- Konu Sahibi seyhanmerve
selam arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz 2 yıldır kilo vermem gerekli diyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum daha başladığım günün kahvaltısında bozuyorum bir başlasam biliyorum devam edicem ama bir türlü olmuyor işimden dolayı neredeyse hiç yemek yiyemiyorum sürekli poğaça börek akşam yemek yemesinide sevmiyorum ama gündüz yeterince hamur işi yediğimden akşam yememem pek birşey farkettirmiyor üstelik çok hareketliyimde 1.60 boyum 66 kiloyum bu konuyu okuyunca birden kanım ısındı en azından hergün buraya yazarak sizlerle birbirimize destek olabiliriz yoksa çevremdekiler kilomun olmadığını kilo vermek için uğraşmamam gerektiğini söyleyip motivasyonumu sıfırlıyorlar çok kilolu görünmüyorum kilolarım basen ve üst bacak bölgemde o yüzdende çok belli olmuyor ama ben görüyorum ve çok rahatsız oluyorum hayatımdaki en şişman halim şuan acilen zayıflamam lazım yaş aldı başını gidiyor birde kilolar giderse bunalıma giricem çok uzattım arkadaşlar neyse yarın başlıycam inşallah hem ramazana kadar bünyemi az yemeyede alıştırmış olurum
Canim hosgeldin, seninle durumumuz ayni, bi an kendimi okuyorum sandim. Bende 160 boyum ve kilom 64 (suana kadarki yaptigim sagilikli beslenmeyle).
Ve inan benim cevremdeki yakinlar da hep oyle soyluyor, yok sen iyisin, kilon yok. Kendi kendime diyorum kilolu oldugumu goren tek benmiyim diye. Ama aynanin karsisina gectigimde ve giysi mazasina girdigimde hep husran yasiyorum, denedigim almak istedigim elbiseler bakiyorum cansiz mankenin ustunde bile fistik gibi duruyor, benim ustumdeyse cuval gibi, ve hemen almaktan vazgeciyorum(( Annem bile fasla kilon yok der, ama en agrima gidense kendi kardesimin (oglan) kilomla dalga gectigi, kendisi benim tam tersim, uzun boylu ve incecik
Resmen bazen cocugun yaninda birseyler yemekten cekiniyorum neredeyse, gene benimle alay gececek diye Ondan sonrada cekilip bir kenarda agliyorum
Insallah Rabbim hayirlisiyla zayiflarsam, yuzunun seklini cok merak ediyorum.