Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

canim insallah Rabbim yardimci olur, kardesine guc verir.

Acaba diyorum, kardesin kendine bir liste yapsa, mesela suan 1 paket cikolata mi yiyor, onu 1 gunun saatlerine bolustursun, mesela isyerinde olsa bile, aralarda istese bile 1 ya 2 kup cikolata parcasi. (aksam tumunu yememesi icin)
Mesela ondan birkac gun sonra da cikolata kuplerinin sayisini azaltmaya calissa

amin cnm inş. tavsiyen için teşekkürler aynen kendisine söylerim güzel bi taktik ama işyerinde yanında çalışan bayanlar evli çocuklu olmalarına rağmen ondan kat kat zayıflar onun ezikliğide var psikolojik açıdan bide kalkıp onların karşılarında gün içinde çikolata yerse kendini iyice kötü hisseder onların karşısında pek fazla bişey yemiyor ama akşam evde acısını çıkartıyor tabi o daha kötü bende hep diyorum bu kadar tatlı çikolata yeme diye o zaman banada kızıyo sen beni anlayamazsın diyo canım çekiyo kendimi durduramıyorum diyo mesela bende aşırı tatlı isteği yoktur sadece ekmeği seviyorum ekmeksiz doymam bide hareket yok spor yapsam rahat veririm geçen yıl diyet yaptım aslında çokta kasmadım kendimi ama her akşam düzenli yürüdük spor aletlerinde spor yaptık ve 5 kg verdim bu sene ne diyet ne spor azcık dikkat ediyorum yememe o da kilo verdirmiyor ama buna şükür en azından almıyorumda yine geçen seneki gibi diyet ve yürüyüş şart başka yolu yok

amin cnm inş. tavsiyen için teşekkürler aynen kendisine söylerim güzel bi taktik ama işyerinde yanında çalışan bayanlar evli çocuklu olmalarına rağmen ondan kat kat zayıflar onun ezikliğide var psikolojik açıdan bide kalkıp onların karşılarında gün içinde çikolata yerse kendini iyice kötü hisseder onların karşısında pek fazla bişey yemiyor ama akşam evde acısını çıkartıyor tabi o daha kötü bende hep diyorum bu kadar tatlı çikolata yeme diye o zaman banada kızıyo sen beni anlayamazsın diyo canım çekiyo kendimi durduramıyorum diyo mesela bende aşırı tatlı isteği yoktur sadece ekmeği seviyorum ekmeksiz doymam bide hareket yok spor yapsam rahat veririm geçen yıl diyet yaptım aslında çokta kasmadım kendimi ama her akşam düzenli yürüdük spor aletlerinde spor yaptık ve 5 kg verdim bu sene ne diyet ne spor azcık dikkat ediyorum yememe o da kilo verdirmiyor ama buna şükür en azından almıyorumda yine geçen seneki gibi diyet ve yürüyüş şart başka yolu yok

anliyorum canim, bende hep isyerine ve stajima giderken hep kendimi kotu hissetdim:KK43:
Fakat ''gizli'' bir sekilde desem, yani sonucta kizlarla birlikte yemek yiyor tabii, ama ozel ihtiyac icin mesela kalktiginda, cantasiyla birlikte, gozlerden irak yani, genede 1 tane olsa yesin, yesin ki o aksamki fazla tatli isteyi yatissin

Basdan bende savurmustum kendimi, ama googledan olsun youtubedan olsun burdan olsun, degisen kadinlari okudugum ve fotolardan gordugum zaman gaza geliyorum, sonucta onlarda kilolu baslamis diyorum, demekki benim icinde gec degil bende yapabilirim.
Kardesine de bunlari goster canim, motivasyonu gelir insallah Rabbim.

Bencede kardes kardes bol bol yuruyun canim, sende verirsin insallah

ay canim ya, bende keske senin gibi tatli istegimi kontrol ede bilsem. ekmegi aramiyorum bile, normaldede o kadar ekmek yiyen biri degilim zaten. Ama annem dun bana oyle bir kotuluk yapti ki, yaklasik 1.5 haftadir tatli yemiyordum, kalkti kolay pasta yapti (bildigin potiborlu-pudingli) oooffffff, dayanamadim. Dolaba dogru gittim geldim gittim geldin, sonunda yenik dustum, cok kucuk bir parca aldim, ama faslasina gitmiyordu da degil yani, kendimi felaket zor tuttum daha fazla almamak icin:KK43:((

