- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Aynen oyle cnm evet yarin yeni gün yeni başlangıçKuzu bol kalorili ve yasaklarla dolu bir menü olmus. Hadi yarina sirkelen daha güzel bir menü bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle cnm evet yarin yeni gün yeni başlangıçKuzu bol kalorili ve yasaklarla dolu bir menü olmus. Hadi yarina sirkelen daha güzel bir menü bekliyorum
Aynen oyle cnm evet yarin yeni gün yeni başlangıç
Benim hedef minimum tutayım 83-1=82 olsunHaydi bismillah ozaman önümüzdeki pazar hedefim 89_1=88 .... sendende hedef alalim
Benim hedef minimum tutayım 83-1=82 olsun
Afıyet olsun canım baştan bu kadar azaltma bence menulerini ama cok iyi menü bence oglende salata yoğurt falan olabilirdiKizlar bugünki menum.
Sabah 1dilim ekmek 1 haslama yumurta
1domates 1 salatalik 5zeytin az peynir cay
Ara 1 avuc tuzsuz yer fistigi
Ögle ekmeksiz doner
Aksam omlet 1 dilim ekmek
Spor 30 dakika tempolu yürüyüs
Afıyet olsun canım baştan bu kadar azaltma bence menulerini ama cok iyi menü bence oglende salata yoğurt falan olabilirdi
Ben çocuk mevzusunu düşünmüyorum artik cidden ilişkiye girerken bile aklımdaydı hep bu ay artık keyfine ilişki oluyor vala aman hersey olacağına varıyor zaten ben diyetisyen randevusu aldm hanımlar lokaline spora gidiyorum yq orda varmış diyetisyen tahlil istedi bi de bi haftalık yediğimi içtiğimi yazicam bklm nasil bi liste verecekKuzum ne yaptin ben yine hicbirseyi beceremedim. Birtürlü cocuk fikrini kafamdan atamadim bütün hafta cikolata kurabiye yedim iyice şistim. Kilo vermem lazim. C life diye bur macun var bu ay sadece onu kullanip önümüzdeki ay eger olmazsa arastirma hastanesine gidicem. Bu aradada kilo vermem lazim.
Ben çocuk mevzusunu düşünmüyorum artik cidden ilişkiye girerken bile aklımdaydı hep bu ay artık keyfine ilişki oluyor vala aman hersey olacağına varıyor zaten ben diyetisyen randevusu aldm hanımlar lokaline spora gidiyorum yq orda varmış diyetisyen tahlil istedi bi de bi haftalık yediğimi içtiğimi yazicam bklm nasil bi liste verecek
Macun nerden aldin da yürüyüş falan yapabilir misin aslinda açık havada yürüyüş cok iyi geliyor insan hem moral buluyor hemde yediğine dikkat ediyor vücuduna guzel sinyaller gönder kilo vermem gerek dedgil de kilo veriyorum diye düşün inan psikoloji herseyi etkiliyor ben su an tartida cok bi eksi gormesem bile kursak göbek sindi gibi hissediyorum
Yaa çok iyi canım kafanı boşaltmaya çalış spor çok iyi gelecektir eminim lazere mi gidiyon canımBenim evde yurüyüş bandim kondisyon bisikletim var. Bende onlari kurdurdum eşime . Epilasyona basladim. Belki diyetisyenede baslarim. Bu ay sadece c life kullanicam.
Yaa çok iyi canım kafanı boşaltmaya çalış spor çok iyi gelecektir eminim lazere mi gidiyon canım
Ne için yattn hastanede anlamdım kızEvet canim cok buyük ihtiyac. Hastanede 1 ay yattim cok önemli bayan icin
Ne için yattn hastanede anlamdım kız
Yaa Allah korusun canım hareketszlik aldırıyor kilo elbette verirsin bence istersen ama öncelik sağlık elbette gerisi hallolurOmiriligim yirtildi. Cok sukur simdi iyiyim. 1 ay hastanede 1 ay evde kalkmadan yattim.oyuzden kilo aldim zaten. Hastaneye yattigim gun 71kg ydum