Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

12de bir orta seftali, 4 erik, yesilcay
4 gibi 2 kuru kayisi 5 findik ve yesilcay
6 ya dogruda yagsiz bir bardak sut icicem
Oruc olmayinca iftar da zaten gec saatte gunu hafif gecirmeyi dusunuyorum aksam nasilsa yicem :))

Kizlar bugun baya yedim corba tereyagli pilav tavuk derken costum :KK43: gun boyu cok kalori almadim gene gunu kurtarmis oldugumu dusunuyorum.spor da yaptimmi tamamdir.ama gene de kendimi suclu hissediyorum :KK43:

selam :KK16: kimse gelmemiş kilo bildirimlerinizi iftardan önce tartılıp yapıcaksınız galiba ben biraz önce tartıldım 1 kilo vermişim görünüyor ama fazla aktivite yapmıyorum tansiyonum düştüğü için akşam teravihe gidiyorum sadece hareketim o bayrama kadar istediğim kiloyu veremiycem galiba:KK14:

selam :KK16: kimse gelmemiş kilo bildirimlerinizi iftardan önce tartılıp yapıcaksınız galiba ben biraz önce tartıldım 1 kilo vermişim görünüyor ama fazla aktivite yapmıyorum tansiyonum düştüğü için akşam teravihe gidiyorum sadece hareketim o bayrama kadar istediğim kiloyu veremiycem galiba:KK14:

Verirsin canim ya pes etme :KK43: ben kilo bildirimi yapamicam hastayim siskinligim var ama genede tartida azalmis gozukuyorum kesin bildirimi haftaya yapicam :)

12de: bir yumurta, bir orta seftali, yesilcay
3te: 2 kuru kayisi, 10 tane findik
6da: bir bardaktan biraz daha fazla sutle yulaf kepegi

Simdilik boylee :) iftarda fazla kacirmamak umidiyle :)

Kizlaaarrr tartildim ve cooook mutluyum, sonunda hayatimda ilk defa 50li rakamlari gordum:KK52:Suan 59um.
Hatta ve hatta bundan bir iki ay once bir pantalon almistim, birazcik dar geliyordu (ozellikle gobek-basen kisimlarinda) ama genede almistim. Suan rahatca giribiliyorum icine:nazar::nazar::nazar::KK16: Rabbim bozmasin insallah.
Devam kizlar, hic birsey icin gec degil. sakin bugun nasil osla bozdum, yada batti balik yan gider hesabi yapmayin!
Tabikide bende bazen kendimi tutamadigim oluyorum fakat su son donemde baya citti bir sekilde buna odakliyim. Onumde daha yol var insallah onlarda biticek.

Basaricaz kizlar ben buna inaniyorum:KK16:

12de: bir yumurta, bir orta seftali, yesilcay
3te: 2 kuru kayisi, 10 tane findik
6da: bir bardaktan biraz daha fazla sutle yulaf kepegi

Simdilik boylee :) iftarda fazla kacirmamak umidiyle :)

Iftar menum: bir kase corba, semizotu yemegi, 1 tane patatesli haslanmis icli kofte, ayran

Daha sonra jillian yaptim simdi de atistirmalik 5 tane findik yedim daha da bisey yemem sanirim

Son düzenleme:
Kizlaarr kendime hedef de belirledim agustosun sonuna kadar 60 olmaliyim yani 6 kilo vermeliyim umarim basaririm :KK43:

Kizlaaarrr tartildim ve cooook mutluyum, sonunda hayatimda ilk defa 50li rakamlari gordum:KK52:Suan 59um.
Hatta ve hatta bundan bir iki ay once bir pantalon almistim, birazcik dar geliyordu (ozellikle gobek-basen kisimlarinda) ama genede almistim. Suan rahatca giribiliyorum icine:nazar::nazar::nazar::KK16: Rabbim bozmasin insallah.
Devam kizlar, hic birsey icin gec degil. sakin bugun nasil osla bozdum, yada batti balik yan gider hesabi yapmayin!
Tabikide bende bazen kendimi tutamadigim oluyorum fakat su son donemde baya citti bir sekilde buna odakliyim. Onumde daha yol var insallah onlarda biticek.

tebrikler:KK16:darısı benim başıma inşallah

Verirsin canim ya pes etme :KK43: ben kilo bildirimi yapamicam hastayim siskinligim var ama genede tartida azalmis gozukuyorum kesin bildirimi haftaya yapicam :)

canım bişey soracağım ben 2 hafta önce 58,6 olarak tartılmıştım dün tartıldım 58,2 ve bugün regl oldum şişkinlik ne kadar farkeder kilo vermiş mi oluyorum bu durumda acaba ben :))

11 buçukta: bir yumurta, bir kuru kayısı, bir kare pide, kk peynir, yeşilçay
1 buçuk gibi leslie 2 mile başladım ardından jillian
4te: 3-4 kasık ev yogurdu bir küçük şeftali, 2 kuru kayısı yulaf kepeğini karıştırıp yedim

Şu mesajım benı nasıl sarsıp kendıme getirdi anlatamam sana :))) hafta sonu annemlerdeydik ve rejim namına bişey kalmadı hatta mide krampları yasadım yemekten :KK43:( bugun kesınlıkle bozmadan duzgun beslenmenın hayalını kurarken eşim makarna istedi akşam acaba şöle soslu bi makarnamı yapsam iftra gibi düşünürken bu mesajı okudum ve az yemek ve salata yapıcam kendime teşekkür ederim o 59u gorsem heralde sevinçten ağlarım 60.5 idim haftasonundan önce tebrikler canım ve teşekkürlerrr :KK70:DDD

11 buçukta: bir yumurta, bir kuru kayısı, bir kare pide, kk peynir, yeşilçay
1 buçuk gibi leslie 2 mile başladım ardından jillian
4te: 3-4 kasık ev yogurdu bir küçük şeftali, 2 kuru kayısı yulaf kepeğini karıştırıp yedim

6 gibi bi kucuk salata yedim
Iftar menum: corba, haslanmis et ve bir kucuk patates

Ve yarindan itibaren strateji degistiriyorum.jilliani bitirmeye 3 gun kalmisken birakiyorum daha hafif sporlar yaparak tartida eksilmeyi denicem. Sıkılasma islemini sonraya birakiyorum simdilik

Son düzenleme:
Gunde yaklasik 2 saat yuruyorum 4.5 kg verdim ama hic incelme yokk :KK43:( cok sinir oldum kendime nerede yanlis yapiorum acaba ://

Bugun yediklerimde
1dilim kepek ekmegi
1kofte
4 yk bamya
Salata

Yediklerimede dikkat ediyorum sporda yapiyorumbgn 11. Gunum neden incelemiyorum bennn :KK43:((

Bugun yediklerimde
1dilim kepek ekmegi
1kofte
4 yk bamya
Salata

Yediklerimede dikkat ediyorum sporda yapiyorumbgn 11. Gunum neden incelemiyorum bennn :KK43:((

valla canım bende de aynı sorun var 1 aydır devam ediyorum herkes zayıflamışssın diyo ama ben tartıda bişey farkedermiyorum :KK43:

X