Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Iftarda ara vererek yemeyi basaramadm her zamanki gibi ama yavas yavas yedim.iftar menum :
Bir kase corba
3 4 kasik sebze yemegi
Ekmek yemedigim icin de yarim dilim borek
Salata

Iyi sanki ne dersiniz kizlar hafif yaptim gene :) bence iftarda cok yesek de sahura dikkat etmeliyiz yedikten sonra hemen uyuyoruz cunku.

Son düzenleme:
2saat once yurumeye basladim ve 1 saat yuruyus yaptim...iftar vaktide 1 kepce corba sonra 10 dk bekledim.. 1 patlican dolmasi 2y.k yogurt.Ara vermem okadar iyi olduki sofradaki baska hicbirseye elimi surmedim cok mutluyummmm yarim saat sonra da 30 dk plates yapicam :)))

Merhaba yazdiklarinizi okudumda supersinizzz..:)) bende okadar skldimki kilolu olmaktan hele son aylarda 10kiloya yakin aldim zaten kiloluydum daha da kilo ekledim.Ramazani avantaja donusturmek istiyorum. Cuma gunu basladim bende 80 kiloydum boyum 162 yasimda 24.. bugun 78 cikiyorum. Eylule kadar 15 kilo vermeyi istesem cok mu olur acaba :KK43:((
merhaba yooo çok değil 15 kilo sağlıkla verilebilecek bir kilo inşallah başarırsın

Iftarda ara vererek yemeyi basaramadm her zamanki gibi ama yavas yavas yedim.iftar menum :
Bir kase corba
3 4 kasik sebze yemegi
Salata

Iyi sanki ne dersiniz kizlar hafif yaptim gene :) bence iftarda cok yesek de sahura dikkat etmeliyiz yedikten sonra hemen uyuyoruz cunku.
hafif bencede tebrikler

2saat once yurumeye basladim ve 1 saat yuruyus yaptim...iftar vaktide 1 kepce corba sonra 10 dk bekledim.. 1 patlican dolmasi 2y.k yogurt.Ara vermem okadar iyi olduki sofradaki baska hicbirseye elimi surmedim cok mutluyummmm yarim saat sonra da 30 dk plates yapicam :)))

bende oruçlu değilim cumaya kadar ama alıştırma yapmak için bugün orucum gibi yaptım:KK9:sabah domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim bütün gün sadece su içtim iftardada 1 kepçe ayranlı soğuk çorba 3 kaşık mantarlı tavuk sote avuç içi kadarda pide yedim şimdide sadece su içiyorum sabah yine aynını tekrarlıycam inşallah:KK15:

Jillianimi yaptim iftardan 1 bucuk sa sonra ama tam yapamadm yeni gectigim icin level3e :KK43: anlayamadim tam ve cok yorucu hareketler vardi pes etmeye yeltendim kac kere.yarim yarim yapmama ragmen gene su gibi kaldim 1 sa sonra kucuk bi seftali yedim.
Varmi benim gibi jillian yapan kizlar?

Bir kase corba
3 4 kasik sebze yemegi
Salata

bencede hafif benim yediklerimi görsen :KK17:sahuru pek yiyemedim acıkmamısım :KK1:

kızlar selam bugün gördüm topiğinizi inanın tam aradığım bir konuydu bende birbirimize destek olacak hergün ne yediğimi yazabileceğim bir konu arıyordum ve buldumm
ben 28 yaşında 1 yıllık evli 168 boyunda 59 kiloda sürekli oturarak çalışan bir bayanım evlendiğimde 53 kiloydum yeni kilo almaya başladım yine 53-52 civarında olmak istiyorum bugün yine börek yedim kaçırdm tam kafamda bitiriyorum diyorum ama irademe karşı koyamıyorum sizinle yazıştıkça eminimki bu böyle olmayacak hep beraber birbirimize destek verelim şimdi yeşil çayımı içeceğim :)))

Benim sahur menumde ;
5 siyah zeytib
2 dilim peynir
Domates salatalik maydanoz
1 tk bal ve yesil cay ama bunlari yer yemez hemen yatiyorum uykuma hayir diyemiyorum :KK43:(((

kızlar selam bugün gördüm topiğinizi inanın tam aradığım bir konuydu bende birbirimize destek olacak hergün ne yediğimi yazabileceğim bir konu arıyordum ve buldumm
ben 28 yaşında 1 yıllık evli 168 boyunda 59 kiloda sürekli oturarak çalışan bir bayanım evlendiğimde 53 kiloydum yeni kilo almaya başladım yine 53-52 civarında olmak istiyorum bugün yine börek yedim kaçırdm tam kafamda bitiriyorum diyorum ama irademe karşı koyamıyorum sizinle yazıştıkça eminimki bu böyle olmayacak hep beraber birbirimize destek verelim şimdi yeşil çayımı içeceğim :)))
hosgeldin canim. insallah diledigimiz kiloya kavusuruz:KK16:

bende hem iftarda hem sahurda az yiyorum.
dun iftarda mesela 1 kase light yogurt yedim, sonra 1 dilim zencefilkurabiyesi (tam adini bilmiyorum, ama Hollandada mesur) Yaninda 1 t k recel. birkac saat sonrada bir meyve yedim. (biraz kalvalti gibi oldu, ama sikayetci degilim)

Sahurdada 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalik. ve 1 meyve.

Ve butun gece boyu yatamadigimdan bol bol su (bir an patlicam sandim:KK1:)

Iftar menum:
Corba
Bir tane hurma
Bir tane firinda karniyarik
Cacik

Gene hafif yedim sanirim yasasin :)

Bende iftardan once yine 1 saat yurdum iftardada haslanmia tavuk salata ve ayran .. :)) simdi kahvemi iciyorum sade turk kahvesi yaninda 2 kuru kayisim :)) eskiden lokum olurdu yaninda ahhh ahhh :KK43:((

X