Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

arkadaslar bugün itibari 7 temmuza kadar ay kücülüyor.....ve gercekten ayin etkisi oluyor insan vücüdünda....ay kücüldügü zaman gayret gösterin diyeti bozmamaya hem daha cok hem daha kolay kilo veriyoruz aslinda.....bugün indirimdeki Halley bana beni al beni satin al dedi direndimmm:KK76:

alma almaa :)):

hosbuldum arkadaslar tskler umarim hepimizi istedigimiz hedefe ulasiriz.
Ramazan icinde birseyler düsünmek gerek kizlar bizim evde sahurda her zaman börek makarna tarzi seyler olur :KK50: ben sahurda proteinli gidalar + salata tüketmeye caliscam....aksam sahurda 1 kase corba bol salata sonra doymus oluyorum zaten....teraviye gidenler yürüyerek giderek camiye....yada iftardan 1-2 saat sonra bir sekilde spor yapilabilir .....evde ip atlama gibi.[/

öneml, olan tatlı yememek heerkes delirmiş gibi tatlı yapcak :KK43:

temizlik bi işe yaramıyor :KK43:

nette takip ettigim youtubeda bir spor hocasi kendisi zayiflamak icin kaslarinizi cogaltin güclendirin demisti...korkmayin erkekler kadar fazla kasli olamaz kadinlar hormonlar sayesinde:KK34: söyle diyordu spora harcadiginiz vaktin 1/3 cardio mesela kosuya harcayin ve 2/3 kas yapici hareketleri misal ebru salli pilatesdeki hareketler özellikle bacaklar icin yapilanlar filan 1 veya 2 kilo agirlikla birlikte yapin....spordan sonra protein icecegi kendinize hazirlayin. Ben spor salonuna gittigimde 25-30 delliler gibi kosuyorum :KK52: Hizli kosmanin daha cok kcal yaktigina demisti ve daha etkili oldugunu söylemisti...sonra bacak-kalca agirlikli calisiyorum o gün halim nasilsa ama herzaman agirlik kullanmaya calisiyorum....bu sekilde hem kas oranim artmis yag oranim düsmüstü...dartida yavasca bir azalma gösteriyor cünkü kizlar unutmayin kaslar yagdan daha agirdir....dartiya o kadar takilmayin....ölcü alin kemeriniz gevserse kot kaymaya baslarsa :KK19:

Dün aşırı yediğim için bugün tartıya çıktım sonuç tabiki hüsran :KK43:Bi daha yapmicam sadece güzel kilo verirsem ödül vericem kendime

Dün aşırı yediğim için bugün tartıya çıktım sonuç tabiki hüsran :KK43:Bi daha yapmicam sadece güzel kilo verirsem ödül vericem kendime

Canim ya, bende pazar gunu batirmistim, ama dun duzelttim.
Oyle bir gozum donmus ki, durmadan agzima birseyler atasim geldi, ama dun ara ogunleri arttirdim. Ana ogunler gene oldugu gibi, sadece ara ogunleri birazcik cogalttim. Mesela normalde saat 12:30da oglen yemegi ve 17.00te aksam yemegi. ve 15.00teyse ara yapiyordum, ve gercektende dayanamiyordum artik, saatler cok uzun geldi bana.
Simdi 13:30-14:00 arasi bir ara, ve 15:00-15:30 arasi bir ara.
Ve dun gendimi daha rahat hissettim

Canim ya, bende pazar gunu batirmistim, ama dun duzelttim.
Oyle bir gozum donmus ki, durmadan agzima birseyler atasim geldi, ama dun ara ogunleri arttirdim. Ana ogunler gene oldugu gibi, sadece ara ogunleri birazcik cogalttim. Mesela normalde saat 12:30da oglen yemegi ve 17.00te aksam yemegi. ve 15.00teyse ara yapiyordum, ve gercektende dayanamiyordum artik, saatler cok uzun geldi bana.
Simdi 13:30-14:00 arasi bir ara, ve 15:00-15:30 arasi bir ara.
Ve dun gendimi daha rahat hissettim
Ya aynen dün ne bulduysam tışıktırdım ağzıma yedikten sonrada bi oh çekip rahatladım :)Bu sabahta pişman oldum ceza olarakta bugün meyve ağırlıklı besleneceğim

