Çok teşekkürler bilgi için. Daha önce duymamıştım bakayım hemen. Bu arada yerli ürün mü ? Kime ait acaba? Her ülkenin ürününü almıyorum malum olaylardan ötürü .Hocam bana sormamissiniz ama ben de bir şeyler diyeyimBen bu serum kullanımına garnier'in urunuyle basladim1,5 sene önce ama asla memnun kalmadim. She vec'in leke için farkli bir serumunu kullandım (c vit degildi) ondan da memnun kalmadim.
Şimdi doa markasının yüz yıkama yağını, yüz yikama jelini ve tonigini kullanıyorum. Bir de Instagramdan firmaya mesaj attim neler kullanmaliyim diye. Aynı gün dönüş yaptılar. Doa'nin içeriği de doğal. Farklı firmalar 12 ay zaman bicerken doa 6 aylik bir zaman biçiyor ürünlerin taze kullanılması için. Fiyat olarak da uygun. Araştırıp karar verebilirsiniz
Doa yerli bir firma, İzmir merkezliydi sanırım.Çok teşekkürler bilgi için. Daha önce duymamıştım bakayım hemen. Bu arada yerli ürün mü ? Kime ait acaba? Her ülkenin ürününü almıyorum malum olaylardan ötürü .
Afiyet olsunDünün özeti:
Callanetics: 10 Years Younger in 10 Hours yaptım.
Mercimekli unsuz lavaş yapmıştım yaklaşık bir CD boyutunda. Kahvaltıda bir lavaş, peynir, salatalık yedim. Öğlen biraz yer fıstığı yedim. Akşam da bir bardak ayran, bir lavaş, tavuk ve biraz turşuyla günü kapayacaktım ama glutensiz browni yedim dayanamayıp. Akşam karışık bitki çayı içtim. Kalori olarak pek problem olmadı ama almak istediğimden daha fazla karbonhidrat almış oldum ve şeker yemesem daha iyi olacaktı.
Çok teşekkürler bilgi için. Daha önce duymamıştım bakayım hemen. Bu arada yerli ürün mü ? Kime ait acaba? Her ülkenin ürününü almıyorum malum olaylardan ötürü .
Yağ hiç kullanmadim cildim için. Karma-yagli gibi tam cozumleyemedim. Sanırım bu cilt tipi için yağlar kullanışlı olmuyor. Her güneş kremini ve nemlendiriciyi de kullanamıyorum.Doa ürünlerini ben de beğeniyorum. Baobab yağı, c vitaminli bir serum, b vitaminli bir serum ve lavanta suyu kullanıyordum önceden çok memnundum. Bittikten sonra farklı ürünler deneyeyim diye bir daha almadım bir süre ama şimdi yine sipariş verdim. Biodermadan da çok memnunum. Bir de isananın gece yağı var o cildime çok iyi geliyor.
Eczacım artık c vitaminine gerek yok. Leke açma özelliği olan güneş kremi yeterli, bizim şehre zaten yaz geldiiiii için , kasımda başlanmalı Mayıs itibariyle bırakılmalı c vit serum dediC vitamini serum ben de arıyorum , bana da söyler misiniz danışırsanız? Bioderma ürünlerini kullanıyorum bu aralar, çok da memnunum. Onun c vitamini nasıl bilmiyorum
Acaba leke acici güneş kremi tavsiyesi var mi eczacinizinEczacım artık c vitaminine gerek yok. Leke açma özelliği olan güneş kremi yeterli, bizim şehre zaten yaz geldiiiii için , kasımda başlanmalı Mayıs itibariyle bırakılmalı c vit serum dedi
Dead sea önerdi zaten ben onu kullanıyorum çok memnunum bu yeterli yaz için dediAcaba leke acici güneş kremi tavsiyesi var mi eczacinizin
Benim güneş kremi bitmek üzere. Bir bakayım bu markaya, teşekkür ederimDead sea önerdi zaten ben onu kullanıyorum çok memnunum bu yeterli yaz için dedi
Ben de yazayım kısaca. Diyet listemdeki kahvaltıdan eksiğini yedim fazlasını yemedim. Haşlanmış yumurta , peynir, zeytin, domates salatalık biber, bir kaşık da haşlanmış nohut. Ekmek yok. Öğlen yemedim ama bir tane bisküvi yedim, şeker ihtiyacım vardı. Akşam da kabak tarator ve bir dilim çavdar ekmeği. Şimdi de komşum güzel bir kek getirdi , biraz ondan da yedim yaa, çok utanıyorumBen yarına kalırsam unuturum yediğimi içtiğimisimdi yazayim o yüzden.
