Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

bende spor yapamıyorum malesef dün yapacaktım eve gittiğimde yemeğim hazırdı fakat hastalandığım için ağrım çok vardı bugün hemen yemek yapıp jlllian deneyeceğim level programını tam anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim level 1 i 10 gün boyunca yapıp sonra 2 ye geçiyoruz 10ar günden toplam 30 gün yapıyor doğru anlamış mıyım kızlar:26:

bende spor yapamıyorum malesef dün yapacaktım eve gittiğimde yemeğim hazırdı fakat hastalandığım için ağrım çok vardı bugün hemen yemek yapıp jlllian deneyeceğim level programını tam anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim level 1 i 10 gün boyunca yapıp sonra 2 ye geçiyoruz 10ar günden toplam 30 gün yapıyor doğru anlamış mıyım kızlar:26:

her level 10ar gün yapılıyor canım doğru anlamışsın :)

hala hastayım oruç tutamıyorum perşembe başlarım arıtk oruca bende :))

sabah bir bardak su arkasından da öylesine bi kuru kayısı yedim ama cidden bağırsakları çalıştırıyormuş bundan sonra orucumu da kuru kayısıyla açmayı düşünüyorum oruçluyken bağırsaklarım hiç çalışmıyor tokken de kayısı etki etmiyor :KK43:((

12de: bir yumurta, bir küçük şeftali, birazcık da acılı patates gibi bişey yedim ve tabi yeşilçay
1 buçukta: leslie 2 mil ardından jillian level 3/8. günümü yaptım.(jillianı bırakmayı düşünüyodum ama sanırım gidebildiği yere kadar devam edicem)
4te:bir tane haşlanmış mısır

bu arada acıkınca günde 10 fındık falan yiyodum meğerse çok da masum değilmir bir fındığı eritmek için 1 dk yürüyüş gerekiyomuş :KK43:

ayrıca kafayı da yedim sanırım iyice en ufacık bişeyin kalorisini hesaplıyorum falan :KK43: sanki her yediğim kilo aldırcak gibi hissetmeye başladım :KK43: sonunda zayıflıcam diye psikologluk olmıyım da :KK70:

Son düzenleme:
12de: bir yumurta, bir küçük şeftali, birazcık da acılı patates gibi bişey yedim ve tabi yeşilçay
1 buçukta: leslie 2 mil ardından jillian level 3/8. günümü yaptım.(jillianı bırakmayı düşünüyodum ama sanırım gidebildiği yere kadar devam edicem)
4te:bir tane haşlanmış mısır
6da:yulaf kepekli sut
Iftar: corba, ispanak, salata

Suan ise dondurma yedim dayanamadim hem de bu saatte :KK43: belki birazdan ceza olarak leslie 2mil yaparim yarim saatcik.bu saatte yemenin cezasi olsun bana bu da :KK43:

6da:yulaf kepekli sut
Iftar: corba, ispanak, salata

Suan ise dondurma yedim dayanamadim hem de bu saatte :KK43: belki birazdan ceza olarak leslie 2mil yaparim yarim saatcik.bu saatte yemenin cezasi olsun bana bu da :KK43:

Cok iyi :))) haftada 1 gun kendine odul vermis gbi dusun dondurmayi bence :)) bende bugun pilavi abarttim biraz ama artik okadar takmiyorum yoksa ictgm suyun bile kalorisini hesaplamaya calisir duruma gelicem :KK43:((

11de: yulaf kepegi ve seftaliyle yogurt, bir haslanmis misir
1 gibi les mil 2 ve jillian
3te: limonlu yagsiz tuzsuz salata

Cok iyi :))) haftada 1 gun kendine odul vermis gbi dusun dondurmayi bence :)) bende bugun pilavi abarttim biraz ama artik okadar takmiyorum yoksa ictgm suyun bile kalorisini hesaplamaya calisir duruma gelicem :KK43:((

