• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başladım

Eylul321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
62
7
1
34
Selam arkadaşlar ikinci evliliğim ilk evliliğinden bi oğlum oldu 1 hafta yaşadı ve vefat etti 40 ki dolunca evliligimizi sürdüremiyecegimize karar verdik ve ayrıldık 2 ay sonra evlendi ayrıldığım eşimoğlumun kalbi de sorun vardı ve bu tamamen benim taşıdığım genetik bi hastalık olduğu için onun ölümüne benim sebep olduğumu düşünerek beni affedemedi belliki en zor zamanlarımda iki arkadaş olarak beni toparlayan ayakta durmama destek olan insanla (oda evlenip ayrılmış ve benden 12 yaş büyük ) hayatlarımızı birleştirme kararı aldık 2 aydır evliyiz 2 sene önce hamile kaldığımda 60 kiloydum ve 94 kiloyla doğuma girdim yaklaşık 1 buçuk senedir aldığım kiloları geri verebilmek için çabalasamda olmuyo eşim çok yakışıklı ve ben dışarıda onunla yürümeye bile utanıyorum uyguladığım diyetler ve hatta kullandığım ilaçlar bile sonuç vermedi bugün tekrardan diyete başladım yardım edebilecek önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen benimle paylaşın gerçekten artık bi yerden tutunup yeniden ayağa kalkmam başlamam lazım

bayramdan sonra bende başlayacağım

mesela takip edebilirim dersen karatay diyeti (aynı zamanda hamilelikte de uygulanabilen sağlıklı bir diyet daha doğrusu yaşam biçimi)
ya da ben gibi eti çok seviyorsan dukan öneririm
facebook da dukan grupları var çook fazla çeşitli yemek seçeneği oluyor aslında
ben daha önce 2012 de 45 gün yaptım 10 kg verdim
2 yıl sonra geri aldım (ama yaklaşık 8 ayda ve bu 8 ayda haftaiçi hafta sonu ev işi olarak geçiriyordum günlerimi annemin ağır hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamıyordum)

Bilmiyorum canım ya şu an 80 kiloyum yaşım 26 ve çocuk istiyo eşim ama bu kiloyla hamile kalırsam nasıl olur düşünmek bile istemiyorum senin dediğin diyetin içeriği nasıl peki

bayramdan sonra bende başlayacağım

mesela takip edebilirim dersen karatay diyeti (aynı zamanda hamilelikte de uygulanabilen sağlıklı bir diyet daha doğrusu yaşam biçimi)
ya da ben gibi eti çok seviyorsan dukan öneririm
facebook da dukan grupları var çook fazla çeşitli yemek seçeneği oluyor aslında
ben daha önce 2012 de 45 gün yaptım 10 kg verdim
2 yıl sonra geri aldım (ama yaklaşık 8 ayda ve bu 8 ayda haftaiçi hafta sonu ev işi olarak geçiriyordum günlerimi annemin ağır hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamıyordum)
Diyetin içeriği nasıl peki

Bugün diyetiminilk günü eylülün 10 u doğum günüm ve 60 kiloyla kutlamak istiyorum bugün sabah 1 bardak süt ve nesfitin meyveli mısır gevreginden8 kaşık karıştırıp kahvaltımı yaptım 1 fincan acı türk kahvesi ve 1 bardak mest in şekersiz bitki çayindan içtim öğlen 2 kaşık yoğurda biraz lahana turşusu doğrayıp karıştırarak yedim ve 1 az şekerli türk kahvesi ardından 1 fincan mest in yeşil çayından içtim ara öğünde tekrardan nesfitin karışık meyveli mısır gevreğinden 8 kaşık 1 su bardağı sütü karıştırıp yedim akşam için henüz bişey düşünmedim en zor olanı gece yatmadan önce oluşacak açlık ve sabah uyanınca oluşacak halsizlik olacak biliyorum ama dayanmam lazım bu arada karbonatlı suyuda diyet listeme ekledim ve içmeye başladım

Ben de şubatta doğum yaptım 63le hamile kaldım 90 la doğuma girdim şimdi 80 kiloyum ama veremiyorum bu 10 kiloda doğumla gitti zaten.Emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ama kiloda vermeyi çok istiyorum.:((

