- 18 Ağustos 2022
- 3.222
- 10.929
- 138
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Kilom normal evet ama yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum, insan hep daha fazlasını isterYaaa 56 nedir yaaben senin resmen 2 katinim haha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilom normal evet ama yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum, insan hep daha fazlasını isterYaaa 56 nedir yaaben senin resmen 2 katinim haha
Hadi hadi yeme beni şimdiKilom normal evet ama yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum, insan hep daha fazlasını isterbir de boyum kısa o kadar ince görünmüyorum bu kiloda
Hepimiz hedeflerimize ulaşalımHadi hadi yeme beni şimdidoğru ama insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı çok az yolun inşallah çabucak hedeflediğini alırsın canım
Hos geldin kuzumm. Tamamdir paylasalim burdan duzenli olarak.Selamlar
Şubat ayından beri diyet yapıyorum ya da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyelim. 2 ay diyetisyen kontrolünde 8 kilo verdim, daha sonra kendim devam ettim toplam 12 kiloya yakın verdim. Güncel kilom 56.2. Şu anki hedefim 55 kiloyu görmekhaftalardır kilom takıldı o yüzden 3 günlük düşük kalorili bir diyet yapacağım, gün sonunda yazacağım neler yediğimi
![]()
Walla dürttün beni yoksa aynı tas aynı hamam devam edecektim
Hos geldin tekrar bebegim evet daha da kalabalik olucaz eminim. Herkes kendi duzeninde ilerliyor sonucta hepimizin bunyesi hayati farkli karisamayiz. Ama motive ederiz birbirimizi duseni kaldiririz evelAllahHerkese merhaba, ben de sizin gibi bir yoldayım ilerlemeye çalışıyorum kendimce. Kendime bir sayfa açmıştımfitkizdiyette nin daveti üzerine geldim. Siz kalabalıklısız birbirimizi daha iyi motive ederiz diye düşünüyorum.
Tartı gününüz bugünmüş sanırım. Ben dün tartılmıştım onu alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Kilom: 73.15
Nasılnilerliyorsunuz günlük menü paylaşımına yapıyormusunuz bilgi verirseniz bende buradan ilerlemek istiyorum.
Yaz hadi ya kaç geldin bacim neyse o bosver haftaya daha fazla fark olur daha iyi.Walla dürttün beni yoksa aynı tas aynı hamam devam edecektimkızlar yumurtlama haftasındayım aşırı şişkinim pko var aranızda aynı sorunu yaşayan varmı tartıda extra 1,5 kilo fazla gözüküyorum
Canım normalde 65,5 77,8 geldim ben şok sonra bidaha tartıldım 66,5 çıktı hep böyle oluyor ama aşırı ödem tutuyor bedenim galiba su içmeyi bıraktım diye böyle oldu kahvaltı yapmadım az önce bi küçük kase yoğurtlu çorba yedim akşama da ıspanak kavurdum soğanlı üstüne yoğurt bitti okadarYaz hadi ya kaç geldin bacim neyse o bosver haftaya daha fazla fark olur daha iyi.![]()
Merhabalar hosgeldinHerkese merhaba, ben de sizin gibi bir yoldayım ilerlemeye çalışıyorum kendimce. Kendime bir sayfa açmıştımfitkizdiyette nin daveti üzerine geldim. Siz kalabalıklısız birbirimizi daha iyi motive ederiz diye düşünüyorum.
Tartı gününüz bugünmüş sanırım. Ben dün tartılmıştım onu alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Kilom: 73.15
Nasılnilerliyorsunuz günlük menü paylaşımına yapıyormusunuz bilgi verirseniz bende buradan ilerlemek istiyorum.
Vicdan çorbası da nedir lahana dan demeSabah iki haşlanmış yumurta ve 60 gram beyaz peynir yedim, şekersiz filtre kahve içtim. Öğlen bir tabak kabak tarator, akşam vicdan çorbası.
Normalde böyle yemiyorum sadece 3 gün detoks yapıp 56 sınırını aşmak istiyorum![]()
Vicdan çorbasında kabak soğan domates var başlıca, lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz? Dilara koçak ın sitesindeki lahana çorbası tarifini yapın, yarına lahana çorbası pişirdim hattaVicdan çorbası da nedir lahana dan demeonu bi yaptım tiksindim lahanadan resmen
Supersin cnm gayet iyi gitmissin. Ara ogunde neler yiyorsunHerkese iyi aksamlar kızlar bugün yiyp içtiklerimi yazayım
Sabah omlet peynir zeytin domates salatalık 1 tk fıstık ezmesi
Ogle semiz otu yemeği 1 tabak üstüne yoğurt
Aksam kaynanamlardaydik ne bulduysam onu yedim artıkbir kase yoğurt çorbası 1 tane karnıyarık 2 kaşık kabak yemeği ve salata
Su 3 lt
Hepinizi öpüyorum
Supersin ben o vicdani bi ara soguk ictim hep tiksindim hic icemiyorum artik yaSabah iki haşlanmış yumurta ve 60 gram beyaz peynir yedim, şekersiz filtre kahve içtim. Öğlen bir tabak kabak tarator, akşam vicdan çorbası.
Normalde böyle yemiyorum sadece 3 gün detoks yapıp 56 sınırını aşmak istiyorum![]()