Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Hoşgeldin canım inşallah istediğin bedene düşersin yeterki istee...

günaydın hanımlar haftasonu giremedim foruma evdeydim temizlik vardı çok yoruldum hiç dinlenemedim o kadar iş yaptım ama hiç kilo gitmedi belliki öğlen arası bi tartılayım bakayım 300 gram gitse razıyım :)

hoşgeldin geçmiş olsun cnm

Günaydın sabahları aç karna tartıldığın kilon en doğru sonucu verir canım...

Günaydın sabahları aç karna tartıldığın kilon en doğru sonucu verir canım...

evet biliyorum ama sabah işe zor yetiştim tartılmaya fırsatım olmadı öğlen tartılırım yarında sabah tartılırım :) pantolondan anlıyorum aslında gitmediğini ama 100 -200 gram bile gitse benim için başarıdır tabi devamını getirmekte önemli

Pardon çalıştığını bilmiyodum umarım gitmiştir

Ben bugün başladım diyete yine forumdan bulduğum bir diyeti deniyorum. 1Haftada 3,5 kilo söyleniyor çok inanmadım ama deneyerek görücem bunu 2 kilo bile olsa yeterli :) 28 eylülde nişanım seneyede düğünüm var ve 168 boy 70 kiloyum. giydiğim hiç birşey yakışmıyor aynaya baktığım zaman mutlu olmak yerine suratım asılıyor yani ne yaparsak önce kendimize kızlar. manken gibi kızlarıı görünce fesatlıktan kuduran tek ben değilimdir

haydii kızlarr el ele

Hoşgeldin canım yalnız değilsin

sakincasi olurmu canim, hosgeldin ayrica gecmis olsun.
Bahsetigin callanetics youtubedan mi bakiyorsun?

burdaki linke tikla :http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
ilk sayfada indirmek icin linkler mevcut istegine göre indirebilirsin.....cok kolay gözükebilir ama inanin zorluyor insani dün ilk günümdü videoda 19 saatlik calismanin ardindaki resimleri görünce insan motive oluyor bakalim bendede öyle bir degisim olcakmi

yarın yepyeni güne baslayalım verelim kiloları bende sacma sapan yaptım bir haftadı r bide ramazan geliyor ondan korkuyorum

hosbuldum arkadaslar tskler umarim hepimizi istedigimiz hedefe ulasiriz.
Ramazan icinde birseyler düsünmek gerek kizlar bizim evde sahurda her zaman börek makarna tarzi seyler olur ben sahurda proteinli gidalar + salata tüketmeye caliscam....aksam sahurda 1 kase corba bol salata sonra doymus oluyorum zaten....teraviye gidenler yürüyerek giderek camiye....yada iftardan 1-2 saat sonra bir sekilde spor yapilabilir .....evde ip atlama gibi.

Son düzenleme:

bende zaten bir cok arkadas gibi Ramazani dusunuyorum simdiden. Ama nasil yapcam bilmiyorum, genelde ayni bir geleneksekmis gibi ve seninde dedigin gibi borekler, mantilar, lahmacunlar of of ne ararsan var.
Dikat etmeye calisicam ama, umarim korktugum gibi olmaz, direncli olmam lazim

hosgeldin canim, gercektende yalniz degilsin, O citir gibi manken kizlari gorunce ic geciren ve imrenen, ah ah, insallah biz de gorucez o gunleri

Bugünü çok yemek yiyerek geçirdim yarın yepyeni bir güne başlamak istiyorum bende boynumun tutukluğu hala geçmedi.Yarın hafif w-egzersizlerede başlicam yeniden başlicam diyete...

Bugünü çok yemek yiyerek geçirdim yarın yepyeni bir güne başlamak istiyorum bende boynumun tutukluğu hala geçmedi.Yarın hafif w-egzersizlerede başlicam yeniden başlicam diyete...

arkadaslar bugün itibari 7 temmuza kadar ay kücülüyor.....ve gercekten ayin etkisi oluyor insan vücüdünda....ay kücüldügü zaman gayret gösterin diyeti bozmamaya hem daha cok hem daha kolay kilo veriyoruz aslinda.....bugün indirimdeki Halley bana beni al beni satin al dedi direndimmm

Ay inşallah veririz ya ama ben bugün abarttım biraz direnmeye devam ...

168 boya gene 70 iyimiş ya :))) tek kudurdugum herseyi yiyip kilo almayanlar ((( bide su güzel ifadeleri nasıl yapıosunuz yaa bayılıorum onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…