-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Günaydın, sonunda tartıldım.70.8 olmuşum 12 günde 1200 gr gitti yinede hiç yoktan iyidir :)
olsun iki gün içinde 1.5 kilo verdiğimi biliyorum bazen bii anda gidiyor :)
yarın yepyeni güne baslayalım verelim kiloları bende sacma sapan yaptım bir haftadı rbide ramazan geliyor ondan korkuyorum
araniza katilmakta sakincasi yokda bende varimaslinda 6 haziranda güzel bir beslenme programmi ve haftada 5-6 kere spora giderek gayet güzel zayifliyordum....yag oranim düsüp kas oranim yükseliyordu....fazla kasmiyordum sekerparemide yiyordum...yada sabah kahvaltisini aceleye getiren birisi oldugumdan ve sevmedigimden süzme yogurt + cilek+süt + tarcin+badem+ keten tohumu ile yaptigim protein shake iciyordum gayet tok tutucu hazirlanmasi kolay....ve her yere rahatlikla götürülüyor....ammaaaa gel gelelim bacagimi sakatladim kosarken..doktor kasini incitmissin dedi 1 hafta spor yok....pazartesi en son kosdum carsamba doktora gittim...kosuya cikmaktan spor salonuna gitmekten artik tam zevk almisken.... spor yok derken moralim biraz bozuldu abur cubur yedim yine maalesef yaklasik 2 kilo geri aldim yarin yeniden basliycam hem diyete....ama hafif yürüyüs denigcem yada bisiklet sürcem...callanetics diye egzersizler varmis vücüdü SIKIlastiriyormus onlari yapmaya caliscam....+ rezene, anason,biberiyle cayimi icmeye calisiyorum selülit icin...26 temmuza kadar suanki 42 den 38 beden kot pantolon olsa raziyim....kilo degil asil önemli olan vücüdün SIKIligi ve ölcüsü
araniza katilmakta sakincasi yokda bende varimaslinda 6 haziranda güzel bir beslenme programmi ve haftada 5-6 kere spora giderek gayet güzel zayifliyordum....yag oranim düsüp kas oranim yükseliyordu....fazla kasmiyordum sekerparemide yiyordum...yada sabah kahvaltisini aceleye getiren birisi oldugumdan ve sevmedigimden süzme yogurt + cilek+süt + tarcin+badem+ keten tohumu ile yaptigim protein shake iciyordum gayet tok tutucu hazirlanmasi kolay....ve her yere rahatlikla götürülüyor....ammaaaa gel gelelim bacagimi sakatladim kosarken..doktor kasini incitmissin dedi 1 hafta spor yok....pazartesi en son kosdum carsamba doktora gittim...kosuya cikmaktan spor salonuna gitmekten artik tam zevk almisken.... spor yok derken moralim biraz bozuldu abur cubur yedim yine maalesef yaklasik 2 kilo geri aldim yarin yeniden basliycam hem diyete....ama hafif yürüyüs denigcem yada bisiklet sürcem...callanetics diye egzersizler varmis vücüdü SIKIlastiriyormus onlari yapmaya caliscam....+ rezene, anason,biberiyle cayimi icmeye calisiyorum selülit icin...26 temmuza kadar suanki 42 den 38 beden kot pantolon olsa raziyim....kilo degil asil önemli olan vücüdün SIKIligi ve ölcüsü
günaydın hanımlar haftasonu giremedim foruma evdeydim temizlik vardı çok yoruldum hiç dinlenemedim o kadar iş yaptım ama hiç kilo gitmedi belliki öğlen arası bi tartılayım bakayım 300 gram gitse razıyım :)
Günaydın sabahları aç karna tartıldığın kilon en doğru sonucu verir canım...
evet biliyorum ama sabah işe zor yetiştim tartılmaya fırsatım olmadı öğlen tartılırım yarında sabah tartılırım :) pantolondan anlıyorum aslında gitmediğini ama 100 -200 gram bile gitse benim için başarıdır tabi devamını getirmekte önemli
Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim
Ben bugün başladım diyete yine forumdan bulduğum bir diyeti deniyorum. 1Haftada 3,5 kilo söyleniyor çok inanmadım ama deneyerek görücem bunu 2 kilo bile olsa yeterli :) 28 eylülde nişanım seneyede düğünüm var ve 168 boy 70 kiloyum. giydiğim hiç birşey yakışmıyor aynaya baktığım zaman mutlu olmak yerine suratım asılıyor yani ne yaparsak önce kendimize kızlar. manken gibi kızlarıı görünce fesatlıktan kuduran tek ben değilimdir
haydii kızlarr el ele
sakincasi olurmu canim, hosgeldinayrica gecmis olsun.
Bahsetigin callanetics youtubedan mi bakiyorsun?
yarın yepyeni güne baslayalım verelim kiloları bende sacma sapan yaptım bir haftadı rbide ramazan geliyor ondan korkuyorum
burdaki linke tikla :http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
ilk sayfada indirmek icin linkler mevcut istegine göre indirebilirsin.....cok kolay gözükebilir ama inanin zorluyor insani dün ilk günümdü videoda 19 saatlik calismanin ardindaki resimleri görünce insan motive oluyor bakalim bendede öyle bir degisim olcakmi
hosbuldum arkadaslar tskler umarim hepimizi istedigimiz hedefe ulasiriz.
Ramazan icinde birseyler düsünmek gerek kizlar bizim evde sahurda her zaman börek makarna tarzi seyler olurben sahurda proteinli gidalar + salata tüketmeye caliscam....aksam sahurda 1 kase corba bol salata sonra doymus oluyorum zaten....teraviye gidenler yürüyerek giderek camiye....yada iftardan 1-2 saat sonra bir sekilde spor yapilabilir .....evde ip atlama gibi.
Ben bugün başladım diyete yine forumdan bulduğum bir diyeti deniyorum. 1Haftada 3,5 kilo söyleniyor çok inanmadım ama deneyerek görücem bunu 2 kilo bile olsa yeterli :) 28 eylülde nişanım seneyede düğünüm var ve 168 boy 70 kiloyum. giydiğim hiç birşey yakışmıyor aynaya baktığım zaman mutlu olmak yerine suratım asılıyor yani ne yaparsak önce kendimize kızlar. manken gibi kızlarıı görünce fesatlıktan kuduran tek ben değilimdir
haydii kızlarr el ele
Bugünü çok yemek yiyerek geçirdim yarın yepyeni bir güne başlamak istiyorum bende boynumun tutukluğu hala geçmedi.Yarın hafif w-egzersizlerede başlicam yeniden başlicam diyete...
arkadaslar bugün itibari 7 temmuza kadar ay kücülüyor.....ve gercekten ayin etkisi oluyor insan vücüdünda....ay kücüldügü zaman gayret gösterin diyeti bozmamaya hem daha cok hem daha kolay kilo veriyoruz aslinda.....bugün indirimdeki Halley bana beni al beni satin al dedi direndimmm
haydii kızlarr el ele