Ama neyse bir de iyi sey anlatiyim:) yaklasik 5 gundur asagi yokari pilatese basladim. youtubedan ebru sallinin videolarini yapiyorum, ve dunyadan baskalarinkini. Bastan cooook zorlanmistim, ama gitdikce iye gidiyor, bakalim:)

bende arada dondurma yiyorum. vucut bir şeyi çok istiyorsa çok az yiyerek kandırmak gerekiyor yoksa sonra daha kötü oluyor canım. benimde pilates topum var ama pilates için disiplin yok bende. sabır işi. ben ip atlıyorum. arada zumba yapıyorum. bazen lesli bacımdan yapıyorum işte canım ne isterse. daha çokta 1.5 yaşındaki oğlumm peşinden koşuyorum.... birde şöyle 65 leri görsem değme keyfime
sen kaç kilosun eski sayfaları göz atmaya vaktim olmadığı için tekrara sormuş olayım

bende arada dondurma yiyorum. vucut bir şeyi çok istiyorsa çok az yiyerek kandırmak gerekiyor yoksa sonra daha kötü oluyor canım. benimde pilates topum var ama pilates için disiplin yok bende. sabır işi. ben ip atlıyorum. arada zumba yapıyorum. bazen lesli bacımdan yapıyorum işte canım ne isterse. daha çokta 1.5 yaşındaki oğlumm peşinden koşuyorum.... birde şöyle 65 leri görsem değme keyfime
sen kaç kilosun eski sayfaları göz atmaya vaktim olmadığı için tekrara sormuş olayım

haklisin canim. Bende pilates yapiyorum, fakat topum ve lastik gibi aletlerim yok malesef, ben kendi imkanlarima gore yapiyorum. ve top kullanilmayan pilateslerden yapiyorum. ve arada zumba yapiyorum.
ben 64um (gecen hafta tartildigimdan) onumuzdeki pazar gunu tartilip gene buraya yazicam, bakalim birseyler degismis mi?

bende 69 kilodayım sabitledim kaldım öyle. şimdi 350 tane ip atladım slim&sixpack yapıcam. ha gayret diyeyim sen yine iyisin darısı başıma :) bende bir de tartılma hastalığı var tartıyı kaldırıyorum dayanamayıp tekrar çıkarıyoum. sonucu görüp hüsrana uğruyorum offff offf:KK43:

bende 69 kilodayım sabitledim kaldım öyle. şimdi 350 tane ip atladım slim&sixpack yapıcam. ha gayret diyeyim sen yine iyisin darısı başıma :) bende bir de tartılma hastalığı var tartıyı kaldırıyorum dayanamayıp tekrar çıkarıyoum. sonucu görüp hüsrana uğruyorum offff offf:KK43:

canim bende dayanamayip bazen hep tartilirim, ama dedigin gibi hep husran o yuzden pazar gunu.
Insallah sende verirsin canim amin:KK66: HEP BIRLIKTE INSALLAH:KK70:

evet yapmak istiyo zaten denemediği şey kalmadı kilo vermek için ama eskisi gibi iradesi kuvvetli deil sürdüremiyor diyeti bide çok hareketsiz işyerinde hep masabaşı akşamlarıda günün stresini nescafe ve çikolatayla çıkarıyor gündüz ne kadar az yerse yesin akşam yedikleri onu mahvediyor. endokrin doktoru bu seferki kontrolde psikoloğa sevk edecek zaten kesin çünkü hala bi kilo kaybı yok :KK43:

zaten hep o gece yemeler mahvediyor inş psikolog işe yarar :KK43: sadece alıskanlık baska bişey deil bende çikolata yer yatardım şimdi yeşil çay yiyip yatıyorum

deprem mi oldu?:KK43: Bende pazar gunu tartilicam canim.
evet yaa ben tarcin denedim, ama pasta gorunce insanin gozu tarcin gorurmu:KK43::KK43::KK43:, aglicam nerdeyse. dayanamayip yiyorum, sonrada pisman oluyorum.
kendimi sacade cok az aldigimdan teselli ediyorum:KK43:

tamamen kesmeye karsıyım ben pasta ye diyetisyenler bile haftada bi öğün izin veriyor normalde kocaman bi dilim yiyorsan ince bi dilim ye :)

Uyandım ve tartılmadım yarın sabahı iple çekiyorum başladım başlayalı ilk kez bu kadar uzun zaman tartılmadım bakalım işe yaricak mı....

tamamen kesmeye karsıyım ben pasta ye diyetisyenler bile haftada bi öğün izin veriyor normalde kocaman bi dilim yiyorsan ince bi dilim ye :)

haklisin canim, sonrada Rabbim kismet ederde zayifladigimizda, nasil olsa zayifim diye saldiricam sagi sola, o yuzden hergun olmamak sartliyla ve cok az:)

X