- 12 Ağustos 2024
- 101
- 140
- 34
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol kuzum ara öğünlerde genelde meyve yiyorum yada sade kahve ile hurma filan kuru meyve yiyorum .Supersin cnm gayet iyi gitmissin. Ara ogunde neler yiyorsun
Afiyet olsun canımBen de aksami yazamadim disaridaydik yuruyus yaptim epey 1 saati gecti. Sonra da gelip bayildim yorgunluktan.
Aksam
Koz patlican salatasi
3 et kofte
2 dilim ekmek
Ayran
BIraz cok yedim bugun dengeliycem.
Sabah kahvaltimi da yaptim.
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates sogan
Mercimek çorbasına benzetiyorum ben tadını ama soğuk içmedim hiçSupersin ben o vicdani bi ara soguk ictim hep tiksindim hic icemiyorum artik ya
Moral bozmak yok yola devam şişkinlik oluyor malum dönemde canım hiç sorun etme gideceğini biliyorsun elbet .benim yediğimi hiç sorma bugünNeredeyse aç geçen bir günün ardından tartıda +150 gram görerek güne başladım biraz kahve ve su içmiştim bir de ovulasyon dönemindeyim karnımda acayip bir şişlik var. Bu hormonel dalgalanmaları hiç sevmiyorum, hele regl döneminde kesinlikle tartıya çıkmıyorum. Moral bozmadan devam Henüz sadece kahve içtim. Bugünkü menüm düne çok benzer olacak, akşama yazacağım
Neden sadece beyazı yumurtaninSabah 2 haşlanmış yumurtanın sadece beyazı, 5 zeytin, 60 gram beyaz peynir, filtre kahve
Öğlen oğlumun yemediği bir adet köfte
Akşam 4 gibi büyük bir kase lahana çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, küçük kase yoğurt
Açım planladığım gibi de yiyemedim mesela bulgur yememem lazımdı. Yarın son defa böyle yiyeceğim, akşama doğru tatlı krizi geliyor az yiyince.
Sarısını sevmiyorum haşladığım zaman, onun yerine zeytin koydum bugünNeden sadece beyazı yumurtanin
Hee tamam merak ettim deSarısını sevmiyorum haşladığım zaman, onun yerine zeytin koydum bugün
Ooo yapmasan iyiydi ama olsun telafi et bugun aksam muhakkkak. Vaktin varsa cik yuruDaha bu saatte elendim maalesef, eşim sıcacık ekmek almış, 3 dilim ekmek artı tereyağı
EvelAllaaaaahNasi denk gelmiş ama neyse toparlarız merhaba etme canım bugün
Bende katılıyorum evlenirken 59 kiloydum şimdi 79.1 diyetteyim ama daha sıkı olması lazım hedef 63 şimdiden hayırlı olsun bende diyetisyene randevu alicam genelde akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama niye veremiyorum bilmiyorumSelam kizlar! :)
Kisa ozet gecicem. 34 yaşındayım. 106 kiloyum. 2 cocuk annesiyim. Evlenirken 65 kiloydum. Hicbir bahanem yok. Yedim de yedim. Her gun yalandan diyete girdim. Gitmedigim diyetisyen, kullanmadigim iştah bastırıcı çay, ilaç kalmadı.
Hep kendime yenildim.
Şurada dişimi sıkacağım max 6 ay ama ben hep yolu uzattım.
Zararın neresinden dönsek kâr. Şu anda da diyetisyen takibindeyim. Yarından itibaren burada paylasmak istiyorun gidisatimi. Bu yolda benimle yurumek isteyen diyet arkadaşı arıyorum. Hadi birbirimizi destekleyelim.
Hosgeldinnn canımBende katılıyorum evlenirken 59 kiloydum şimdi 79.1 diyetteyim ama daha sıkı olması lazım hedef 63 şimdiden hayırlı olsun bende diyetisyene randevu alicam genelde akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama niye veremiyorum bilmiyorum
Sabah
Bı dilim peynir
3 zeytin
6 tane fındık daha da bı şey yok
Akşam da salata yicem