- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- Konu Sahibi seyhanmerve
Ay cok saol :) inancim gitmis olsada sonunu merak ediyorum:)Canim hosgeldin aramiza. Insallah basaririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok saol :) inancim gitmis olsada sonunu merak ediyorum:)Canim hosgeldin aramiza. Insallah basaririz
ramazan da programm su kizlar. ben zaten ekmek yemiyorum. gece yumurta haslamayi düşünüyorum ceviz iste kahvalti lik. iftarda da corba karpuz ana yemek iste ne yaparsam sonra da oynamayi düşünüyorum. tatlı yok kesinlikle. kızlar ben bayrama allahın izniyle 62 yi kafam a koydum.. ne kaldiki 9 kilo :) eger egzersiz spor vb. seyler yapilirsa bence sagliksiz olmaz. insallah hepbirlikte istedigimiz kilolar a ulasiriz. benim teklifime cevap gelmedi cumalari tarti günü yapalım mi demistim. insan buraya yazicam diye bi kere vermek istiyor. siz bilirsniz yine ..
Ay gunlerdir evde duran kekten sadece iki dilim yemisim unutmusum keki oylece resmen :) ama canim cekmedi gorunce yemedim.ilk sahurumu yaptim peynir salata domates karpuz yumurtayla cok yemedim butun gun yatiyorum zaten :)
kızlar yorumları okudum da bence kiloya bu kadar kafayı takmayın, mesela hedefiniz 60sa ama 65te 60 gibi görünmeye çalışın, önemli olan ne kadar inceldiğiniz, tabi ne kadar kilo verildiği de önemli ama incelmek kadar değil
Kizlar beni de alin araniza 175 boyunda 67kikiloyum.hedefim 60. 3haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek ilerleme kaydedemedim sanirim ara sira bozdugum icin.ama onu bile hic abartmadim.jilian yapiyorum level3teyim.ramazanla beraber sıkı tutmayi dusunuyorum ama spor yapip dikkat ettigim halde kilo verememem sinirimi bozdu cokmus durumdayim
canim ben genelde sabah ac karina tartiliyorum dogru olan bu diye biliyorum. bende allah kabul ederse orucluyum aksam iftardan once tartilmayi düşünüyorum. gece yediklerimiz sabaha direk cikar yani.. tamam pazar günleri tartilalim . ama pek bi azimsiz görüyorum ben sizi ya. umutsuzluga kapılmayın kizlar. akşam yemeden önce bi tabak corba ve suyla baslayin zaten doyarsiniz.bu ar ad a tatli kesinlikle yemeyin. bi gününü z bosa gitmiş olur.Kizlar bende sahurda domates, salatalik peynir yedim, fakat uzun zamandir yemedigim icin 3ince sucuk dilimi yedim, umarim birsey olmaz ve gene bol su ictim aksamdan beri. Aksama da zaten bol su ile ictik mi oldu bu is, mide sisti demektir.
Fakat biri bana akil versin, pazar gunu hangi ara tartilicam, sabah kalkinca desem sahurdadaki yediklerim etkilermi acaba. Ama sahura kalkmadan desem aksamki erimismidir acaba? Isin icinden cikamadim.
Ayrica kizlar dinlene dinlene spor yapalim, yoksa insan cabik susuyor
Kizlar bende sahurda domates, salatalik peynir yedim, fakat uzun zamandir yemedigim icin 3ince sucuk dilimi yedim, umarim birsey olmaz ve gene bol su ictim aksamdan beri. Aksama da zaten bol su ile ictik mi oldu bu is, mide sisti demektir.
Fakat biri bana akil versin, pazar gunu hangi ara tartilicam, sabah kalkinca desem sahurdadaki yediklerim etkilermi acaba. Ama sahura kalkmadan desem aksamki erimismidir acaba? Isin icinden cikamadim.
alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde alıntı simgesi var ona bi çentik atıyosun hepsini okuyup bitirdikten sonra en alttaki konuya cevap veri tıklayınca mesaj yazıcağın kutunda işaretlediğin mesajlar çıkıyor parantezlerin dışında kalacak şekilde cevap yazıyosuncanım aynı anda nasıl herkese cvp veriosun banada ögret
yaaaaMalesef 1 kg eksik gösteriyomuş pili zayıflamış
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin canım gerçi ben başlayamadım cumaya inşallahKizlar bende sahurda domates, salatalik peynir yedim, fakat uzun zamandir yemedigim icin 3ince sucuk dilimi yedim, umarim birsey olmaz ve gene bol su ictim aksamdan beri. Aksama da zaten bol su ile ictik mi oldu bu is, mide sisti demektir.
