedim 😔
Bugün dayanabilirsem geç saatte yapacağım kahvaltımı. Akşamı da eşimle yaparım sanırım. Kurban Bayramı'nda diyrt mi olur diye aklıma girmeye çalışıyor 😅
Ben dün cokk fena şeyler yedim simit kavurma dondurma bir iki çikolata sarmalar zaten dediğim gibi bozduğum tekk gündü bugün Leslie ile devam çocuğu parka götürür lsem ordada bisiklet surucem yarım saat inşallah

Ben dün cokk fena şeyler yedim simit kavurma dondurma bir iki çikolata sarmalar zaten dediğim gibi bozduğum tekk gündü bugün Leslie ile devam çocuğu parka götürür lsem ordada bisiklet surucem yarım saat inşallah
Eritiris inşallah dunku yediklerimizi.
Bu arada sizin çocuğunuz da mi 3 yaşındaydı?
Eger 3 yaşındaysa parktan eve tekrar nasıl getiriyorsunuz? Benim kızıma kalsa sokakta yasayabiliriz 😂 kriz geciriyor eve gideceğimizi soyledigimizde. İzah etmeye çalışıyorum ama dinlemiyor asla. Bu kez kucaklayıp getiriyorum. 1 saat ağlıyor evde.
O yüzden artık ne markete gidiyorum onunla, ne parka. Genelde eşim götürüyor ama o da hep suratı asık dönüyor 😅 pişman ediyor bizi ya.

Tekrardan selamlar.
Bugun tartilmayacaktim aslında. Ama dünkü yediğim kavurma tirmalamis mi diye bakmak istedim 😅😂
İlk tartıldığımda kilom 74.8 çıktı.
1 saat sonra, un tuz ve suyla yaptığım krep kıvamında sıvıyla gözleme yaptım. İcerisine maydanoz ve peynir koydum bolca. Bundan küçük küçük 3 tane çıktı. Ondan yedim bir tane.normalde daha geç yiyecektim ama tutamadim kendimi.
11 gibi büyük fincanda sekersiz Türk kahvesi ve toplam 12-13tane kuruyemiş (badem, findik) yedim. O beni gerçekten tuttu. Hatta aç karna kahve midemi yakıyor diye yedim kuruyemişi yanında. Mide yanması hissetmedim öyle. Dun de bu şekilde içmiştim. İlk öğünümü ara öğün olarak yapmış oldum dün. Her neyse.
Su an saat 13.43
Kalan 2 gozleme, 1 bardak ayran, 1 közlenmiş biber ve yağsız, sadece yesilliklerden oluşan salata yiyorum. Akşama kadar tutar inşallah bu beni. Evde yumurta, yoğurt, süt bittigi için dünden kalan ayranla telafi etmeye çalışıyorum protein ihtiyacımı 😅

Eritiris inşallah dunku yediklerimizi.
Bu arada sizin çocuğunuz da mi 3 yaşındaydı?
Eger 3 yaşındaysa parktan eve tekrar nasıl getiriyorsunuz? Benim kızıma kalsa sokakta yasayabiliriz 😂 kriz geciriyor eve gideceğimizi soyledigimizde. İzah etmeye çalışıyorum ama dinlemiyor asla. Bu kez kucaklayıp getiriyorum. 1 saat ağlıyor evde.
O yüzden artık ne markete gidiyorum onunla, ne parka. Genelde eşim götürüyor ama o da hep suratı asık dönüyor 😅 pişman ediyor bizi ya.
Merhaba ancak fırsat bulup yazabildim inanki aslında bizimki de gelmek istemiyor ama önce doyuyor iyice bı iki saat falan oynuyor sonra biz kararlı olunca kendi yorulup kalıyor peşine dondurma filan da alırız deyince geliyor🥰

Merhaba ancak fırsat bulup yazabildim inanki aslında bizimki de gelmek istemiyor ama önce doyuyor iyice bı iki saat falan oynuyor sonra biz kararlı olunca kendi yorulup kalıyor peşine dondurma filan da alırız deyince geliyor🥰

Yaa ne güzel, biz ona da inandiramiyoruz maalesef. 4 yaşa kadar boyle gider diyorlar ama dua ediyorum inşallah daha erken normallesiriz diye 😅

İyi akşamlar herkese. Bugün tam olarak istediğim gibi gitmedi açıkçası.
Kahvaltı ve ara öğün çok iyiydi. Su icimim cok iyiydi. Kızım bugün hiçbir sey yemedi resmen.o biraz moralimi bozdu. Öğleden sonra ona 1 tane patatesi rendeleyip zeytinyağında pişirmiştim. Yediremedim bir türlü. Çöpe gidecegini bildiğim için yedim.
Akşam yemeği de yerindeydi açıkçası. Ama geç saatte yedik. 8.30da kalktim sofradan.
Sutlac yapmistim, esim de luppo almış. Sütlacı kaldirdim luppodan yedim iki tane 🙈 yarın sütlacı ara öğünde yemeyi düşünüyorum 😅🙈

İyi günler herkese. Yaşadığımız yerde akraba falan olmayınca hep evdeyiz, o yüzden yazıp duruyorum buraya 😅
Bugün kahvaltıda 1-2 dilim beyaz ekmek, tereyağda sucuklu yumurta( sucuktan 2-3 tane yedim onlar da yarım daire seklindeydi), 4 zeytin, 3-4 çatal peynir (kibrit kutusu kadar bile değildir), kaymak, bal, gül reçeli yedim. Geç yemeye alışınca istahsiz sekilde yedim. Sütlacı da dün yedim açıkçası. Bugün kızıma bir kase bırakmıştım. Yarisini yedi. Sulandi geri kalanı da. Ara öğün olarak yemiş oldum. Aksami kaçta yeriz bilmiyorum. eşim hâlâ bayramda diyet olmaz diyor. O yüzden lahmacun varmış akşama. Bugün spor şart bana 🥺

İyi aksamlar hanimlar.
Ben bugün coştum desem yeridir.
Eşim yarından itibaren geceleri gidecek işe. Gündüzler evde yani. Ne kadar sürer böyle bilmiyorum. Akşamları genel itibariyle daha erken yeriz sanirim.

X