Merhaba, hayırlı geceler. Nasılsınız, umarım hepiniz iyisinizdir.
Konu hep aklımda ama bir türlü girip yazamadım siteye. Bayramda il dışındaydık. Gittik, geldik derken daha yeni yeni düzenimize dönüyoruz.
L leyl76 ramazanda ben de eskiden kilo verirdim. Bir ay geçti hala başladığım kilodayım. Bir gün 66 kiloyu gördüm ertesi gün 68 çıktı. Sonra da hiç düşüş olmadı. Anlam veremedim. Spor olayı da yalan oldu benim. Kızım son zamanlarda hiç müsade etmedi. Ben de düzenli yürüyüş yapmak istiyorum ama kızımı bırakacak veya oyalacak birileri yok. Hep bereber çıkınca da her zaman bebek arabasında durmuyor yürüyüş değil de dolaşma işine dönüyor iş. Eşim işten geç geliyor. Yemekten kalkana kadar saat 8 olmuş oluyor. Çok geç yatıyorum mesela. O da etkiliyor sanırım. Bir ay boyunca çok dikkat edemedim ama en azından 2-3 kilo vermişimdir diye umut ediyordum. 65 olmuşumdur diyordum ama hala başladığım kilodayım. Bu durum üzdü ve motivasyonumu düşürdü açıkçası.
Daha fazla dikkat etmem gerekiyor. Haziran ayının sonuna kadar en azından 60 kiloya düşmek istiyorum ama iki buçuk ayda 8 kilo verebilir miyim bilmiyorum.