Ne odulu canim ya yillardir kendime her gun odul vermisim zaten varsin odulsuz olsun :KK70:bende ayniyim herseyin kalorisini hesapliyorum cok yersem de cok pisman oluyorum :KK43:

bu arada acıkınca günde 10 fındık falan yiyodum meğerse çok da masum değilmir bir fındığı eritmek için 1 dk yürüyüş gerekiyomuş :KK43:

ayrıca kafayı da yedim sanırım iyice en ufacık bişeyin kalorisini hesaplıyorum falan :KK43: sanki her yediğim kilo aldırcak gibi hissetmeye başladım :KK43: sonunda zayıflıcam diye psikologluk olmıyım da :KK70:

aynen bende hesaplıyorum kafamda paranoyakmıyım diyorum sonra kendime :)

1 dakika yuruyus mu cok iyimis, ben her gun bir saat yursem o zaman 600 findigi korkmadan yiyebiliyor muyum:))
hesabinizda bir yanlislik olmasi lazim.

10 adet findik 90 kalori ekstra 20 dakika yuruyus yapar.

Spor aslinda cok fazla kalori yakmiyor, gunluk bazal kalori ihtiyacimiz icinda, ama ekstra yarattigi etki sayesinde kilo verebiliyoruz.
Yani yememiz gerekirken findik yersek o kadar kalori, ama gunluk kalori miktarimizi almamiz lazim, bunun bu kadarlik bir kismini da kuruyemis tarzi seylere vermek oldukca saglikli, ama sorun 10 degil 20 findik yedigimizde cikiyor:))

findik kalori
KURUYEMİŞ fındık (1 adet) adet KURUYEMİŞ - fındık (1 adet) 9 kalori sepeti

Yurume kalori suresi
Kilo Süre Hýz Kalori
70 1 Saat 4 km 252
70 1 Saat 5.6 km 288
80 1 Saat 4 km 270
80 1 Saat 5.6 km 312
90 1 Saat 4 km 300
90 1 Saat 5.6 km 348
100 1 Saat 4 km 318
100 1 Saat 5.6 km 360

11de: yulaf kepegi ve seftaliyle yogurt, bir haslanmis misir
1 gibi les mil 2 ve jillian
3te: limonlu yagsiz tuzsuz salata

6da yulaf kepekli sut
Iftar: corba, sebze yemegi, salata

Demin de sutlu irmik tatlisi yedim iki dilim biliyorum cok oldu ama odul olsun bu da nasilsa yarin oruc tutucam ondan rahatim biraz :)

6da yulaf kepekli sut
Iftar: corba, sebze yemegi, salata

Demin de sutlu irmik tatlisi yedim iki dilim biliyorum cok oldu ama odul olsun bu da nasilsa yarin oruc tutucam ondan rahatim biraz :)

Bunu yazdiktan sonra gittim leslie 2 mil yaptim o tatliyi eritmek icin odul falan kalmadi yani :KK70: neyse yarin orucum

Sahur: bir haslanmis yumurta, 3-4 dilim karpuz, bir kare pide, cok az peynir

77 kılodan 66 kıloya dustum.
Ama ramazan benı mahvettı resmen..
uyku duzenım - spor ve beslenme duzenım alt ust oldu
Benım de hedefım 50 kılo olmak.
Kabul edersenız ramazandan sonra burdayım :)
O zamana kadar verdıgım kıloyu muhafaza etmeye calısıcam . ödüm patlıyor kılo alıcam tekrar dıye

Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.:KK3:
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim:KK23::KK16:

Benim tavsiyem aksamlari kaloriyi kestinmi bu is biter. Bir sayfa var orada kalori miktarlari yaziyor oradan gunluk kalorimi hesapliyorum. Vallahi kilolar eriiyor gidiyor.

Kizlar bende kalori hesapliyorum, valla kilolarida veriyorum, ama aksama sadece salata yaninada su... Perisan bir haldeyim ama kiloda veriyorum.....Bunun yaninda vitamin destegide aliyorum, allah icin yoksa butun gun basim donuyor....:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Aksam yemegimin porsiyonlarini kuculttum hic sknti yok ama meyvaya hayir diyemiyorum ben ya :KK43:( yine 1 seftali 12 kiraz 2 de erik yedim :///

2 haftadır tartılmıyorum bugün tartıma pil alıp tartılacağım çok merak ediyorum aslında reglim daha bitmedi haftaya belli olur tam kilom ama yine de çok merak ediyorumm inş kilo vermişimdir her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ekmek yemiyorum umarım bi faydası olmuştur :18:

X