Dün diyete başladığımı söylemiştim kızlar akşam özelliklere saat 10 civarı falan cok açlık hissettim yalan değil :) kalktım kendime güzel bi turk kahvesi yaptım listemde yoktu ama birşeyler atıştırmaktan iyidir dedim ve sade bir turk kahvesi içtim.
Ondan önce 7.30da işten çıkıyorum eve gitmem 8 falan oluyor hemen üzerimi değiştirdiğim gibi yanımada bir şişe su ve mp3 çalar aldım :) başladım tempolu yürümeye. Koşamıyorum çunku vucut ham oldugu için ayaklarıma sankı iğne batırıyorlarmış gibi kramplar giriyordu bende tempolu hızlı bi şekilde yürüyüş yaptım. eve geldim ebru şallının karın ve basen sıkılaştırma egzersizlerini açtım internetten bi 20 dk da onları yaptım tabi sonuç olarak su gibi oldum :KK9:
duşa girdim miss gibi yıkandım ve selilütlerime sıcak-soğuk suyla şok yapıp ovaladım.
Diliyorum ki sadece dün yaptıklarımla kalmasın, azmetmek istiyorum artık birşeyler değişssin hayatımızda :KK5:

Ve kızlar aksam duş alıp yattıktan sonra inanın ki üzerimde ne günün yorgunluğu ne de stresi kaldı yürümek yada spor yapmak o teri atmk gerçekten harika birşeyy :KK8:

Normalde sabahları yataktan sürünerek kalkan ben:KK9: bu sabah çok güzel uyandım 1 saatlik sporun etkisi sabahda devam etti.
Ama şuan nasılım die sorarsanız az biraz et kesmelerim var :KK1:

Dün diyete başladığımı söylemiştim kızlar akşam özelliklere saat 10 civarı falan cok açlık hissettim yalan değil :) kalktım kendime güzel bi turk kahvesi yaptım listemde yoktu ama birşeyler atıştırmaktan iyidir dedim ve sade bir turk kahvesi içtim.
Ondan önce 7.30da işten çıkıyorum eve gitmem 8 falan oluyor hemen üzerimi değiştirdiğim gibi yanımada bir şişe su ve mp3 çalar aldım :) başladım tempolu yürümeye. Koşamıyorum çunku vucut ham oldugu için ayaklarıma sankı iğne batırıyorlarmış gibi kramplar giriyordu bende tempolu hızlı bi şekilde yürüyüş yaptım. eve geldim ebru şallının karın ve basen sıkılaştırma egzersizlerini açtım internetten bi 20 dk da onları yaptım tabi sonuç olarak su gibi oldum :KK9:
duşa girdim miss gibi yıkandım ve selilütlerime sıcak-soğuk suyla şok yapıp ovaladım.
Diliyorum ki sadece dün yaptıklarımla kalmasın, azmetmek istiyorum artık birşeyler değişssin hayatımızda :KK5:

Ve kızlar aksam duş alıp yattıktan sonra inanın ki üzerimde ne günün yorgunluğu ne de stresi kaldı yürümek yada spor yapmak o teri atmk gerçekten harika birşeyy :KK8:

Normalde sabahları yataktan sürünerek kalkan ben:KK9: bu sabah çok güzel uyandım 1 saatlik sporun etkisi sabahda devam etti.
Ama şuan nasılım die sorarsanız az biraz et kesmelerim var :KK1:
İyi yapmışsın azminin devamı olsun inşallah

bu kadar kararlı insan görmek ne kadar da güzel. ben de bugün karatay diyetine başladım ve aynı zamanda spora başladım!sporda ilk günüm güzeldi, ara sıra fitness yapmış bir insan olarak pek zorlanmadım ama yorgunluk var tabi...

