- 3 Haziran 2015
- 36.920
- 118.962
- 35
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
maşaallah 5 ayda 12 kg gitmiş tebrik ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim cnm inanırsak daha fazlasını da yaparız benim cok kacamagim ds oldu maalesefmaşaallah 5 ayda 12 kg gitmiş tebrik ediyorum :)
bende 2 senedir 90 gitmedi kilom bende mi var anormallik çözemedim :/Tsk ederim cnm inanırsak daha fazlasını da yaparız benim cok kacamagim ds oldu maalesef
Değerlerine baktırdn mi canım insülin direnci falan var mi bunlar etkiliyor kilo vermeyi ben bi bucuk sene ilaç kullandm insülin direnci için şükür düştü artıkbende 2 senedir 90 gitmedi kilom bende mi var anormallik çözemedim :/
bende insulin direncim var.Değerlerine baktırdn mi canım insülin direnci falan var mi bunlar etkiliyor kilo vermeyi ben bi bucuk sene ilaç kullandm insülin direnci için şükür düştü artık
Bende bi sure direndim ilaç konusunda ama kullandm mecbur sabah akşam glifor kullandim ben uzun bi sure canım insülin direncini kırmanın en güzel yolu yürüyüş sonra düzenli beslenme şekeri kesmelisin malesef arada kacamak olabilir elbette sabah kahvaltını erken yap ara öğün yap mutlaka bende öğün atladgm zaman el ayak titremesi oluyordu mesela uzun süre aç kalamıyordm bi sonraki öğünde ne kadar yersem yiyim o titreme geçmiyor doyduğumu hissetmiyordumbende insulin direncim var.
şekeri de tamamen kesemedim
ilaçlari düzenli olarak kullanamiyorum unutuyorum.
hap ilaç şurup hiç sevmeyenlerdenim sağlık için yapacak bi durum yok.
yeni kesfettim keske subatta görüp bende sizinle baslasaydim boy ve kilolar yakin sayilir.... sizi cok tebrik ederim cok güzel kilo vermisiniz... yayarak kiloyu vermek inanin geri alma ihtimaliniz düsürmüstür... en son Hedef kilonuz kactir ? ve subattan beri kot pantolon bedeninizde nasil bir degisiklik izlediniz... cm ler güzel gitmis.... bol eksiler dilerim70lere son 700 gr kaldı 79.9 bile olsa bayrama görmek hedef insAllah
Teşekkür ederim cnm aynen yavas olsun kalıcı olsun kafasındayim bende..konuyu
yeni kesfettim keske subatta görüp bende sizinle baslasaydim boy ve kilolar yakin sayilir.... sizi cok tebrik ederim cok güzel kilo vermisiniz... yayarak kiloyu vermek inanin geri alma ihtimaliniz düsürmüstür... en son Hedef kilonuz kactir ? ve subattan beri kot pantolon bedeninizde nasil bir degisiklik izlediniz... cm ler güzel gitmis.... bol eksiler dilerim
Aleyküm Selam cnminanirmisin su 7li rakamlari.o kadar gormek istiyorumki bendee☹☹☹slm bu arada
MasAllah cnm doğumdan sonra iyi toparlamissin yine de ayni kikoda sayılırız bende diyetisyene gidiyorum gelişmelerden beni de haberdar edersen svnrmben 90la basladm 85 81 derken dogum girdi araya 86 suan 81 .diyetisyene gidiyorum.