Diyet - Zayıflama Serüvenim

Gece gece uyku tutmayinca küçük hatrlatma yapayım kendime bayram gecti ve nerdeyse sıfır kaçamakla bitirdim sadece bi gun iki küçük ev baklavasi yedim etleri saymıyorum bi şeyi farkettim ki bayram boyu nerdeyse iki öğün beslendim ve her öğünümde et vardi ikinci öğünde ac olduğumu hissetmedim tartimda süper su an icin ama cumayi beklicemm bildirim icin hızla gectigim bi yediler olsun insAllah 😜😄

Evet kızlar farkettim ki buraya yazmamışım 23 ağustosta kendimi izne ayırdım 5 yaşında bi kızımız var bi seneyi geçkin suredir kardeşi olsun istiyoruz ama olmadı 21 ağustosta tedaviye başladık bklm Rabbim nasip ederse o yuzden bi sure ara verdimm kullandgm ilaçlar hrp hormon ilaçları ve şişkinlik yapıor fazlaca sabitim simdilik 🙋‍♀️😉
Gelişmelerden yine haberdar ederim

Evet bu hafta yeniden bi başlangıç yapmış oldum pazartesi tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim 83.1 çıktım insAllah yeniden 70lere incem ilac bebek derken fazlaca saldım şu bi bucuk aydır nerdeyse
Pazartesi günü spora başladım haftada üç gün şeklinde bklm insAllah kalan son 10 kg da böyle veririm

Evet kizlar 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var doğumdan sonra hızla kilo aldım ve hiç veremedim geçen seneden bu yana 10 kilo vermiştim lakin kışın yeniden 3 kilo aldım 1.58 boy ve şu an 95 kilodayim salı günü kesin olarak diyete basladim en az 15 kilo vermem gerekiyor önce sağlığım için önüme hedef olarak ilk etapta bi ayda 4 kilo hedefi koyuyorum inanırsam başaracagimi düşünüyorum.. Bu süreçte yaptıklarımı yediklerimi paylasicam insAllah gün gelicek ve başardım hedefime ulaştım yazicam :halay::rapci:

{BAŞLANGIÇ 95}
12.02.2019=95 kg
18.03.2019=90.6 kg
11.04.2019=87.2(diyetisyen başlangıcı)
14.04.2019=87 kg
24.05.2019=85.3 kg
30.05.2019=83.7 kg
13.06.2019=83.7 kg
24.06.2019=83.1 kg
22.07.2019=80.9 kg
12.08.2019=79.5 kg
23.08.2019=79.4 kg
14.10.2019=83.1 kg(spor başlangıç)
7 ocak 2019
Göğüs=115 Bel=101 Kalça=121
22 haziran 2019
Göğüs=109 Bel= 90 Kalça=111
31 temmuz 2019
Göğüs=108 Bel=87 Kalça=108
FARK
G>7cm B>14cm K>13cm
Kız bak ben hiç senin bu geçmişine bakmamışım dikkat etmemişim😱
Afferim kız sana, 20 kilo gömmüşsün valla hem de sdce yarım senede helal kız helal!!
15 kilo diye başladığın serüvende 20 üstü kilo vermişsin kız 💕💕
İnşallah 2-3 ay içinde hedefin olan 70 e ulaşırsın, ardından da 70 i bebişle taçlandırırsın valla🙏🏻🙏🏻

Evet bu hafta yeniden bi başlangıç yapmış oldum pazartesi tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim 83.1 çıktım insAllah yeniden 70lere incem ilac bebek derken fazlaca saldım şu bi bucuk aydır nerdeyse
Pazartesi günü spora başladım haftada üç gün şeklinde bklm insAllah kalan son 10 kg da böyle veririm
Kız bebek vakti gelince olur boşver leaaaaa sen hayatını aynı şekil devam ettir.
Bak ben2024 de 78 kiloya çıkmıştım, şuan 60 ım 55 mi hıh fln diye konuşan biriyim tanıyosun beni. 78 e çıkmıştım işte, 2015 de 58 e indim işte, eşim de bebek bebek diyo bi sene dedim önce 60 ın altına inmeliyim fln. Çünkü gebeyken top olucam top diye çok korkuttu beni yakın çevrem. Sonra nööldü? Bi sene gebe kalamadım yaaa, 66 ya çıkmışım bebik bebik derken, 66 ile kaldıydım, 8 kilo binmişim oyh. Sonra nöldü, gebelikte resmen almadım kilo. Şimdi eskisinden de fitim.
Diyeceğim şu kiii o hesap kitaplar hiç tutmuyo bu bebiş konusunda, kızın aldırmış oğlun verdirir hiç belli olmaz. Bi de 25 yaşında ne tedavisi bak ben o kısımları atlamışım görüyo musun 🤭