Ben de şubatta doğum yaptım 63le hamile kaldım 90 la doğuma girdim şimdi 80 kiloyum ama veremiyorum bu 10 kiloda doğumla gitti zaten.Emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ama kiloda vermeyi çok istiyorum.:KK43:(
Valla canım doğum kiloları normal alınan kilolardan daha zor gidiyo domates suyu kürü diye bişey var domatesi kabuklariyla makineden geçirip su haline getirip öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce içiyormuşsun her içeceğin zaman 2 yada 3 domatesle taze yapıyormuşsun yarın orada başlayacam bakalım 2 buçuk ay içinde 18 20 kilo verebilirim inşallah

Slm bugün diyetimin 2. Günü akşam 1 haşlanmış patates 1 bardak fantayla akşam yemeğini hallettim uyuyana kadar 1 fincan karışık bitki çayı 1 fincan yeşil çay içtim ve son olarak yoğurt kürümüde yedikten sonra uyudum (bugün regl oldum aynı zamanda gece uykum bölününce uykumu alamadım ve öğlen 12 de uyanabildim ) öğlen uyanmışken sabah kahvaltısı ye öğlen yemeğinin kalorisini birlestirip kendime küçük bir porsiyon yağsız ve tuzsuz haşlanmış yoğurtlu makarna yaptım tabi bol su içmeye devam 7. Günün sonunda tartılılıp sonucu paylasıcam

Valla canım doğum kiloları normal alınan kilolardan daha zor gidiyo domates suyu kürü diye bişey var domatesi kabuklariyla makineden geçirip su haline getirip öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce içiyormuşsun her içeceğin zaman 2 yada 3 domatesle taze yapıyormuşsun yarın orada başlayacam bakalım 2 buçuk ay içinde 18 20 kilo verebilirim inşallah
Ben de tatlıyı kestim ekmek yiyorum biraz 4-5 litrede su içiyorum 3 gündür 2 kilo gittii bugünde maydanoz limon çayına başladım. Sezeryan oldum ama Allah tan göbeğim çok yok kilo versem gitcek olanda.Maydanoz limon çayını arkadaşım önerdi 15 gün yapcam faydasını görürsem yazarım buraya.bayramdan sonrada yürüyüşe başlıycam inşallah gider kilolar ben hiç bu kadar tombik olmamıştım kaldıramıyorum bu yağları 20 kilo gitcek öyle ya da böyle:)))

Ben de tatlıyı kestim ekmek yiyorum biraz 4-5 litrede su içiyorum 3 gündür 2 kilo gittii bugünde maydanoz limon çayına başladım. Sezeryan oldum ama Allah tan göbeğim çok yok kilo versem gitcek olanda.Maydanoz limon çayını arkadaşım önerdi 15 gün yapcam faydasını görürsem yazarım buraya.bayramdan sonrada yürüyüşe başlıycam inşallah gider kilolar ben hiç bu kadar tombik olmamıştım kaldıramıyorum bu yağları 20 kilo gitcek öyle ya da böyle:)))
umarim gider canım ya benimde 20 kilo var fazla daha tartilmadim korkuyorum ya hiç gitmediyse diye bide dün 2 tane çikolatalı gofret yedim :( regl dönemindeyim ve sanırsam kan şekerim düştü yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi

Bu arada öğlen yemeğinden 1 saat önce 1 bardak sıkılmış domates suyuda içiyorum 7. Gün tartılılıpsonucunu yazacam sabırsızım ama beklemem gerekiyo

umarim gider canım ya benimde 20 kilo var fazla daha tartilmadim korkuyorum ya hiç gitmediyse diye bide dün 2 tane çikolatalı gofret yedim :KK43: regl dönemindeyim ve sanırsam kan şekerim düştü yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi
Hiç öyle düşünme hemen mekik kaçırsıysan bir öğünde diğer öğünde dengele öğlen yedin diyelim akşam salata çorba falan biraZda mekik falan çek bişey olmaz.Eylül e kadar bir 10-15 gitse iyi olcak.bırakmak yok gitcek bu kilolar☺☺

