-
- Konu Sahibi seyhanmerve
tesekkürler canım ama ben hep burdaydımönerilerin cok güzel
canımm ben onu yanlışlıkla sana yazdım mavidelisine yazıcaktım sora tekrar onun alıntısının altına yazdım seninkinide silmeyi beceremedim kaldı ole :))))))
merhaba yooo çok değil 15 kilo sağlıkla verilebilecek bir kilo inşallah başarırsınMerhaba yazdiklarinizi okudumda supersinizzz..:)) bende okadar skldimki kilolu olmaktan hele son aylarda 10kiloya yakin aldim zaten kiloluydum daha da kilo ekledim.Ramazani avantaja donusturmek istiyorum. Cuma gunu basladim bende 80 kiloydum boyum 162 yasimda 24.. bugun 78 cikiyorum. Eylule kadar 15 kilo vermeyi istesem cok mu olur acaba((
hafif bencede tebriklerIftarda ara vererek yemeyi basaramadm her zamanki gibi ama yavas yavas yedim.iftar menum :
Bir kase corba
3 4 kasik sebze yemegi
Ekmek yemedigim icin de yarim dilim borek
Salata
Iyi sanki ne dersiniz kizlar hafif yaptim gene :) bence iftarda cok yesek de sahura dikkat etmeliyiz yedikten sonra hemen uyuyoruz cunku.
2saat once yurumeye basladim ve 1 saat yuruyus yaptim...iftar vaktide 1 kepce corba sonra 10 dk bekledim.. 1 patlican dolmasi 2y.k yogurt.Ara vermem okadar iyi olduki sofradaki baska hicbirseye elimi surmedim cok mutluyummmm yarim saat sonra da 30 dk plates yapicam :)))
Iftarda ara vererek yemeyi basaramadm her zamanki gibi ama yavas yavas yedim.iftar menum :
Bir kase corba
3 4 kasik sebze yemegi
Ekmek yemedigim icin de yarim dilim borek
Salata
Iyi sanki ne dersiniz kizlar hafif yaptim gene :) bence iftarda cok yesek de sahura dikkat etmeliyiz yedikten sonra hemen uyuyoruz cunku.
Ve sahur menum:
bir haslanmis yumurta
2 dilim karpuz
Yulaf kepekli bir bardak light sut
Genelde ne kadar cok yesem de acikiyorum butun gun evde oldugum icin sahurda cok az yiyorum :)cok iyi ama inş aacıkmazsın
hosgeldin canim. insallah diledigimiz kiloya kavusuruzkızlar selam bugün gördüm topiğinizi inanın tam aradığım bir konuydu bende birbirimize destek olacak hergün ne yediğimi yazabileceğim bir konu arıyordum ve buldumm
ben 28 yaşında 1 yıllık evli 168 boyunda 59 kiloda sürekli oturarak çalışan bir bayanım evlendiğimde 53 kiloydum yeni kilo almaya başladım yine 53-52 civarında olmak istiyorum bugün yine börek yedim kaçırdm tam kafamda bitiriyorum diyorum ama irademe karşı koyamıyorum sizinle yazıştıkça eminimki bu böyle olmayacak hep beraber birbirimize destek verelim şimdi yeşil çayımı içeceğim :)))
Kardesim de bi suru abur cubur almis ama yemicem kararliyim