Kız bak ben hiç senin bu geçmişine bakmamışım dikkat etmemişim😱
Afferim kız sana, 20 kilo gömmüşsün valla hem de sdce yarım senede helal kız helal!!
15 kilo diye başladığın serüvende 20 üstü kilo vermişsin kız 💕💕
İnşallah 2-3 ay içinde hedefin olan 70 e ulaşırsın, ardından da 70 i bebişle taçlandırırsın valla🙏🏻🙏🏻
çok sağol canım inşAllah ulaşırım hedefim sağlıkla zayıflamak artık bebek düşüncesiyle kilo vermiycem hayırlısı
Kız bebek vakti gelince olur boşver leaaaaa sen hayatını aynı şekil devam ettir.
Bak ben2024 de 78 kiloya çıkmıştım, şuan 60 ım 55 mi hıh fln diye konuşan biriyim tanıyosun beni. 78 e çıkmıştım işte, 2015 de 58 e indim işte, eşim de bebek bebek diyo bi sene dedim önce 60 ın altına inmeliyim fln. Çünkü gebeyken top olucam top diye çok korkuttu beni yakın çevrem. Sonra nööldü? Bi sene gebe kalamadım yaaa, 66 ya çıkmışım bebik bebik derken, 66 ile kaldıydım, 8 kilo binmişim oyh. Sonra nöldü, gebelikte resmen almadım kilo. Şimdi eskisinden de fitim.
Diyeceğim şu kiii o hesap kitaplar hiç tutmuyo bu bebiş konusunda, kızın aldırmış oğlun verdirir hiç belli olmaz. Bi de 25 yaşında ne tedavisi bak ben o kısımları atlamışım görüyo musun 🤭
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bi hayir salıvercem artık cidden cidden hesap kitap tutmuyor zaten Rabbim in belirlediği zamanda olacak artık takmiycam spora elimden geldikce devam edicem iyi geldi bana baya mutluyum kendime zaman ayırdığım için 😍
1 buçuk senedir olmayınca ondan yonelmistik tedaviye ama vazgeçtim ilaçlar hemen sisirdi iştahımı açtı cunki

çok sağol canım inşAllah ulaşırım hedefim sağlıkla zayıflamak artık bebek düşüncesiyle kilo vermiycem hayırlısı

Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bi hayir salıvercem artık cidden cidden hesap kitap tutmuyor zaten Rabbim in belirlediği zamanda olacak artık takmiycam spora elimden geldikce devam edicem iyi geldi bana baya mutluyum kendime zaman ayırdığım için 😍
1 buçuk senedir olmayınca ondan yonelmistik tedaviye ama vazgeçtim ilaçlar hemen sisirdi iştahımı açtı cunki
Ben tüm gebeliğim boyunca hergün 10 km civarı yürüdüm, her sabah yarım saat yüzdüm, tüm gün şirkette pilates topu üzerinde çizim yaptım ve haftada 2 gün yoga yaptım yahu. Hiç de erken doğum falan da olmadı yani.
Yani aman şimdi spor yapmıyım gebeysem bişi olur fln külliyen kolpa takma kafana gönlünce yap sporunu.
Ha ayrıca ben oğluşa gebeyken bilmeden daha gebeliğin 5. Haftasında cuma gece uçağıyla almanyaya gidip, arkadaşlarla içip eğlenip, pazar gece uçağıyla eve dönmüştüm, döndüğümde pasaport kuyruguna kalmıyım3 saat evde uyuyum diye 2 km yolu sırtımda çantayla ciddi anlamda koşmuştum.
Hieeeeeçç de bişicik olmamış, zati bilmiyodum gebe olduğumu.
Yanş gönlünce yap sporunu al keyfini bacım,
Çocuk olursa da olur stres yapma, ay gebe miyim bebişe zararı olur mu diye? Çünkü ben de bi hatunum ciğerimizi biliom 😂😂 o adetten önceki son hafta oğlumu kaldırıp taşımamak için bin bahane buluyorum içgüdüsel 😂 15 kilo 😂 adetin ilk haftası hep kucağımda

Ben tüm gebeliğim boyunca hergün 10 km civarı yürüdüm, her sabah yarım saat yüzdüm, tüm gün şirkette pilates topu üzerinde çizim yaptım ve haftada 2 gün yoga yaptım yahu. Hiç de erken doğum falan da olmadı yani.
Yani aman şimdi spor yapmıyım gebeysem bişi olur fln külliyen kolpa takma kafana gönlünce yap sporunu.
Ha ayrıca ben oğluşa gebeyken bilmeden daha gebeliğin 5. Haftasında cuma gece uçağıyla almanyaya gidip, arkadaşlarla içip eğlenip, pazar gece uçağıyla eve dönmüştüm, döndüğümde pasaport kuyruguna kalmıyım3 saat evde uyuyum diye 2 km yolu sırtımda çantayla ciddi anlamda koşmuştum.
Hieeeeeçç de bişicik olmamış, zati bilmiyodum gebe olduğumu.
Yanş gönlünce yap sporunu al keyfini bacım,
Çocuk olursa da olur stres yapma, ay gebe miyim bebişe zararı olur mu diye? Çünkü ben de bi hatunum ciğerimizi biliom 😂😂 o adetten önceki son hafta oğlumu kaldırıp taşımamak için bin bahane buluyorum içgüdüsel 😂 15 kilo 😂 adetin ilk haftası hep kucağımda
Aynen oyle cnm dikkat ettim de noldu 😏 saldım

Bundan sonra rutin yediğim içtiğim ve yaptgm sporları bildirim yapicam buraya kızlar belki ilerde birilerine umut olur
Bugün ki sporum
40 dk tempolu yürüyüş/koşu 5 dk yürüyüş 2-3 dk koşu şeklinde yaptım nabzı yükseltip kalori yakimini hizlandrmak icin
10 dk kondisyon bisiklet
6-7 dk eliptik bisiklet
40 tane kol göğüs çalıştıran alet vardi ondan
10 mekik
20 tan Agirlikla squat

Iyi akşamlar kızlar menüm aslında bugün iyi gidiyor gibiydi ama olmadı yinr 🙈🙄

Kahvaltı
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
1 çatal patates kavurma
1 dilim tbe
Cay

Öğle
4 kaşık kısır
Salata
1 tatlı kaşığı acılı domates sosu
1 küçük kornişon turşu
Cay

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
6-7 kasık patlıcan köz
1 dilim tbe

Mutsuz son 😣
Esim yoldan geldi Afyon lokumu getirmiş ondan yedim 3 tane hemde 😫
Yaptigim spor boşa gitmez insAllah en azından yediklerimi yakarım 🙄🤐

Kuzu buralardamisin. Ozledim vallahi. Benimde 2. Cocuk umudum pek kalmadi. Bir dusündümde her sabah kalkar kalkmaz bebek fikrine odaklaniyorum. Ovulasyondu takipti idrar tut iliski takvimi derken baska hicbir seye odaklanamadim. Gecen yıl 102 kg dan 76kg ya inmistim. Bu sabah bur tartildim 89kg olmusum. Bende buralarda takiliyim biraz. Spor ve diyete basladim.

Kuzu buralardamisin. Ozledim vallahi. Benimde 2. Cocuk umudum pek kalmadi. Bir dusündümde her sabah kalkar kalkmaz bebek fikrine odaklaniyorum. Ovulasyondu takipti idrar tut iliski takvimi derken baska hicbir seye odaklanamadim. Gecen yıl 102 kg dan 76kg ya inmistim. Bu sabah bur tartildim 89kg olmusum. Bende buralarda takiliyim biraz. Spor ve diyete basladim.
Aynen bendd bıraktım cnm diyet spora yonelcem kafami bosaltcam cidden kac aydr bende öyleydim bu ay hic takip etmiyorim böyle devam ederim insAllah

Aynen bendd bıraktım cnm diyet spora yonelcem kafami bosaltcam cidden kac aydr bende öyleydim bu ay hic takip etmiyorim böyle devam ederim insAllah

Canim kendimizide yirtsak olacagi yoksa olmuyor. Benim 3 gündür pik oldu ama siliklesmiyor yine kist oldu sanirim. Oyuzden bende 2 3 ay sadece fazla takmadan kilo vermeye odaklanicam

Canim kendimizide yirtsak olacagi yoksa olmuyor. Benim 3 gündür pik oldu ama siliklesmiyor yine kist oldu sanirim. Oyuzden bende 2 3 ay sadece fazla takmadan kilo vermeye odaklanicam
Cnm birbirimize destek olalım cidden kilolarimizdan kurtulalaim biz kendimizi paralasakta olmuyor nasılsa 🤷‍♀️ Rabbim ne zmn ol derse o zmn olacak inanıyorum zaman sabır sadece

Cnm birbirimize destek olalım cidden kilolarimizdan kurtulalaim biz kendimizi paralasakta olmuyor nasılsa 🤷‍♀️ Rabbim ne zmn ol derse o zmn olacak inanıyorum zaman sabır sadece

Evet kuzu kilo verelim.ben 89kg ile bugün basladim. Her carsamba pazar tartilicam.

Bugünki menum.
Sabah 1dilim t.b ekmegi (ev yapimi)
1 yumurta ile menemen
1 parca peynir 4 zeytin
Şekersiz çay

Ögle karisik salata
1 tas tarhana corbasi

Aksam 1tabak portakalli kereviz
1 dilim ekmek
2litre su ( spora daha baslamadim)

Iyi akşamlar pazar menüm
Kahvaltı
El kadar etliekmek
1 orta boy patates kızartması
Domates
1 kk beyqz peynir
2 zeytin
1 küçük parca yaş pasta(kızımın doğum günü pastası)

Aksam
1 kase şehriye çorbası
Salata
1 kase kadar da hamsi (kızartmaydi malesef)

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Iyi akşamlar pazar menüm
Kahvaltı
El kadar etliekmek
1 orta boy patates kızartması
Domates
1 kk beyqz peynir
2 zeytin
1 küçük parca yaş pasta(kızımın doğum günü pastası)

Aksam
1 kase şehriye çorbası
Salata
1 kase kadar da hamsi (kızartmaydi malesef)

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Kuzu bol kalorili ve yasaklarla dolu bir menü olmus. Hadi yarina sirkelen daha güzel bir menü bekliyorum
:KK200:

X