Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Sahur menum:
Bir yumurta
3 kasik yogurdun icine bir seftali ve yulaf kepegi
bir dilim karpuz

Tabi iftarla sahur arasinda yediklerim de var bi cogunu istegimi bastirmak icin tattim
Bir tane cips
Bir lokma kruvasan
Bir lokma kek
4 findik 2 badem
2 kuru kayisi

Bence guzel oldu bugun zaten zaman araligi dar olunca acikmiyosun spor falan derken de vakit geciyor :) tam gaz devam kizlar.caniniz cekerse zorlamayin kendinizi yoksa diyet cekilmez bi hal aliyo tadina bakin ve birakin

ben şimdilik oruç tutamıyorum sabah kahvaltıda yarım simit bir domates kibrit kutusu peynir yedim diyet ekmeği almayı unutmuşum mecbur simit yedim şimdi yeşil çay içeceğim 11 gibi 2 kayısı öğle yemeğinde pilav makarna vs. yemiyorum sulu yemek çorba salata ve mutlaka yoğurt yerim öğleden sonra 4 te 2 tane kayısı yiyeceğim fazla mı ?

Iftar menum:
Bir kase corba
Bir dilim firinda mucver
Bir hurma
Bir tane de beyaz cikolata kapli hurma

Cikolata olayi biraz surpriz oldu ama napalim :)

Sahur yapmama ragmen bugun oruc tutamadim malesef :KK43: sabah kahvaltisi olarak da gunlerdir tirtikladigim keki yedim bir dilim napayim tatli krizi cok fena :KK43: bir tane de yumurta yedim.daha fazla tatli yememek umidiyle :KK43:

selam kızlarrr

ben bir buçuk kilo vermişim iki hafta için çok az bi rakam aslında gıdım bozmuyorummm ama tartıda 60.50 yi görünce sanki 5 kilo vermişcesine sevindimm :KK70: ahh bide şu 50lili rakamlara ulaşabilirsem heralde dünyanın en mutlu insanı olucam :KK70:

selaaaaaam:KK16: bir selam vereyim dedim dün oruca başladım ve kendimi çok yordum tansiyonum düştü çok kötüydüm ama bugün evden çıkmadım daha iyiyim iftar ve sahuru abartmadan yapıyorum arada aburcuburda yemiyorum bakalım kilo verecekmiyim tansiyonum düşünce mineral takviyesi yapsın diye bi tane akşam bitanede sahurda limon sıkılmış sade maden suyu içtim bütün ramazan içicem artık herkese kolay gelsin

Bugun tartildim 1 hafta oldu diyete baslayali 2.5 kg vermisim...incelme yok ama :/// bugun ebru sallinin 2. Cdsnede basladm bakalim bu hafta icinhedefim 3 kg :))))

Vee iftar menum
1 kepce corba
6 yk borulce
2 yk yogurt
1 dilim ekmek
Bol zeytinyagli ve nar eksili salata :/

Sonrasinda 3 kuru kayisi
2 tane eti form ciklatalisindan
Sade turk kahvesi
Nasil sizceee ??? Yedikce yiyesim geliyor bu aralar :))))

Vee iftar menum
1 kepce corba
6 yk borulce
2 yk yogurt
1 dilim ekmek

Sonrasinda 3 kuru kayisi
Sade turk kahvesi
Bence normal canim benim de ayni hele bugun doymak bilmedim kendime zor hakim oluyorum suan :)yalniz 1 haftada 2.5 kilo cok degilmi ya masallah nasi verdin o kadar?

Son düzenleme:
Bence normal canim benim de ayni hele bugun doymak bilmedim kendime zor hakim oluyorum suan :)yalniz 1 haftada 2.5 kilo cok degilmi ya masallah nasi verdin o kadar?

Bana da az geliyor biliyormusun..Gunde yaklasik 2 saat yuruyorum ama tek aktivitem bu gun icinde birde 5 gundur ebru sallinin 1dvdsni yapiyordum 30 dk bilmiyorum ya :s

Bana da az geliyor biliyormusun..Gunde yaklasik 2 saat yuruyorum ama tek aktivitem bu gun icinde birde 5 gundur ebru sallinin 1dvdsni yapiyordum 30 dk bilmiyorum ya :s

Yok canim ne azi sacmalama daha fazla versen sagliksiz olur zaten.ben bi tek jillian bi de mekik zaman olmuyo ramazanda :/

Vee iftar menum
1 kepce corba
6 yk borulce
2 yk yogurt
1 dilim ekmek

Sonrasinda 3 kuru kayisi
Sade turk kahvesi

güzel bence ben az yiyorum ama tatlı yiyorum ya misafir cagırdım yaptım kocam almıs derken :26:

12de bir orta seftali, 4 erik, yesilcay
4 gibi 2 kuru kayisi 5 findik ve yesilcay
6 ya dogruda yagsiz bir bardak sut icicem
Oruc olmayinca iftar da zaten gec saatte gunu hafif gecirmeyi dusunuyorum aksam nasilsa yicem :))

güzel bence ben az yiyorum ama tatlı yiyorum ya misafir cagırdım yaptım kocam almıs derken :26:

Ay evet ya tatli gormeye dayanamiyorum gozumun onunden kaldiriyorum yemiyim diye :KK43: sen de abartma cok canim ya hepsinden tadimlik ye

Son düzenleme:
X