- Konu Sahibi fitkizdiyette
Hoşbuldum şimdi evi temizlicem 20 tane mekik yapicam sonra yesil çay ve tarçınlı kahve içerimHosgeldinnn canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum şimdi evi temizlicem 20 tane mekik yapicam sonra yesil çay ve tarçınlı kahve içerimHosgeldinnn canım
Hos geldin cnm duzenli paylasim yap ama olur mu verim alalim hepimiz. Bir noktada kirilacaktir bi git bakalim diyetisuene.Bende katılıyorum evlenirken 59 kiloydum şimdi 79.1 diyetteyim ama daha sıkı olması lazım hedef 63 şimdiden hayırlı olsun bende diyetisyene randevu alicam genelde akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama niye veremiyorum bilmiyorum
Sabah
Bı dilim peynir
3 zeytin
6 tane fındık daha da bı şey yok
Akşam da salata yicem
Harikasın MaşallahHoşbuldum şimdi evi temizlicem 20 tane mekik yapicam sonra yesil çay ve tarçınlı kahve içerim
Tamam canım inşallah güzel geçecek bu arada ben gebelik de düşünüyorum inşallah hayırlısıyla güzel fit bı anne olurumHos geldin cnm duzenli paylasim yap ama olur mu verim alalim hepimiz. Bir noktada kirilacaktir bi git bakalim diyetisuene.
Teşekkür ederim ben 86 dim diyetle verdim ama adet te olmuyordum şimdi adet görüyorum ödem atıyorHarikasın Maşallah
Benide ekler misin 79.1
Yürüyüş değil de ağırlık çalışacağım bugünOoo yapmasan iyiydi ama olsun telafi et bugun aksam muhakkkak. Vaktin varsa cik yuru
Ay inşallah Allah sana da nasip etsin kucağına bir bebisTamam canım inşallah güzel geçecek bu arada ben gebelik de düşünüyorum inşallah hayırlısıyla güzel fit bı anne olurum
Teşekkür ederim ben 86 dim diyetle verdim ama adet te olmuyordum şimdi adet görüyorum ödem atıyor
Allah saglikla tez elden nasip etsin inşAllah cnmTamam canım inşallah güzel geçecek bu arada ben gebelik de düşünüyorum inşallah hayırlısıyla güzel fit bı anne olurum
Teşekkür ederim ben 86 dim diyetle verdim ama adet te olmuyordum şimdi adet görüyorum ödem atıyor
Eklemisim cnm yukarida bakBenide ekler misin 79.1
Harika gutmissin cnm.Ben menumu yazayım kızlar 5 te yedim en son
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz peynir zeytin domates salatalık biber cay 1 tk fıstık ezmesi
Ogle 1 tabak kabak yemeği ve yoğurt
Akşam tavuklu salata yanında yoğurt
Aralarda sade filtre kahve içtin başka bise yemek istemedim bugun
Su 3 lt
Keşke bide spor yapabilsem
Biraz daha büyüyünce belki yaparım halim kalır da bi kaç ayaHarika gutmissin cnm.
Valla bebeklerle zor oluyor cnm ya spor acikcasi ama yine de elimizden geleni yapariz.
Ben de havalarin serinlemesini bekliyorum.
Oh süpersinİyi akşamlar
18:00
Lahana çorbası
Köfte
Bulgur pilavı
656 kalori
Toplam 1583 kalori
Akşam üzeri kol ve hiit antrenmanı yaptım 232 kalori oradan gitti. Bugünü iyi kapattım
Afiyet olsun canımBen de sehriyeli tavuk corbasi yedim 1 tabak yogurt ile arada da yine meyve yedim kahve ictim
Bebiş ne kadarlıkBiraz daha büyüyünce belki yaparım halim kalır da bi kaç aya
Amin Allah razı olsun çok şükür bı oğlum var . Bı oğlum vefat etti şimdi bı tane daha istiyorum hayırlısıylaAy inşallah Allah sana da nasip etsin kucağına bir bebis
Amin Allah razı olsunAllah saglikla tez elden nasip etsin inşAllah cnm