benim bu zamana kadar en büyük sorunum tiroitlerim oldu, az çalışıyormuş diye durmadan kilo aldım ve tiroitlerimle ilgili sorunu sonradan öğrendim, şimdiyse kilolarımı vermeye çalışıyorum... boyum 172, kilom 72.9, hedefim 63

herkese başarılar dilerim diyetlerinde :)

bu kadar kararlı insan görmek ne kadar da güzel. ben de bugün karatay diyetine başladım ve aynı zamanda spora başladım!sporda ilk günüm güzeldi, ara sıra fitness yapmış bir insan olarak pek zorlanmadım ama yorgunluk var tabi...

benim bu zamana kadar en büyük sorunum tiroitlerim oldu, az çalışıyormuş diye durmadan kilo aldım ve tiroitlerimle ilgili sorunu sonradan öğrendim, şimdiyse kilolarımı vermeye çalışıyorum... boyum 172, kilom 72.9, hedefim 63

herkese başarılar dilerim diyetlerinde :)

saol canim, insallah:KK70:

iyi aksamlar arkadaslar bugün sabah yürüyüs sonra callanetics ile 3 günüm...sonra dusta hem sellüliletlere iyi gelen hemde catlaklari götürüyormus gercekten götürüyormu deneyip görcez.....kahve+limon karisimi hazirladim ben icine tuzda kattim peeling etkisi artsin diye.sonra dönüsümlü sicak birde soguk su tuttum bacaklara.

ve okul kantininde abur cubur pizza..patates kizartmasi kol gezdigi icin okul icin öglen yemegimi sabah hazirladim...bir yandan pisti bir yandan kahvalti ettim :KK76: $DSC_0013.jpg protein pancakelerim :KK76: badem ve cilek....gercekten tok tutucu bir ögün oldu...4,5 saat olali acikcasi karnimda bir ses gelmiyor....pek acikmadim annemde tamda bugün acili tarhana yapmis sans iste :KK19: simdide bacaklarimi basarabilirsem strejleyip yürüyüse cikcam

Son düzenleme:
selam arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz:KK16: 2 yıldır kilo vermem gerekli diyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum daha başladığım günün kahvaltısında bozuyorum:KK25: bir başlasam biliyorum devam edicem ama bir türlü olmuyor işimden dolayı neredeyse hiç yemek yiyemiyorum sürekli poğaça börek akşam yemek yemesinide sevmiyorum ama gündüz yeterince hamur işi yediğimden akşam yememem pek birşey farkettirmiyor üstelik çok hareketliyimde 1.60 boyum 66 kiloyum bu konuyu okuyunca birden kanım ısındı en azından hergün buraya yazarak sizlerle birbirimize destek olabiliriz yoksa çevremdekiler kilomun olmadığını kilo vermek için uğraşmamam gerektiğini söyleyip motivasyonumu sıfırlıyorlar çok kilolu görünmüyorum kilolarım basen ve üst bacak bölgemde o yüzdende çok belli olmuyor ama ben görüyorum ve çok rahatsız oluyorum hayatımdaki en şişman halim şuan acilen zayıflamam lazım yaş aldı başını gidiyor birde kilolar giderse bunalıma giricem :KK25: çok uzattım arkadaşlar neyse yarın başlıycam inşallah hem ramazana kadar bünyemi az yemeyede alıştırmış olurum:KK16:

iyi aksamlar arkadaslar bugün sabah yürüyüs sonra callanetics ile 3 günüm...sonra dusta hem sellüliletlere iyi gelen hemde catlaklari götürüyormus gercekten götürüyormu deneyip görcez.....kahve+limon karisimi hazirladim ben icine tuzda kattim peeling etkisi artsin diye.sonra dönüsümlü sicak birde soguk su tuttum bacaklara.

ve okul kantininde abur cubur pizza..patates kizartmasi kol gezdigi icin okul icin öglen yemegimi sabah hazirladim...bir yandan pisti bir yandan kahvalti ettim :KK76:Eki Görüntüle 742806 protein pancakelerim :KK76: badem ve cilek....gercekten tok tutucu bir ögün oldu...4,5 saat olali acikcasi karnimda bir ses gelmiyor....pek acikmadim annemde tamda bugün acili tarhana yapmis sans iste :KK19: simdide bacaklarimi basarabilirsem strejleyip yürüyüse cikcam

iyi ama benim bildigim pancake hamurla yapiliyor, kilo yapmasin?

X