ben sahura kalkınca tartılmayı düşünüyorum çünkü iftardan sonra bişey yemiycem teravihtede yediklerimi eritirim iftardan önce tartılmak çok doğru gelmiyor bütüngün su kaybediceğimizden sağlıklı bir sonuç olmaz gibicanim ben genelde sabah ac karina tartiliyorum dogru olan bu diye biliyorum. bende allah kabul ederse orucluyum aksam iftardan once tartilmayi düşünüyorum. gece yediklerimiz sabaha direk cikar yani.. tamam pazar günleri tartilalim . ama pek bi azimsiz görüyorum ben sizi ya. umutsuzluga kapılmayın kizlar. akşam yemeden önce bi tabak corba ve suyla baslayin zaten doyarsiniz.bu ar ad a tatli kesinlikle yemeyin. bi gününü z bosa gitmiş olur.
Merhaba yazdiklarinizi okudumda supersinizzz..:)) bende okadar skldimki kilolu olmaktan hele son aylarda 10kiloya yakin aldim zaten kiloluydum daha da kilo ekledim.Ramazani avantaja donusturmek istiyorum. Cuma gunu basladim bende 80 kiloydum boyum 162 yasimda 24.. bugun 78 cikiyorum. Eylule kadar 15 kilo vermeyi istesem cok mu olur acaba ((
tsk ederimm :)) umarim bu sefer basaricamm iftardan 1 saat once yuruyuse baslycam smdi sonrada hemen acarim orucumu boylece sususzluk hissetmem diyorum..tek sorunum bakalim sahurda nasil tutucam kendimi uyku sersemi okadar yiyorum ki ((Hoş geldin canım bu kararı almakla iyi etmişsin kilo başa bela .bence eylüle kadarki hedefin çok gibi yani olur belki başarırsın.Ama başaramasanda bunalır ve motivasyonunu kaybeder hayal kırıklığına uğrarsın.Yinede kendini en iyi sen tanırsın canım hepimize kolay gelsin inşallah istediğin hedefe ulaşırsın en kısa zamanda
Peki canim bende o zaman iftardan once tartilicam. Yok zaten tatli yemiyorum, ben corbacida degilim, bunun yerine bol light yogurt ve yesillikcanim ben genelde sabah ac karina tartiliyorum dogru olan bu diye biliyorum. bende allah kabul ederse orucluyum aksam iftardan once tartilmayi düşünüyorum. gece yediklerimiz sabaha direk cikar yani.. tamam pazar günleri tartilalim . ama pek bi azimsiz görüyorum ben sizi ya. umutsuzluga kapılmayın kizlar. akşam yemeden önce bi tabak corba ve suyla baslayin zaten doyarsiniz.bu ar ad a tatli kesinlikle yemeyin. bi gününü z bosa gitmiş olur.
Amin canim insallahHAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAAAAR
alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde alıntı simgesi var ona bi çentik atıyosun hepsini okuyup bitirdikten sonra en alttaki konuya cevap veri tıklayınca mesaj yazıcağın kutunda işaretlediğin mesajlar çıkıyor parantezlerin dışında kalacak şekilde cevap yazıyosun
yaaaa
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin canım gerçi ben başlayamadım cumaya inşallah
ben sahura kalkınca tartılmayı düşünüyorum çünkü iftardan sonra bişey yemiycem teravihtede yediklerimi eritirim iftardan önce tartılmak çok doğru gelmiyor bütüngün su kaybediceğimizden sağlıklı bir sonuç olmaz gibi
Canim hosgeldin, insallah dedigin gibi avantaja donusturmek.Merhaba yazdiklarinizi okudumda supersinizzz..:)) bende okadar skldimki kilolu olmaktan hele son aylarda 10kiloya yakin aldim zaten kiloluydum daha da kilo ekledim.Ramazani avantaja donusturmek istiyorum. Cuma gunu basladim bende 80 kiloydum boyum 162 yasimda 24.. bugun 78 cikiyorum. Eylule kadar 15 kilo vermeyi istesem cok mu olur acaba ((
Aman canim neolur hedefini dusun, tabikide seni yeme diye zorlamiyorumda dikkat etmeye calisBenim midem simdiden zil caliyo iftarda saldirmasam bari simdi bi de iftardan once mekik cekmeyi dusunuyorum metabolizmam calissin bari agir spor da yapamayacagima gore