- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Kizlar hic bagirsaklarim calismiyo ne yaptiysam duzelmedi varmi oneriniz
dogadanin kayisili form cayini ic saniyesinde bosaltiyor fakat ciddi anlamda ishal yapiyor cok zorda kaldiysan ic bence
Ya ben bugun okdr cok kacirdim ki :/// patlycak gbi hissediyorum su anda(((
Bence normal canim benim de ayni hele bugun doymak bilmedim kendime zor hakim oluyorum suan :)yalniz 1 haftada 2.5 kilo cok degilmi ya masallah nasi verdin o kadar?Vee iftar menum
1 kepce corba
6 yk borulce
2 yk yogurt
1 dilim ekmek
Bol zeytinyagli ve nar eksili salata :/
Sonrasinda 3 kuru kayisi
2 tane eti form ciklatalisindan
Sade turk kahvesi
Nasil sizceee ??? Yedikce yiyesim geliyor bu aralar :))))
Bence normal canim benim de ayni hele bugun doymak bilmedim kendime zor hakim oluyorum suan :)yalniz 1 haftada 2.5 kilo cok degilmi ya masallah nasi verdin o kadar?
Bana da az geliyor biliyormusun..Gunde yaklasik 2 saat yuruyorum ama tek aktivitem bu gun icinde birde 5 gundur ebru sallinin 1dvdsni yapiyordum 30 dk bilmiyorum ya :s
Yok canim ne azi sacmalama daha fazla versen sagliksiz olur zaten.ben bi tek jillian bi de mekik zaman olmuyo ramazanda :/
Sahur yapmama ragmen bugun oruc tutamadim malesefsabah kahvaltisi olarak da gunlerdir tirtikladigim keki yedim bir dilim napayim tatli krizi cok fena bir tane de yumurta yedim.daha fazla tatli yememek umidiyle
Vee iftar menum
1 kepce corba
6 yk borulce
2 yk yogurt
1 dilim ekmek
Bol zeytinyagli ve nar eksili salata :/
Sonrasinda 3 kuru kayisi
2 tane eti form ciklatalisindan
Sade turk kahvesi
Nasil sizceee ??? Yedikce yiyesim geliyor bu aralar :))))
güzel bence ben az yiyorum ama tatlı yiyorum ya misafir cagırdım yaptım kocam almıs derken :26: