- Konu Sahibi fitkizdiyette
Harikasın canımKizlar bu arada ben yuruyusumu yaptim bebek arabasiyla zor oldu ama napalim.
Ara olarak 1 soda ictim icine donmus cilek cektim offf buzzz gibi harika oldu anlatamammmm
Biraz da ceviz yedim yaninda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canımKizlar bu arada ben yuruyusumu yaptim bebek arabasiyla zor oldu ama napalim.
Ara olarak 1 soda ictim icine donmus cilek cektim offf buzzz gibi harika oldu anlatamammmm
Biraz da ceviz yedim yaninda.
Kucuk mu ikisi deHarikasın canımbende iki tane olunca alıp çıkamıyorum da birinin olması lazım ille
Oyy ikiz demissin simdi dikkatli okuduk oyy Allah yardimcin olsun arkadasim. Saglikla buyusunler. Kac yasindalar kiz erkek?Aynen gün sonunda yada yiyip içtikten sonra yazarız buraya inşallah. Keşke spor da yapabilsem ama ikizlerimden fırsat kalmıyor ki yada halim kalmıyor desek daha doğru![]()
Degil mi ya insan sanki kendi duzenini daha iyi biliyorSamimi iseniz anlayacaktır bir süre yanlız kendi kafana göre ilerlemeni bence biraz yoruldum dersin dinlenmek istiyorum diye söylersin olur bence . Bende kilo verme aşamasında 3 diyetisyen ile ilerledim ama sonra çok ilgisizdi bıraktım kendimi yaptım 1 sene boyunca
Sana diyetisyenimin bana yazdığı detoksları felan da yollarım sıkıldıysan farklı da deneyebilirsin ben Akdeniz usulü besleniyordum yeniden başlamam gerekiyor diyete detoks da çok yazdı hergün içilmesi gerekiyor ama :)Hos geldin kuzum tabi ki yaz sen nasil ilerlersen onu yap tabi ki. Ben kendi listem dogurltusunuda ilerliyorum ondan da sıkıldım gerci de.
Emziriyorum diye cok yogun detoks yapmiyorum. Diyetisyeni de birakicam kendim ilerliycem cok bunaldim aylardir bir arpa boyu yol gidemedim sanirim diyetisyene gidiyor olmak ve listelere gore surekli davranmaya calismak beni daha cok kacamak yapmaya itiyor.Sana diyetisyenimin bana yazdığı detoksları felan da yollarım sıkıldıysan farklı da deneyebilirsin ben Akdeniz usulü besleniyordum yeniden başlamam gerekiyor diyete detoks da çok yazdı hergün içilmesi gerekiyor ama :)
Emziriyosan ayrı canım tabi ki yaramaya bilir .. diyetisyen konusunda haklısın içten gelmeli insan kendisi de verir ama benim alta yatan sıkıntım vardı mesela çok zor veriyorum tiroid pko felan Mahf etti beni evlenince ben benlikten çıktım niye böyle oldu anlamadım sonra hamile kalmak için biraz kilo verdim 5-6 tabi yetmedi felan derken şuan kilomdan baya sıkıldım hem ilerde gebe kalabilmek için hemde kıyafetlerim artık yalışmiyo bana çok üzülüyorum eskiden inceciktim işe de başlicağım üstüme kıyafetlerim yakışsın istiyorumEmziriyorum diye cok yogun detoks yapmiyorum. Diyetisyeni de birakicam kendim ilerliycem cok bunaldim aylardir bir arpa boyu yol gidemedim sanirim diyetisyene gidiyor olmak ve listelere gore surekli davranmaya calismak beni daha cok kacamak yapmaya itiyor.
Daha evvel kendim 2 kere 20ser kilo vermistim. Yeter ki icinden gelsin insanin ya.
Küçük 5 aylık ikizlerimKucuk mu ikisi debenim de 2 tane ama oglum 8 yaşında çok şükür o idare ediyor
Aminn canım ikisi de erkek bide oğlum vardı 6 yaşında 3 tane oldularOyy ikiz demissin simdi dikkatli okuduk oyy Allah yardimcin olsun arkadasim. Saglikla buyusunler. Kac yasindalar kiz erkek?
MaşAllh cnm.Allah bagislasin hepsinj de.Aminn canım ikisi de erkek bide oğlum vardı 6 yaşında 3 tane oldular![]()
Valla o kadar iradeliydim ki ağzıma yemememden gereken fazla hiç bise atmiyordum şimdi öyle değilim mesela herhalde yapabiliyorum nasılsa diye bir güven geldi yine aynı motivasyonu sağlamam lazim .MaşAllh cnm.Allah bagislasin hepsinj de.
BU arafa sen o 130 kilolardan nasil dusmustun ya 70lere?
Midem o kadar genis ki su an 106yim asla doymuyorum sanki
Aferin sana kiz. Yine yaparsin muhakkak ama havaya girecek kiloda degiliz daha. 80lerde falan belkiValla o kadar iradeliydim ki ağzıma yemememden gereken fazla hiç bise atmiyordum şimdi öyle değilim mesela herhalde yapabiliyorum nasılsa diye bir güven geldi yine aynı motivasyonu sağlamam lazim .
Ben de onu dusunuyordum ya. Sali nasil. Bugun herkes bildirse gunceliniGünaydın kızlar güzel bir gun olsun hepimiz için kacamaksiz. Bu arada ne zaman tartı günümüz olsun kızlar?
Yaaa 56 nedir yaaSelamlar
Şubat ayından beri diyet yapıyorum ya da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyelim. 2 ay diyetisyen kontrolünde 8 kilo verdim, daha sonra kendim devam ettim toplam 12 kiloya yakın verdim. Güncel kilom 56.2. Şu anki hedefim 55 kiloyu görmekhaftalardır kilom takıldı o yüzden 3 günlük düşük kalorili bir diyet yapacağım, gün sonunda yazacağım neler yediğimi
![]()
Bence güzel olur . Ben bugün sabah tartildim 119.4 umBen de onu dusunuyordum ya. Sali nasil. Bugun herkes bildirse guncelini