Bilmiyorum canım ya şu an 80 kiloyum yaşım 26 ve çocuk istiyo eşim ama bu kiloyla hamile kalırsam nasıl olur düşünmek bile istemiyorum senin dediğin diyetin içeriği nasıl peki
öncelikle merhaba bende 26 yasindayim ve aynen senin gibi kiloluydum hatta 86 kiloydum ve ben şuanda tam 61 kiloyum boyum 1.69 benim sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle yok dukan yok karatay diyetlerune kanma çünkü seni çok iyi anlıyorum ve öyle diyetler sonuç alamadığında insani üzüyor ben her sabah en gec 8 de kalktim ve harika bir kahvaltı ile gune basladim oglen 12 de evde ne pişmişse ondan tabağıma az miktarda aldim saat 2 gibi ya da 3 gibi yogurt yedim 5 gibi meyvemi yedim aksam 7 de aksam yemegimi daha da az yedim ve bol su içtim tabiki bunlarla bitmiyor iş günde en az sıcak soguk demeden 1 - 2 saat yürüdum 68 e düşmüştüm gecen ayda spor salonuna basladim ve tam 4 haftada 61 e indim ve duzenli yeme alışkanlığı kazandım aç kalarak olmaz zayiflarsin ama normal yeme düzenine geçince yine kilo alırsin ve vücudun kendini salar

Hiç öyle düşünme hemen mekik kaçırsıysan bir öğünde diğer öğünde dengele öğlen yedin diyelim akşam salata çorba falan biraZda mekik falan çek bişey olmaz.Eylül e kadar bir 10-15 gitse iyi olcak.bırakmak yok gitcek bu kilolar☺☺
İnşallah gider sanki ömür boyu birdahada zayıflayamicam hep böyle şişman kalacam diye bi korku var içimde :( psikolojim bozuldu eşimin yanında giyinip soyunamıyorum bile

öncelikle merhaba bende 26 yasindayim ve aynen senin gibi kiloluydum hatta 86 kiloydum ve ben şuanda tam 61 kiloyum boyum 1.69 benim sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle yok dukan yok karatay diyetlerune kanma çünkü seni çok iyi anlıyorum ve öyle diyetler sonuç alamadığında insani üzüyor ben her sabah en gec 8 de kalktim ve harika bir kahvaltı ile gune basladim oglen 12 de evde ne pişmişse ondan tabağıma az miktarda aldim saat 2 gibi ya da 3 gibi yogurt yedim 5 gibi meyvemi yedim aksam 7 de aksam yemegimi daha da az yedim ve bol su içtim tabiki bunlarla bitmiyor iş günde en az sıcak soguk demeden 1 - 2 saat yürüdum 68 e düşmüştüm gecen ayda spor salonuna basladim ve tam 4 haftada 61 e indim ve duzenli yeme alışkanlığı kazandım aç kalarak olmaz zayiflarsin ama normal yeme düzenine geçince yine kilo alırsin ve vücudun kendini salar
Spor salonuna gidecekkadar iyi değil durumum aynı zamanda ritimbozukluğu var kalbimde yani evde otururken bile kalp çarpıntısı oluyo yürüyüşe çıkmayada bu yüzden korkuyorum yaptığım tek şey bulaşık yıkamak ütü yapmak ev temizliği ve yemek yapmak başka hiç bir sosyal aktivitem yok bütün gün evdeyim :(

Spor salonuna gidecekkadar iyi değil durumum aynı zamanda ritimbozukluğu var kalbimde yani evde otururken bile kalp çarpıntısı oluyo yürüyüşe çıkmayada bu yüzden korkuyorum yaptığım tek şey bulaşık yıkamak ütü yapmak ev temizliği ve yemek yapmak başka hiç bir sosyal aktivitem yok bütün gün evdeyim :KK43:
o zaman şöyle yap once nir doktora git guzel muayene ol sonra belediyenin ya da aile yaşam merkezlerinde spor salonu hizmeti bedava olarak veriliyor ki bende oturduğum ilçenin belediye spor salonuna gidiyorum kendi sağlığın için gerçekten zayıfla güzellik 2.planda

Bugün diyetimin 5. Günü hiç ekmek yemedim şeker yok tuz yok dün akşam 10 yada 12 tane zeytinyağlı yaprak sarması ve bi tabak tavuklu patates yemeği yedim sadece gün boyu yediklerim bundan ibaret tabi 1 bardak karışık 1 bardakta yeşil çay ve 1 sade kahve bugün sabah kahvaltıda bir bardak acı çay yarım salatalık yarım domates yedim öğlene doğru yarım dilim karpuz yedim akşam yemeği olarakta 1 tane haşlanmış patates yiyecem salı akşamı 7 gün bitmiş olacak ve çarşamba günü p sonucu paylaşacam

Oncelikle beslemeni düzene koyman güzel diyet mantığı degil yaşam tarzı olarak benimse inan seni çok iyi anlıyorum merak ettiğin birşey olursa söylerim evet yeşil çay harika ve içine mutlaka bir çay kaşığı tarçın koy yağ yakimi hızlandırir

Back