- 15 Mayıs 2022
- 192
- 242
- 30
-
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Afiyet olsun canım kaç öğün yapıyorsunAfiyet olsunbende 3 4 tane ceviz ve 2 adet sarma yedim
Afiyet olsunn canımKızlar ben de yedim
acıkan doymam doyan acıkmam sanarmışdoydum çok şükür
#fırında sebzeli tavuk(kabak sivri ve kopya biber ,patlıcan)
İki tane biber dolması sarımsaklı yoğurtlu
Yarına kadar daha da bişey ykk
2 bazen te tek öğün yetiyorAfiyet olsun canım kaç öğün yapıyorsun
Afiyet olsun canım.oh gelebildim valla ben kaç gündür dışarı çıkmıyorum ev kuşu oldum iyiceİyi akşamlar herkese anca gelebildim ben gezmelerde ancak gelebildim Eki Görüntüle 3472286 Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
En yapılabilir olan leslie etkili diye biliyorumKızlar evde yaptığınız etkisini gördüğünüz spor var mı hareket vs zuöba yapmayı denedim hiç yapa adım ayak uyduraöadım tavsiyelerinizi bekliyorum canlarr
Başlangıç kilom 74.9 ama az önce tartıldım 73.50 çıktım ya bir günde 1 kilodan fazla vermişim yada kastan gitmiş
Kesinlikle Leslie bende yapıyorum hergün 3 mileEn yapılabilir olan leslie etkili diye biliyorum
Arkadaşlar belki daha farklı şeyler tavsiye eder
Ne kadar yiyeceğine bağlıKızlar nasılsınoz napıyorsunuzz?2
Benim canım fatates istedi ya airfryer de bol baharatlı patates yapsam yesem sizce kötü mü etmiş olurum / gaza gelmek isteyince ben
Ya bence yapabilirsin canım geç gördüm çoktan yemisindir ama ben yapıyorum airfryer da yiyorum ama mesela ekmek yemiyorum onu yiyince gibi onu sen dengeleKızlar nasılsınoz napıyorsunuzz?2
Benim canım fatates istedi ya airfryer de bol baharatlı patates yapsam yesem sizce kötü mü etmiş olurum / gaza gelmek isteyince ben
Yedim bitirdim kızlar benYa bence yapabilirsin canım geç gördüm çoktan yemisindir ama ben yapıyorum airfryer da yiyorum ama mesela ekmek yemiyorum onu yiyince gibi onu sen dengele