Kahvaltiyi 11 gibi yaptim.
2 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir,4-5 zeytin, domates ve salatalik yedim iki dilim ekmekle.
Masada hazır kurabiye vardi bir tane ondan yedim
1,5 litre su içtim (su an saat 18.20)
Aksam yemegini 20 dakika oncr bitirdim.
Tavuk, 3 kaşık pirinc pilavi, 1 kase cacık ve bol salata,2 tane de turşu vardi.
Kızım kreşten gelirken kek istedi. O yüzden çayın yanına kek yaptım. 1 dilim yerim sanırım.
Benim cildim de sizinki gibi. Geçen ay dermatologa gittim. Heliocare güneş kremi önerdi , karma yağlı ciltler için olanından. Gerçi doktorlar da çıkarlarına göre tavsiye veriyorlar bu tür şeylerde ama :) bir kısmını tenzih ederim. Ama ben çok beğendim . Güzel tavsiye ederim. Ben cildime birkaç şey birden kullanıyorum. Hepsi se biodermanın. Çok da pürüzsüz ve yumuşak yapıyor yüzümü. Sivilce vs gibi şeyleri de engelliyor aynı zamanda .Yağ hiç kullanmadim cildim için. Karma-yagli gibi tam cozumleyemedim. Sanırım bu cilt tipi için yağlar kullanışlı olmuyor. Her güneş kremini ve nemlendiriciyi de kullanamıyorum.
Pek lavaş gibi değil ama lezzetli baharat falan da atılıyor zaten. Bir de bazen kıvam tutturamıyorum dağılıyor, tam çözemedim.Afiyet olsunmercimekli lavaşin tadı nasil? Ben ekmeğini yapmıştım. Kek gibiydi. Çok beğendim ama herkesin damak tadına uymuyor sanırım. Eşim ve kızım yemediler.
Benim cildim karma, burnum yağlı, geri kalan kısımlar kuru-normal değişiyor. Burun bölgemde ekstra yağlanma yapmadı, yapısı normal yağlara göre daha hafif ve kolay emiliyor.Yağ hiç kullanmadim cildim için. Karma-yagli gibi tam cozumleyemedim. Sanırım bu cilt tipi için yağlar kullanışlı olmuyor. Her güneş kremini ve nemlendiriciyi de kullanamıyorum.
Daha önce Leslie yaparak kendimi kasmadan, üzmeden kilo verdim ama şimdi ekrana maruz bırakmamak için kızımın yanında tv, telefon kullanamıyorum. Gece genelde 2 gibi uyuyorum sabah da 8 buçukta kızım uyanıyor. Gece uyanmaları da oluyor bazen. O yüzden sabah erken kalkıp spor yapabileceğimi hiç sanmıyorum.Ben de dün akşam bir öğretmen arkadaşın bebek görmesine gittik, orda bir şeyler yemek zorunda kaldım. Ama akşama ceza verdim kendime , 1 saat spor yaptım, kan ter içinde kaldımbu sabah da yine güneşten önce uyanıp doğruca yürüyüşe gittim, 1 buçuk saat hızlı tempoda yürüdüm, çok iyi geldi. Şu Leslie gerçekten çok iyi geliyor insana , yani kaşların çalıştığını hissediyorsun çok rahat. Bir de farketti gibi hissediyorum vücudumda. Eşim de biraz farketmiş diyor . Yarın belli olur :) siz de bence sabah erkenden kalkıp Leslie yapabilirsiniz , hem daha enerjik olduğumuz biz zaman , hem de vakit ayırabilirsiniz bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?